BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Στοιχήματος: Με δύο ειδικά και έναν άσο

Ο Γουόρντ-Πράους πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στη Λέστερ σε αγώνα για την Premier League στο Σεντ Μέρις
Ο Γουόρντ-Πράους πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στη Λέστερ σε αγώνα για την Premier League Ⓒ 2022 NEIL HALL-POOL PHOTO/ ASSOCIATED PRESS

Η σημερινή πρόταση του BetMarket.gr είναι από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και ξεχωρίζει ο τελικός του ολλανδικού Σούπερ Καπ.

Αναμετρήσεις από την Γερμανία, την Ολλανδία και την Τσάμπιονσιπ έχουμε στα σημερινά προγνωστικά μας, οπότε δεν χάνουμε χρόνο και πάμε στην ανάλυση.

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση της Χέρτα Βερολίνου με την Βίχεν (19:30 Novasports Prime). Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με το αριστερό τις υποχρεώσεις τους στη Zweite Liga, γνωρίζοντας την ήττα στην πρεμιέρα από τη Φορτούνα Ντίσελντορφ, αν και η ισοπαλία θα φάνταζε ως πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Οφείλουμε να επισημάνουμε πως ο ιστορικός σύλλογος είναι τρίτο φαβορί για την άνοδο, ενώ σήμερα δίνει τον πρώτο του εντός έδρας αγώνα στη σεζόν κόντρα στη νεοφώτιστη Βέχεν, η οποία με τη σειρά της είναι ένα από τα φαβορί για τον υποβιβασμό.

Η Χέρτα είναι ανώτερη σε όλα τα επίπεδα, εξ ου και η χαμηλή απόδοση στον άσο που προσφέρεται σε τιμές κοντά στο 1.50. Η Βίχεν θα αμυνθεί (μόλις 33% κατοχή στην πρεμιέρα κόντρα στο Μαγδεμβούργο) και θα προσπαθήσει να "χτυπήσει" στην αντεπίθεση.

Αυτό που κρατάμε είναι πως ο αμυντικός προσανατολισμός της Βίχεν αυξάνει τις πιθανότητες για πολλά κόρνερ από πλευράς γηπεδούχων. Στον αγώνα της περασμένης εβδομάδας, η Χέρτα πήγε 8 φορές στο σημαιάκι του κόρνερ, ενώ συνολικά 7 κόρνερ είδαμε στο α’ ημίχρονο. Με δεδομένο πως παίζει και εντός έδρας σήμερα, πιστεύουμε πως θα ξεπεράσει και μόνη της το line του α’ ημιχρόνου. Επιλογή μας το over 4,5 κόρνερ στο πρώτο ημίχρονο σε απόδοση 1.83.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Συνεχίζουμε με τον τελικό του Σούπερ Καπ στην Ολλανδία, ανάμεσα στην πρωταθλήτρια Φέγενορντ και την κυπελλούχο Αϊντχόφεν. Να αναφέρουμε πως σε περίπτωση ισοπαλίας στην κανονική διάρκεια δεν θα υπάρξει παράταση, αλλά απευθείας η διαδικασία των πέναλτι. Ο τελικός διεξάγεται στο ιστορικό Ντε Κάιπ.

Η Φέγενορντ διατήρησε τον κορμό της από πέρυσι, αλλά και τον προπονητή Αρνε Σλοτ παρά τις πολλές προτάσεις που είχε. Η έδρα αποτελεί ένα ισχυρό "χαρτί" για την ίδια, που σε συνδυασμό με τα περσινά πεπραγμένα και την πολύ καλή εικόνα των φιλικών αναμετρήσεων μας… στρέφει στον άσο που βρίσκουμε σε απόδοση 2.20.

Η PSV απώλεσε τον νεαρό, αλλά εξαιρετικό μεσοεπιθετικό Σίμονς που πέρυσι ήταν ο πρώτος της σκόρερ (19 τέρματα και 3ος σε ασίστ) ενώ έχει και νέο τεχνικό (Πίτερ Μπος). Σε όλα αυτά συνυπολογίστε και το γεγονός ότι σε 4 ημέρες δίνει σημαντικό αγώνα για την είσοδο στους ομίλους του Champions League.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Κλείνουμε με την αναμέτρηση του «Hillsborough Stadium», ανάμεσα στην Σέφιλντ Γουένστντεϊ και τη Σαουθάμπτον, με τους γηπεδούχους να είναι ανάμεσα στις υποψήφιες για υποβιβασμό, σύμφωνα με τις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιριών (22:00 Cosmote Sport 2HD).

Σε τιμές φαβορί το "διπλό", κάτι που φαντάζει ως λογικό, με δεδομένο πως πέρυσι χώριζαν δύο κατηγορίες τις δύο ομάδες. Αμφότερες προχώρησαν σε αλλαγές στους πάγκους και δίχως καλή παρουσία στα φιλικά προετοιμασίας, με τη Σαουθάμπτον να είναι αυτή που έχει τις περισσότερες και σημαντικότερες αποχωρήσεις από το ρόστερ της.

Βέβαια, κάθε πρεμιέρα κρύβει εκπλήξεις ενώ υπάρχουν και αρκετά ανοιχτά θέματα στους "Άγιους", οι οποίοι δέχονται πιέσεις για την παραχώρηση δύο ακόμα κομβικών παικτών τους (Πράους και Λάβια). Ο ενθουσιασμός και η έδρα των γηπεδούχων φέρνει μια ισορροπία. Αναμέτρηση που φαίνεται να έχει αρκετή ισοπαλία, ενώ πιθανότατα τα πρώτα επίσημα λεπτά της σεζόν να είναι αναγνωριστικά. Με αυτήν την λογική αξίζει το ποντάρισμα στην ειδική αγορά: «Κανένα γκολ πριν το 30' του αγώνα», σε απόδοση 1.85.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Χέρτα – Βίχεν: Over 4,5 κόρνερ στο α' ημίχρονο (απόδοση 1.83), 19:30
  • Φέγενορντ - PSV Αϊντχόφεν: 1 (απόδοση 2.20), 21:00
  • Σέφιλντ Γουένσντεϊ – Σαουθάμπτον: Κανένα γκολ πριν το 30' του αγώνα (απόδοση 1.85), 22:00

Το καλοκαίρι απογειώνεται με το Mundobasket 2023 και το BetMarket.gr θα είναι εκεί με όλα όσα χρειάζεστε: πρόγραμμα, αποδόσεις και διασταυρώσεις των ομάδων

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ