ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Κάνει τη διαφορά για τη Χέρτα στο 2.90

Ο προπονητής της Χέρτα, Παλ Ντάρνταϊ
Ο προπονητής της Χέρτα, Παλ Ντάρνταϊ 2021 AP PHOTO/MARTIN MEISSNER, POOL, FILE

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση της Χέρτα κόντρα στη Βίχεν για τη δεύτερη αγωνιστική της Β' Γερμανίας.

Με δύο παιχνίδια ανοίγει σήμερα η αυλαία της δεύτερης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Β' Γερμανίας. Στο Βερολίνο, η Χέρτα υποδέχεται τη Βίχεν σε ένα ματς που θεωρητικά είναι το απόλυτο φαβορί σε αποδόσεις που δεν ξεπερνούν το 1.60 (19:30 Novasports Prime).

Η Χέρτα υποβιβάστηκε πέρυσι από την Bundesliga και βρίσκεται σε ένα μεταβατικό στάδιο, αφού προσπαθεί ακόμη να διαμορφώσει το ρόστερ της νέας σεζόν, κάνοντας ασφαλώς τις απαραίτητες προσαρμογές. Στόχος είναι να κατεβάσει συνολικά κατά 20 εκατομμύρια ευρώ το ετήσιο κόστος στα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών της.

Αναμένονται λοιπόν κι άλλες αποχωρήσεις, με κυριότερη αυτή του εξτρέμ Ντόντι Λουκεμπάκιο, που ήταν την περσινή σεζόν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με 11 γκολ. Ο Παλ Ντάρνταϊ δεν τον υπολογίζει και θα είναι ξανά εκτός αποστολής, όπως και στην πρεμιέρα. Προς την έξοδο λογικά οδεύει και ο φορ Βιλφρίντ Κανγκά, τον οποίο ο Ντάρνταϊ τον έστειλε να προπονείται με τη Β' ομάδα.

Αντίθετα, η Χέρτα πρόσθεσε εσχάτως στο ρόστερ της τον σχεδόν δίμετρο φορ Χάρις Ταμπάκοβιτς από την Αούστρια. Ο Ελβετός στράικερ θα είναι κανονικά διαθέσιμος απόψε και δεν αποκλείεται να αγωνιστεί ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο.

Η Χέρτα στην πρεμιέρα έχασε 1-0 στο Ντίσελντορφ από τη Φορτούνα, σε ένα φτωχό από πλευράς φάσεων παιχνίδι (xGoals 0,51-0,66). Μετά το γκολ (51') προσπάθησε να αντιδράσει, είχε δύο καλές στιγμές, δεν κατάφερε όμως να ασκήσει ιδιαίτερη πίεση. Πέρα από την ήττα, είχε και δύο αγωνιστικές απώλειες, αφού τραυματίστηκαν ο εξτρέμ Βίνκλερ και ο μπακ Τσεϊφάουκ, που ξεκίνησαν βασικοί.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Αρκετά προβλήματα βέβαια έχει και η Βίχεν, καθώς εκτός από τους γνωστούς απόντες (Λίσκα, Ρεϊντάλερ, Ταφερτσχόφερ, Μπένετς, Μπέτσνερ), έχασε στην πρεμιέρα τον βασικό στόπερ Βούκοτιτς, που αποβλήθηκε, και με τραυματισμό τον χρήσιμο φορ Ιρεντάλε.

Η ομάδα του Μάρκους Καουτσίνζκι μέχρι τον Μάιο αγωνίζονταν στη Γ' Γερμανίας και κέρδισε την άνοδό της μέσω των μπαράζ, κόντρα στην Αρμίνια. Στην πρεμιέρα έφερε 1-1 με το Μαγδεμβούργο, ισοφαρίζοντας στο 62' και ενώ είχε μείνει με δέκα στο 56'. Μάλιστα, στο 91' είχε και την καλύτερη ευκαιρία του αγώνα για να πάρει ολόκληρο το ματς.

Γενικά, η εμφάνισή της ήταν αρκετά μαχητική και πάει τώρα στο Βερολίνο χωρίς κανένα άγχος για ένα ιστορικό ματς για τα δεδομένα της. Δεν είναι άλλωστε και σύνηθες για τη Βίχεν να παίζει με αντίπαλο τη Χέρτα στο Ολυμπιακό Στάδιο. Για την ακρίβεια, πρώτη φορά θα αγωνιστεί στο μεγάλο Στάδιο της πρωτεύουσας. Άλλωστε, την περασμένη εβδομάδα 10 ποδοσφαιριστές της έπαιξαν για πρώτη φορά στην καριέρα τους, σε ματς της Τσβάιτε.

Το γεγονός πάντως ότι η Βίχεν δεν έχει καμία πίεση την καθιστά αρκετά επικίνδυνη, κόντρα σε μία Χέρτα που έχει κάνει στροφή 180 μοιρών και επιχειρεί να χτίσει κάτι εντελώς καινούριο και φρέσκο.

Προτιμότερο λοιπόν να αφήσουμε στην άκρη τον χαμηλό άσο και να στραφούμε στο anytime του Φάμπιαν Ρίζε σε απόδοση 2.90. Ο 25χρονος εξτρέμ είναι η κορυφαία μεταγραφή που έχει κάνει φέτος η Χέρτα. Πέρυσι πραγματοποίησε σπουδαία χρονιά στη Χολστάιν Κιλ με 11 γκολ, ενώ στην πρεμιέρα ήταν ξεκάθαρα ο πιο ζωηρός, "ζωντανός" και παθιασμένος παίκτης των Βερολινέζων.

Γενικά, ο Ρίζε είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να κάνει τη διαφορά στη Β' Γερμανίας και έχει τα προσόντα να σταθεί ακόμη και σε ομάδα της Bundesliga. Κοντά λοιπόν σε τιμές τριπλασιασμού το anytime του αξίζει, στη λογική ότι η Χέρτα απόψε θα ρισκάρει πολύ περισσότερο συγκριτικά με την πρεμιέρα, καθώς οτιδήποτε άλλο πέραν της νίκης θα θεωρηθεί αποτυχία.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Χέρτα – Βίχεν: Ρίζε Anytime (απόδοση 2.90), 19:30
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ