ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Με διάθεση για εκδίκηση η Μπόλτον, παλεύει η Τσάρλτον

Μπάλες σε δίχτυα σε ματς της MLS στην αναμέτρηση Όστιν - Λος Άντζελες Γκάλαξι
Μπάλες σε δίχτυα ©2021 MICHAEL THOMAS/ASSOCIATED PRESS

Γεμάτη εξ αναβολής αναμετρήσεις στις μικρές Αγγλίες η Τρίτη, πάμε να δούμε τις επιλογές μας.

Σε πρώτο πλάνο αναμφίβολα βρίσκεται το Γουίγκαν – Μπόλτον. Τοπικό ντέρμπι με μεγάλη αντιπαλότητα, οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν τη σεζόν τους με -8 λόγω οικονομικών προβλημάτων, όμως διαθέτουν καλό ρόστερ και βρίσκονται αυτή τη στγμή με άνεση στα μεσαία στρώματα της βαθμολογίας.

Από την άλλη, η Μπόλτον προέρχεται από διασυρμό στο Μπλάκπουλ (1-4) και παλεύει οριακά για την απευθείας άνοδο. Βγάζει συνήθως αντίδραση στις αναποδιές της, μπόλικες οι απουσίες της, ωστόσο διαθέτει το βάθος για να τα βγάλει πέρα. Σημαντικός και ο παράγοντας του βαθμολογικού κινήτρου, η Γουίγκαν είναι πολύ μακριά από την 6άδα (-16) και ασφαλής όσον αφορά την παραμονή (+8). Η Μπόλτον αντιθέτως όπως αναφέρθηκε ήδη, είναι αναγκασμένη να... κερδίζει συνέχεια, με τη μάχη της απευθείας ανόδου να βρίσκεται στο όριο αυτή τη στιγμή.

Στην εξίσωση ακόμα, πρέπει να μπει και το αποτέλεσμα του α’ γύρου, εκεί όπου η Γουίγκαν πέρασε επιβλητικά από την έδρα της Μπόλτον (4-0), δίνοντας ρεσιτάλ αποτελεσματικότητας. Θα το έχει λογικά στον νου της αυτό η Μπόλτον και θα ψάξει εκδίκηση, μιλάμε και για ένα έντονο ντέρμπι εξάλλου. Στο 2,10 το διπλό.

Βρες εδώ τις τελευταίες αναλύσεις αγώνων.

Από εκεί και πέρα, κρατάμε τη διπλή ευκαιρία της Τσάρλτον στην έδρα της Ντέρμπι. Λογικός μεν ο φαβοριτισμός των “κριαριών” κοντά στο 1,70, η Τσάρλτον ωστόσο δείχνει ενθαρρυντικά δείγματα από τότε που ανέλαβε ο Νέιθαν Τζόουνς. Στα δύο τελευταία της παιχνίδι εξάλλου ζόρισε δύο κορυφαίες ομάδες της κατηγορίας (3-3 με την Μπόλτον, 0-0 με την Πόρτσμουθ) και η ανάγκη της για βαθμούς είναι τεράστια, καθώς βρίσκεται μόλις στο +1 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Προγνωστικά στοιχήματος

Στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας η Ντέρμπι, παλεύει για την απευθείας άνοδο. Αρκετές ωστόσο οι φορές που έχει γκελάρει στην έδρα της φέτος, ειδικά για τα δεδομένα ομάδας με τέτοιους στόχους. Μέσα σε όλα αυτά, το απουσιολόγιό της είναι φορτωμένο στην κορυφή της επίθεσης και ενδέχεται να μην έχει ούτε έναν καθαρό φορ στην αποστολή της για το παιχνίδι. Έχει νόημα η διπλή ευκαιρία της Τσάρλτον στο 2,15.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γουίγκαν – Μπόλτον: 2 (απόδοση 2.10), 21:45
  • Ντέρμπι – Τσάρλτον: Χ2 (απόδοση 2.15), 21:45
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ