ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Προγνωστικά στοιχήματος: Με απουσίες η Παλμέιρας, παραμονεύει η Ιντερνασιονάλ

Οι παίκτες της Ιντερνασιονάλ πανηγυρίζουν το γκολ του Βάντερσον Μασιέλ στο Κόπα Σουνταμερικάνα κόντρα στη Γκουαϊρένια
Οι παίκτες της Ιντερνασιονάλ πανηγυρίζουν το γκολ του Βάντερσον Μασιέλ στο Κόπα Σουνταμερικάνα κόντρα στη Γκουαϊρένια © 2022 JORGE SAENZ/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τους κρίσιμους αγώνες Ατλέτικο Μινέιρο - Παλμέιρας και Ιντερνασιονάλ - Μπραγκαντίνο, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της βραζιλιάνικης Serie A.

Με εμβόλιμη αγωνιστική συνεχίζεται τα ξημερώματα το πρωτάθλημα της Βραζιλίας. Απομένουν 11 στροφές για το φινάλε της σεζόν και η Παλμέιρας έχει τον πρώτο λόγο για τον τίτλο, αφού βρίσκεται στην κορυφή και στο +8 από τη δεύτερη Ιντερνασιονάλ.

Η 28η αγωνιστική πάντως μπορεί να βάλει φωτιά στη μάχη της κορυφής, καθώς η Παλμέιρας έχει δύσκολη εκτός έδρας αποστολή με την Ατλέτικο Μινέιρο (29/09 03:45 Live από το SPORT24), ενώ η Ιντερνασιονάλ παίζει εντός έδρας με την ντεφορμέ Μπραγκαντίνο (29/09 03:45 Live από το SPORT24).

Ατλέτικο Μινέιρο - Παλμέιρας: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η ομάδα του Αμπελ Φερέιρα τρέχει ένα εντυπωσιακό αήττητο σερί 12 αγώνων (8-4-0) στη Serie A, ωστόσο το αποψινό ματς θεωρείται παγίδα. Αφενός διότι η Βερντάο έχει σημαντικές απουσίες (Έβερτον, Γκόμες, Ζε Ραφαέλ, Ντανίλο, Γκάμπριελ Μενίνο, Ραφαέλ Βέιγκα), αφετέρου γιατί παίζει με μία εξαιρετικά ποιοτική αντίπαλο.

Υπενθυμίζεται, ότι Παλμέιρας και Ατλέτικο Μινέιρο συναντήθηκαν φέτος και στα προημιτελικά του Κόπα Λιμπερταδόρες, με την ομάδα του Άμπελ Φερέιρα να παίρνει μία δραματική πρόκριση στα πέναλτι, παρότι στη ρεβάνς του Σάο Πάουλο (έληξε 0-0), έπαιξε με δέκα παίκτες από το 29' και έμεινε με εννιά στο 82'!

Η Ατλέτικο Μινέιρο λοιπόν, έχει απόψε κι έναν έξτρα λόγο να βάλει στοπ στην προέλαση της Παλμέιρας, καθώς θα ήθελε πολύ να πάρει μία άτυπη εκδίκηση για τον οδυνηρό αποκλεισμό στο Λιμπερταδόρες.

Μπορεί, το σύνολο του Κούκα να μην έχει χειροπιαστό βαθμολογικό στόχο στο πρωτάθλημα και να μην βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή φόρμα, ωστόσο σε επίπεδο Serie A, η Ατλέτικο έχει υποστεί μόνο μία ήττα από την Παλμέιρας εντός έδρας από το 2012 και μετά (5-3-1).

Από τη μία λοιπόν οι απουσίες της Βερντάο, από την άλλη η ισχυρή παράδοση της Ατλέτικο Μινέιρο και το κίνητρο της εκδίκησης δικαιολογούν τον φαβοριτισμό της έδρας. Για να κοντράρουμε πάντως την πρωτοπόρο ομάδα της Βραζιλίας, θα πρέπει να πάρουμε και κάλυψη στην ισοπαλία. Η διπλή ευκαιρία είναι στο 1.35 και με Over 1,5, το οποίο επαληθεύτηκε και στα εννιά προηγούμενα μεταξύ τους ματς στο Μπέλο Οριζόντε για τη Serie A, αγγίζουμε το 1.90.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ιντερνασιονάλ - Μπραγκαντίνο: Προγνωστικά και Ανάλυση

Την ίδια ώρα, η φορμαρισμένη Ιντερνασιονάλ φιλοξενεί την Μπραγκαντίνο και περιμένει στη γωνία για τυχόν στραβοπάτημα της Παλμέιρας. Η ομάδα του Μάνο Μενέζες έχει ρεκόρ 5-1-0 στα τελευταία έξι ματς και θεωρητικά είναι η μόνη που μπορεί να κυνηγήσει τη Βερντάο στην κούρσα του τίτλου.

Η αλήθεια είναι πως η Παλμέιρας έχει το ξεκάθαρο προβάδισμα αυτή τη στιγμή, ωστόσο αν η Ιντερνασιονάλ πάρει τα δύο κολλητά εντός έδρας ματς με Μπραγκαντίνο και Σάντος, τότε δεν αποκλείεται να ασκήσει πίεση στην πρωτοπόρο.

Το πρώτο βήμα πρέπει να γίνει απόψε, απέναντι σε ένα σύνολο που αγνοεί τη νίκη επτά αγωνιστικές (0-4-3) και έχει να κερδίσει από το 1-0 απέναντι στην ουραγό και καταδικασμένη Ζουβεντούδε, την 1η Αυγούστου.

Η Ιντερνασιονάλ έχει ήδη οκτώ νίκες φέτος μέσα στο Πόρτο Αλέγκρε και δικαίως ο άσος της προσφέρεται σε τιμές φαβορί. Αναμενόμενο επίσης, ότι από τα αρχικά 1.95-2.00 έχει πιεστεί πλέον στο 1.85 κατά μέσο όρο. Μαζί πάντως με το combo στο ντέρμπι της Ατλέτικο Μινέιρο με την Παλμέιρας, πλησιάζουμε σε απόδοση το 3.50

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ατλέτικο Μινέιρο – Παλμέιρας: 1Χ & Over 1,5 (απόδοση 1.88), 03:45
  • Ιντερνασιονάλ – Μπραγκαντίνο: 1 (απόδοση 1.85), 03:45
TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ