TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Ματσάρα στο Άνφιλντ σε φορτισμένο κλίμα μετά την ανακοίνωση αποχώρησης του Κλοπ

Ο Γιούργκεν Κλοπ στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τη Νόριτς
Ο Γιούργκεν Κλοπ στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τη Νόριτς © 2024 JON SUPER / AP IMAGES

Έχει ντέρμπι σήμερα στο Άνφιλντ, η Λίβερπουλ φιλοξενεί την Τσέλσι, ένα ζευγάρι το οποίο θα δούμε και στο Γουέμπλεϊ στις 25 Φεβρουαρίου στον τελικό του Λιγκ Καπ!

Οι "κόκκινοι" προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν την απόφαση του Κλοπ να αφήσει την ομάδα το προσεχές καλοκαίρι, ήδη στο ματς Κυπέλλου με την Νόριτς την Κυριακή, η ατμόσφαιρα ήταν φορτισμένη συναισθηματικά, έχω την αίσθηση πως αυτό θα γίνεται όλο και πιο έντονο όσο η χρονιά εξελίσσεται.

Η Λίβερπουλ είναι μέσα σε όλους τους στόχους, οδηγεί την κούρσα και στο πρωτάθλημα, κάθε βαθμός από εδώ και πέρα μπορεί στο τέλος να αποβεί… χρυσός. Από το ρεπορτάζ υπάρχουν καλές ειδήσεις, επέστρεψαν Σομποζλάι και Άρνολντ.

Η Τσέλσι δύσκολα θα μπορέσει να εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο από το πρωτάθλημα, έχει μείνει πίσω, τα Κύπελλα είναι η μόνη διέξοδος κι εκεί έχει καλές πιθανότητες. Το σίγουρο είναι πως το τελευταίο διάστημα έχει βελτιωθεί πολύ και θυμίζει ομάδα που μπορεί να πρωταγωνιστήσει!

Ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο η Μπαρτσελόνα

Σε κρίση η Μπαρτσελόνα, κάνει ντέρμπι ή ακόμη και τα χάνει, ματς τα οποία υπό κανονικές συνθήκες τα… καθάριζε εύκολα, τρανταχτό παράδειγμα η ήττα σοκ από την Βιγιαρεάλ με 5-3! Ο Τσάβι ανακοίνωσε πως αποχωρεί το καλοκαίρι, η αλήθεια είναι πως δεν μπόρεσε να δώσει τα αναμενόμενα, αλλά για την ώρα υποσχέθηκε πως θα κάνει τα πάντα για ένα καλό φινάλε.

Σήμερα οι μπλαουγκράνα φιλοξενούν την Οσασούνα, μια σκληρή ομάδα που ξέρει να παίρνει αποτελέσματα, παίζει χωρίς πίεση, βρίσκεται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Λίβερπουλ στην έδρα της παίρνει τεράστια ώθηση, είναι ακλόνητο φαβορί, ο άσος όμως είναι χαμηλός, προτιμώ το 2-3 γκολ στο εξαιρετικό 2.25!

Το να προσφέρεται ο άσος της Μπαρτσελόνα στο 1.40 είναι αστείο, δεν βγάζει καμία σιγουριά, η Οσασούνα θα έχει τις στιγμές της, μπορεί να σκοράρει κι αυτή.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπαρτσελόνα - Οσασούνα : Goal/Goal (απόδοση 1.90) 20:00
  • Λίβερπουλ - Τσέλσι : 2-3 γκολ (απόδοση 2.25) 22:15
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ