BET CORNER

Προγνωστικά στοιχήματος: Ματς-παγίδα για τη Μαρία Σάκκαρη, ποντάρισμα στο 2.22

Η Μαρία Σάκκαρη σε στιγμιότυπο από αγώνα της στο Australian Open
Η Μαρία Σάκκαρη σε στιγμιότυπο από αγώνα της στο Australian Open 2022 HAMISH BLAIR / AP PHOTO

Στη μάχη του δεύτερου γύρου του Αυστραλιανού Όπεν μπαίνει η Μαρία Σάκκαρη, που βρίσκει απέναντί της την 20χρονη Κινγουέν Ζενγκ από την Κίνα. Ποντάρισμα σε επιλογές από το 1.70 έως το 2.22.

(Μετά τις 10:00) Κινγουέν Ζενγκ (No108) - Μαρία Σάκκαρη (Νο8): Η Μαρία Σάκκαρη δεδομένων των συνθηκών και της δυναμικής της δυσκολεύτηκε στην πρεμιέρα του Grand Slam της Μελβούρνης κόντρα στην Τατιάνα Μαρία. Μπήκε κάπως νωθρά, αλλά επικράτησε τελικά με 6-4, 7-6 υποτάσσοντας τη Γερμανίδα. Στον δεύτερο γύρο αντιμετωπίζει την Κινγουέν Ζενγκ από την Κίνα.

Η 20χρονη αντίπαλός της αποτελεί έναν ύπουλο αντίπαλο, ωστόσο η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κυκλοφορεί σε τιμές τιμές φαβορί, μάλιστα η τιμή νίκης της πιέζεται τις τελευταίες ώρες. Η Ζενγκ είναι άπειρη σαφώς, είναι η πρώτη παρουσία της σε κυρίως ταμπλό Grand Slam και ως τώρα έχει αφήσει ορισμένες θετικές εντυπώσεις. Ενδεικτικό ότι απέκλεισε στον πρώτο γύρο των προκριματικών την πολύπειρη Βαντεβέγκε από τις ΗΠΑ, ενώ στον πρώτο γύρο του κυρίως ταμπλό άφησε εκτός τη Σάσνοβιτς. Βέβαια απέναντι στη Λευκορωσίδα σπατάλησε πολλές δυνάμεις, καθώς η πρόκριση κρίθηκε στα τρία σετ. Η Μαρία Σάκκαρη έδειξε κάπως να ψάχνεται, αλλά είναι δυναμική παίκτρια, με πλουραλισμό στα χτυπήματά της και σαφώς πιο έμπειρη από την 20χρονη αντίπαλό της. Έχει τα όπλα για να πάρει τη νίκη. Αξίζει το ρίσκο στο MatchCombo της νίκης της Μαρίας Σάκκαρη σε συνδυασμό με το over 19,5 games, που κυκλοφορεί στο 2.22 στη Stoiximan.

(Μετά τις 03:30) Άσλεϊ Μπάρτι (Νο1) - Λουτσία Μπροντσέτι (Νο142): Επιβλητική στην πρεμιέρα της η Μπάρτι που πήγε με φόρα στη Μελβούρνη μετά την κατάκτηση του τουρνουά της Αδελαΐδας που υπέταξε πολλές δυνατές αντιπάλους. Στον πρώτο γύρο του Όπεν σκόρπισε την Τσουρένκο, δίχως να γνωρίσει μεγάλη αντίσταση το 6-0, 6-1 τα λέει όλα, ενώ θα μπορούσε να πάρει με bagel το δεύτερο σετ, αλλά η Ουκρανή πήρε ένα game στο 5-0.

Η Μπάρτι διαθέτει flat χτυπήματα, παίζει στην πατρίδα της, απολαμβάνει το τένις μετά από καιρό και φαίνεται έντονα στο παιχνίδι της αυτό. Η αντίπαλός της, είναι μια κλάση χαμηλότερη, είναι παίκτρια που μπορεί να κερδίσει αθλήτριες του Top-60, αλλά όχι παίκτριες του βεληνεκούς της Μπάρτι. Η Αυστραλή θα προσπαθεί να τελειώσει άλλο ένα ματς γρήγορα. Η Μπροντσέτι, περιμένουμε να λυγίσει. Το MatchCombo νίκη της Μπάρτι σε συνδυασμό με το under 17,5 games στο ματς στο 1.70 στη Stoiximan κρίνεται μια δίκαιη τιμή.

(Μετά τις 10:00) Μάντισον Μπρενγκλ (Νο54) - Ναόμι Οσάκα (Νο14): Μάχη μεταξύ δυο αθλητριών που τις χωρίζει μια επταετία. Η Μπρενγκλ που έχει για career high το Νο35 στην παγκόσμια κατάταξη δεν αγωνίζεται σ’ ένα από τα αγαπημένα της τουρνουά. Δεν της πάει ιδιαίτερα η Μελβούρνη. Το 2016 έφτασε μέχρι τον τρίτο γύρο, ενώ το 2015 ως τη φάση των "16". Από εκεί και πέρα ακροβατούσε μεταξύ πρώτου και δεύτερου γύρου.

Την Οσάκα την έχει αντιμετωπίσει μόλις μια φορά στο παρελθόν, σε επίπεδο ITF και την κέρδισε, το μακρινό 2013, τότε που η Οσάκα δεν ήταν κάτοχος Grand Slam και ήταν μόλις 16 ετών. Η Μπρενγκλ πήρε τη νίκη στον προηγούμενο γύρο κόντρα στη Γιαστρέμσκα που αποχώρησε στο τέλος, ενώ είχε 54% στο πρώτο σερβίς, 3 διπλά λάθη και το εντυπωσιακό στατιστικό των 60 αβίαστων λαθών. Μια κακή μέρα εν ολίγοις είχε η Ουκρανή.

Η Οσάκα παρουσίασε πειστικό πρόσωπο κόντρα στην Οσόριο Σεράνο και επικράτησε με 6-3,6-3. Είχε αρκετά θετικά η παρουσία της στο παιχνίδι, έκανε όμως και ορισμένα λάθη, που οφείλει να τα διορθώσει αυτή τη φορά. Μπορεί να μην είναι στα καλύτερά της, αλλά απέδειξε ότι τέτοια παιχνίδια μπορεί να τα καθαρίζει. Συν τοις άλλοις η Οσάκα έχει την τάση όσο περνάει το τουρνουά να βελτιώνεται και να ανεβαίνει. Η Οσάκα δείχνει στα καλά της, ενώ η Μπρενγκλ δεν έχει πολλά όπλα για να αντιμετωπίσει το άλλοτε Νο1 της παγκόμιας κατάταξης, που δείχνει ότι προσπαθεί να επιστρέψει στον παλιό καλό εαυτό του. Στο 1.95 στη Stoiximan το MatchCombo της νίκης της Οσάκα με το under 19,5 games.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER STOIXIMAN BET STOIXIMAN ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ