ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Ματς για γκολ το Μπόκα Τζούνιορς - Τίγκρε

Ο Γκιγιέρμο Φερνάντες πανηγυρίζει γκολ με τον Άλαν Βαρέλα στο Copa Libertadores για λογαριασμό της Μπόκα Τζούνιορς κόντρα στη Ντεπορτίβο Κάλι
Ο Γκιγιέρμο Φερνάντες πανηγυρίζει γκολ με τον Άλαν Βαρέλα στο Copa Libertadores © 2022 GUSTAVO GARELLO/ASSOCIATED PRESS

Στο Μπουένος Άιρες η Μπόκα Τζούνιορς φιλοξενεί την Τίγκρε για την τρίτη αγωνιστική του Liga Profesional στην Αργεντινή, σε μια αναμέτρηση remake του τελικού του Copa de la Liga. Ποντάρισμα στο 2.22.

Επιστροφή στις νίκες ψάχνει η Μπόκα Τζούνιορς στο Liga Profesional. Η κάτοχος του Copa de la Liga δεν έπιασε καλή απόδοση στο ματς με τη Σεντράλ Κόρδοβα, ατύχησε, δεν μπόρεσε να τελειώσει το ματς και έχασε 1-0 σε μια έδρα που παραδοσιακά περνάει εύκολα. Προβληματισμένος ο Μπατάλια όπως είναι λογικό, ωστόσο κράτησε χαμηλούς τόνους και είναι αισιόδοξος σε ό,τι αφορά στη συνέχεια.

Απόψε κοντράρεται με την Τίγκρε (03:30 LIVE από το SPORT24 ) την οποία αντιμετώπισε πριν ένα μήνα στον τελικό του Copa de la Liga. Εκεί επικράτησε εύκολα η Μπόκα 3-0. Βέβαια, το αποψινό παιχνίδι το βλέπουν και οι δύο πλευρές διαφορετικά. Η Μπόκα θα πάει με αλλαγές απόψε, αλλά οι παίκτες που θα αγωνιστούν από τη μέση και μπροστά θα είναι άκρως ποιοτικοί.

Ούτε η Τίγκρε μπόρεσε να κάνει το 2Χ2. Ήταν καλή και ανώτερη απέναντι στην Μπάρακας (1-1), βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 21’, αλλά άργησε να ισοφαρίσει (76’) και δεν μπόρεσε να το τελειώσει.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Μπόκα θα ψάξει μια γεμάτη εμφάνιση μετά τη γκέλα κόντρα στη Σεντράλ Κόρδοβα. Η Τίγκρε μετά από την επιστροφή της στην κορυφαία κατηγορία προσαρμόστηκε άμεσα, σαν να μην έλειψε μια μέρα, έχει έμπειρους παίκτες και φανέλα. Ζει και αναπνέει για τα μεγάλα ματς, ωστόσο τα εκτός έδρας γίνονται ροντέο. Τα 5/6 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της Τίγκρε έληξαν Goal/Goal. Δέχεται φάσεις πρόσφατα η Μπόκα, σε γενικές γραμμές δεν είναι απόλυτα σταθερή ανασταλτικά από την αρχή της σεζόν. Στο 2.22 το Goal/Goal αξίζει το ρίσκο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπόκα Τζούνιορς - Τίγκρε: Goal/Goal (απόδοση 2.22), 03:30
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ