ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά στοιχήματος: Ματς για γερά νεύρα και 2.11 στο Μοντεβιδέο

Ο Μανουέλ Μονζέγλιο της Νασιονάλ κόντρα στον Μάουρο Μποσέλι της Εστουδιάντες στο Copa Libertadores
Ο Μανουέλ Μονζέγλιο της Νασιονάλ κόντρα στον Μάουρο Μποσέλι της Εστουδιάντες © 2022 MATILDE CAMPODONICO/ASSOCIATED PRESS

Η Νασιονάλ φιλοξενεί τη Βέλες για την πέμπτη αγωνιστική του Copa Libertadores σ’ ένα ματς για γερά νεύρα που μπορεί να κρίνει πολλά για τη συνέχεια των δύο ομάδων. Ποντάρισμα στο 2.11.

Η δράση στο Copa Libertadores συνεχίζεται με αμείωτο το ενδιαφέρον. Η πέμπτη αγωνιστική μπορεί αποδειχθεί καθοριστική, δεδομένα όμως είναι κομβική. Μια από τις αναμετρήσεις που ξεχωρίζουν στο αποψινό πρόγραμμα είναι το Νασιονάλ Μοντεβιδέο - Βέλες Σάρσφιλντ (01:00 LIVE από το SPORT24 ) στο Μοντεβιδέο για τον τρίτο όμιλο.

Τα ξημερώματα η Μπραγκαντίνο έχασε από την Εστουδιάντες στη Βραζιλία 1-0 και τα δεδομένα στον όμιλο διαφοροποιήθηκαν. Η Εστουδιάντες πλέον έχει 13 βαθμούς και πρωτοπόρος, ωστόσο από εκεί και πέρα όλα είναι ανοιχτά και οριακά. Η βραζιλιάνικη ομάδα έχει 5 βαθμούς, είναι δεύτερη και έχει στοχεύσει τη συνέχεια της στις διεθνείς διοργανώσεις. Η Βέλες ναι μεν έχει άλλες προτεραιότητες, είναι ουραγός στον όμιλο, αλλά η απόσταση με την Μπραγκαντίνο είναι στους τρεις βαθμούς, ενώ με τη Νασιονάλ στους δύο.

Η Βέλες σκέφτεται ήδη το πρωτάθλημα που κάνει σέντρα σ’ ένα μήνα, αφού στο Copa de la Liga τέθηκε εκτός συνέχειας. Η προσοχή στρέφεται στον σχεδιασμό και στην αναζήτηση τεχνικού, είναι πάντως πολύ κοντά στον Μεδίνα.

Βέβαια, όπως είναι η κατάσταση και το γεγονός πως όλα είναι ανοιχτά ενδεχομένως να μην αδιαφορήσει τόσο πολύ στο αποψινό παιχνίδι, αφού παραμένει στο κόλπο, ενώ θυμίζουμε πως ο τρίτος μεταφέρεται στο Copa Sudamericana. Την τελευταία αγωνιστική η Νασιονάλ φιλοξενεί την Μπραγκαντίνο, ενώ η Βέλες την Εστουδιάντες. Στον πρώτο γύρο Βέλες - Νασιονάλ 2-1.

Στην αργεντίνικη ομάδα επικρατεί απογοήτευση μετά το 1-1 με την Μπραγκαντίνο στη Βραζιλία την προηγούμενη αγωνιστική. Προηγήθηκε στο πρώτο τέταρτο, δημιούργησε κάποιες καλές φάσεις, ωστόσο στο β’ μέρος πιέστηκε ιδιαίτερα και λίγο πριν το τέλος ισοφαρίστηκε. Με κορονοϊό ο βασικός γκολκίπερ Ροτσέτ

Η Νασιονάλ από την άλλη έχασε δίκαια στην Αργεντινή την προηγούμενη αγωνιστική από την Εστουδιάντες με 1-0. Ισορροπημένο σε γενικές γραμμές παιχνίδι, αλλά δεν είχε μεγάλες ευκαιρίες σε σύγκριση με την αντίπαλό της. Στα θετικά πάντως το γεγονός πως και τα δύο ματς που απομένουν στο γκρουπ θα τα δώσει εντός έδρας. Στο πρωτάθλημα είναι τρίτη, στο -3 από την κορυφή και μετράει δύο σερί νίκες σε αναμετρήσεις χωρίς να αποδώσει υψηλά στάνταρ.

Προγνωστικά στοιχήματος

Λεπτές οι ισορροπίες, η Νασιονάλ είναι πιο αξιόπιστη εντός έδρας, δείχνει πιο ζεστή για να συνεχίσει στις διεθνείς διοργανώσεις. Η Βέλες σκέφτεται τη σέντρα του πρωταθλήματος, αλλά είναι ακόμα στο κόλπο. Τα λάθη δεν επιτρέπονται απόψε. Δύσκολα να ρισκάρουν από την αρχή και οι δύο. Ικανοποιητικό το 2.11 για το ενδεχόμενο να σημειωθούν τα περισσότερα γκολ του αγώνα στο β’ ημίχρονο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νασιονάλ Μοντεβιδέο - Βέλες Σάρσφιλντ: Περισσότερα γκολ στο β’ ημίχρονο (απόδοση 2.11), 01:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ