ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Λάτιν Goal/Goal στο 1.90 και άσος στο 2.15

Jeison Lucumi of Colombia's Tolima reacts during a Copa Libertadores round of sixteen second leg soccer match against Brazil's Flamengo at Maracana stadium in Rio de Janeiro, Brazil, Wednesday, July 6, 2022. (AP Photo/Silvia Izquierdo)
Jeison Lucumi of Colombia's Tolima reacts during a Copa Libertadores round of sixteen second leg soccer match against Brazil's Flamengo at Maracana stadium in Rio de Janeiro, Brazil, Wednesday, July 6, 2022. (AP Photo/Silvia Izquierdo) Ⓒ 2022 AP PHOTO/SILVIA IZQUIERDO

Το Match Money σκανάρει το πρόγραμμα σε Κόπα Λιμπερταδόρες και Κόπα Σουνταμερικάνα και καταλήγει σε ένα αμφίσκορο του 1.90 κι έναν άσο στο 2.15.

Νασιονάλ Ασουνσιόν – Παλεστίνο: Πρώτο ματς για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Κόπα Λιμπερταδόρες, ανάμεσα σε δύο ισοδύναμες ομάδες. Η Νασιονάλ Ασουνσιόν από την Παραγουάη έκανε την έκπληξη στον προηγούμενο γύρο, αποκλείοντας με δύο νίκες τη θεωρητικά ανώτερη Ατλέτικο Ασουνσιόν (1-0, 3-0). Πιο εύκολο το έργο της Παλεστίνο, η οποία πέταξε έξω με δύο νίκες την αδύναμη Πορτουγκέσα (2-1, 2-1), αν και έδειξε αμυντικά προβλήματα, δεχόμενη γκολ και στα δύο παιχνίδια.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πρόκειται για ένα πλήρως αμφίρροπο ζευγάρι ως προς την πρόκριση, η Νασιονάλ Ασουνσιόν έχει ισχυρή δυναμική στην έδρα της, βρίσκει γκολ σε 16 διαδοχικά παιχνίδια για το Κόπα Λιμπερταδόρες, από το 2010 και έπειτα. Παράλληλα η Παλεστίνο σκόραρε και στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια μακριά από την έδρα της, στη διοργάνωση. Υπό αυτό το πρίσμα το Goal/Goal στο 1.90 έχει απόλυτη αξία.

Βρες εδώ προγνωστικά και αναλύσεις για το ασιατικό χάντικαπ.

Τολίμα – Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν: Πρώτος γύρος για το Κόπα Σουνταμερικάνα και την πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης. Νοκ-άουτ ματς και σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει απευθείας η διαδικασία των πέναλτι. Η Ντεπόρτες Τολίμα από την Κολομβία είναι στην κορυφή του πρωταθλήματος της χώρας μετά από 10 αγωνιστικές, ενώ έχει και καλή πρόσφατη παρουσία στις διεθνείς διοργανώσεις. Είναι παράλληλα αήττητη από τις 21 Ιανουαρίου σε όλες τις διοργανώσεις και αποτελεί το σωστό φαβορί για τη νίκη-πρόκριση.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η αντίπαλος Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν δεν έχει ξεκινήσει καλά τη σεζόν, με προβλήματα τόσο στην άμυνα όσο και την επίθεση. Και εκτός έδρας στο πρωτάθλημα μετρά πέντε διαδοχικές ήττες, με 16 γκολ στο παθητικό. Παράλληλα είναι και πιο καταπονημένη αφού το παιχνίδι με την Τολίμα θα είναι το τρίτο μέσα σε έξι μέρες. Η επικράτηση της Τολίμα στο 2,15 έχει αξία.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νασιονάλ Ασουνσιόν – Παλεστίνο Goal/Goal (απόδοση 1.90), 02:30
  • Τολίμα – Ιντερνασιονάλ Μεντεγίν: 1 (απόδοση 2.15), 04:30
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ