TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Δυάδα από τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας

AFC Wimbledon's goalkeeper Alex Bass kicks the ball upfield during the English League Cup second round soccer match between Chelsea and AFC Wimbledon at Stamford Bridge stadium in London, Wednesday, Aug. 30, 2023. (AP Photo/Kin Cheung)
AFC Wimbledon's goalkeeper Alex Bass kicks the ball upfield during the English League Cup second round soccer match between Chelsea and AFC Wimbledon at Stamford Bridge stadium in London, Wednesday, Aug. 30, 2023. (AP Photo/Kin Cheung) Ⓒ 2023 AP PHOTO/KIN CHEUNG

Το Match Money αναλύει τα εξ αναβολής παιχνίδια στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας και καταλήγει σε μία δυάδα.

Γουίμπλεντον – Γκρίμσμπι. Η Γουίμπλεντον προέρχεται από τεράστια νίκη το Σάββατο, από αυτές που λέμε στο ποδόσφαιρο ότι είναι ικανές να σου αλλάξουν όλη τη σεζόν, το 1-0 επί της Μίλτον Κινς Ντονς. Το Γουίμπλεντον – Μίλτον Κινς Ντονς είναι το απόλυτο ντέρμπι μίσους των μικρών κατηγοριών του αγγλικού ποδοσφαίρου και η Γουίμπλεντον πήρε τη νίκη με γκολ στο 94’, με τον κόσμο της να ξεσπά σε ένα τρελό πανηγύρι με τη λήξη.

Η Γουίμπλεντον, έντεκα αγωνιστικές πριν τη λήξη της σεζόν, είναι στη 10η θέση της βαθμολογίας, στο -4 από τα πλέι οφ, και καλείται τώρα να κεφαλαιοποιήσει το μομέντουμ και την εξαιρετική ψυχολογία της ώστε να διεκδικήσει στην τελική ευθεία μια θέση στην πρώτη επτάδα. Δεύτερο καπάκι εντός έδρας τώρα για τη Γουίμπλεντον, απέναντι σε μια απογοητευτική Γκρίμσμπι που βολοδέρνει στην 21η θέση της βαθμολογίας και έχει ένα από τα χειρότερα εκτός έδρας ρεκόρ της κατηγορίας (1-8-6).

Βρες εδώ τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος.

Μπάροου – Τζίλιγχαμ. Παιχνίδι επίσης για τη League Two, ανάμεσα σε δύο ομάδες που παλεύουν για τα πλέι οφ: η Μπάροου είναι 8η με 53 βαθμούς, η Τζίλιγχαμ 7η με 54.

Η Τζίλιγχαμ πάει στο σημερινό εξάποντο με πολύ καλή φόρμα και ακόμη καλύτερη ψυχολογία, έχοντας μαζέψει εφτά βαθμούς στα τελευταία τρία παιχνίδια της. Και δεν είναι τόσο η βαθμολογική συγκομιδή που έχει φτιάξει την ψυχολογία της Τζίλιγχαμ αλλά κυρίως η ποιότητα των εμφανίσεών της και η δυσκολία των αντιπάλων της: 0-0 με τη 2η Στόκπορτ, 1-0 την 3η Ρέξαμ και καθαρότατο 2-0 στην απογοητευτική μεν αλλά πολύ πιο ποιοτική από ό,τι δείχνει η βαθμολογική της θέση Σάλφορντ.

Αντίθετα η Μπάροου βρίσκεται σε μια πολύ παράξενη στιγμή. Λόγω συνεχών αναβολών η Μπάροου έχει να αγωνιστεί από το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου και το ακόμη χειρότερο είναι ότι αυτό το "άδειο" εικοσαήμερο έχει περάσει μέσα σε γκρίνια και προβληματισμό, καθώς η Μπάροου έχει στην πλάτη της τρεις σερί ήττες, με τελευταία το βαρύ 5-3 από τη Σάλφορντ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γουίμπλεντον – Γκρίμσμπι: 1 (απόδοση 1.95) 21:45
  • Μπάροου – Τζίλιγχαμ: 2 DNB (απόδοση 2.25) 21:45
TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ