ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Κυριακή με αουτσάιντερ

Sheffield United's players celebrate after Sheffield United's Oli McBurnie, second right, scored his side's opening goal during the English Premier League soccer match between Sheffield United and Manchester United at Bramall Lane in Sheffield, England, Saturday, Oct. 21, 2023. (AP Photo/Jon Super)
Sheffield United's players celebrate after Sheffield United's Oli McBurnie, second right, scored his side's opening goal during the English Premier League soccer match between Sheffield United and Manchester United at Bramall Lane in Sheffield, England, Saturday, Oct. 21, 2023. (AP Photo/Jon Super) AP

Δύο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις αουτσάιντερ βγάζει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Κυριακής.

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ. Η σεζόν της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, αν δεις τη βαθμολογία, μοιάζει καταδικασμένη: ουραγός και στο -8 από τη σωτηρία. Αλλά η φετινή χρονιά στην Premier League ίσως εξελιχθεί τελείως απρόβλεπτα. Ήδη η Έβερτον έχει τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών και δεν είναι απίθανο να υπάρξει και συνέχεια, καθώς υπάρχουν θέματα και με άλλες ομάδες, όπως τη Μάντσεστερ Σίτι ή τη Νότιγχαμ. Οπότε στην πορεία μπορεί η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ να βρεθεί σε πολύ καλύτερη θέση από ό,τι είναι αυτή τη στιγμή. Σε κάθε περίπτωση οι λεπίδες, ειδικά στα παιχνίδια μέσα στο Μπράμαλ Λέιν, θα τα παίξουν όλα για όλα, με το γνωστό δυναμικό και κάπως μπρουτάλ στιλ τους. Η Γουέστ Χαμ προφανώς είναι άλλου επιπέδου ομάδα, αλλά όλη τη σεζόν είναι με σκαμπανεβάσματα και αυτή την περίοδο έχει και αρκετά προβλήματα απουσιών.

Στο 3,40 είναι άσος, μια τιμή δηλαδή που εύκολα επιτρέπει να σκεφτείς και το DNB. Αλλά είναι τέτοια η φύση του ματς και η θέση της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, που μάλλον είναι από τις περιπτώσεις ή ταν ή επί τας.

Βρες εδώ τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος

Νότιος Αφρική – Ναμίμπια. Δεύτερη αγωνιστική για τον 5ο όμιλο του Africa Cup of Nations. Στην πρεμιέρα Νότιος Αφρική και Ναμίμπια εμφάνισαν τελείως διαφορετικά πρόσωπα και προέρχονται από τελείως διαφορετικά αποτελέσματα. Οι Νοτιοαφρικανοί έχασαν 2-0 από το Μάλι, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τις εκτιμήσεις πριν από τη σέντρα του τουρνουά ότι αυτή η γενιά της δεν είναι για πολλά πολλά. Αντίθετα, η Ναμίμπια έκανε μια από τις δυνατές εκπλήξεις της πρεμιέρας, νικώντας 1-0 την Τυνησία. Και μάλιστα στα ίσα και με πολύ πειστική εμφάνιση: 1,72-1,51 xGoals.

Προγνωστικά στοιχήματος

Επειδή πάντως η μία είναι η Νότιος Αφρική και η άλλη η Ναμίμπια δίνουν τον άσο φαβορί του 2,00 και το διπλό σε τιμές που αγγίζουν το 4,00. Λάθος. Μπορεί ιστορικά η Νότιος Αφρική να είναι σε σαφώς ανώτερο επίπεδο, αλλά, ως γνωστόν, η ιστορία δεν παίζει μπάλα. Στο κάτω κάτω είναι χαρακτηριστικό για την αλλαγή δεδομένων ότι, ναι μεν η Νότιος Αφρική δεν έχει χάσει ποτέ από τη Ναμίμπια, έχοντας ρεκόρ 4-4-0, αλλά και οι τρεις τελευταίας συναντήσεις έληξαν ισόπαλες. Με πιο πρόσφατη τον 0-0 τον Σεπτέμβριο στο Γιοχάνεσμπουργκ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1 (απόδοση 3,40), 16:00
  • Νότιος Αφρική – Ναμίμπια: 2 DNB (απόδοση 2,75), 22:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ