ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Κυπελλική δυάδα

Athletic Bilbao's Nico Williams celebrates after a goal during the Spanish Super Cup semi final soccer match between Atletico Madrid and Athletic Bilbao at King Fahd stadium in Riyadh, Saudi Arabia, Thursday, Jan. 13, 2022. (AP Photo/Hassan Ammar)
Ο Νίκο Γουίλιαμς πανηγυρίζει γκολ της Αθλέτικ Μπιλμπάο 2022 AP IMAGES/HASSAN AMMAR

Μια δυάδα από το Copa del Rey και το KNVB Beker ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της Τρίτης.

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Αλαβές. Στον 4ο γύρο (φάση των 16) έχει φτάσει το Copa del Rey. H Αθλέτικ παραδοσιακά είναι ομάδα Κυπέλλου και αρκεί να αναφέρουμε ότι έχει κατακτήσει την κούπα 23 φορές στην ιστορία της, δεύτερη πολυνίκης του θεσμού πίσω από τις 31 κατακτήσεις της Μπαρτσελόνα, με τη Ρεάλ να έρχεται τρίτη με 20 και όλες τις υπόλοιπες να ακολουθούν πολύ μακριά (Ατλέτικο 10, Βαλένθια 8 κτλ.). Έτσι, και φέτος η Αθλέτικ έχει στόχο τη δυνατή πορεία στο κύπελλο, όπως φάνηκε εξάλλου και στους προηγούμενους γύρους, όπου δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα. Αντίθετα για την Αλαβές ο βασικός στόχος είναι να κρατηθεί μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού και ο Λουίς Γκαρθία Πλάθα έχει προαναγγείλει αλλαγές στο κύπελλο, καθώς η Αλαβές παίζει την Παρασκευή για το πρωτάθλημα κρίσιμο ματς με την Κάδιθ.

Βρες εδώ τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος

Εξελσιόρ – Γκρόνινγκεν. Το KNVB Beker, το ολλανδικό Κύπελλο, έχει φτάσει επίσης στη φάση των 16 και στο συγκεκριμένο ζευγάρι κοντράρονται μια ομάδα της Eredivisie (Εξέλσιορ) και μία της Eerste Divisie (Γκρόνινγκεν). Κι έτσι όπως τα ακούς, αν δεν έχει μεγάλη σχέση με το ποδόσφαιρο της Ολλανδίας, είναι λογικό να σκεφτείς πως το φαβορί του ζευγαριού είναι η Εξέλσιορ, που παίζει έτσι κι αλλιώς και στην έδρα της. Όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά.

Προγνωστικά στοιχήματος

Μπορεί αυτή τη στιγμή η Γκρόνινγκεν να έχει μπλέξει στα… χωράφια της 2ης κατηγορίας, όμως ως ποδοσφαιρικό μέγεθος είναι πολύ μεγαλύτερο από την Εξέλσιορ και βλέπει το Κύπελλο ως μια πολύ καλή ευκαιρία για να ξαναδηλώσει την παρουσία της ως μια παραδοσιακή δύναμη στο ολλανδικό ποδόσφαιρο. Αντίθετα για την Εξέλσιορ το μόνο που μετράει είναι η παραμονή στα σαλόνια και το κύπελλο το έχει πάρει πολύ χαλαρά. Και δεν είναι τυχαίο ότι για να φτάσει ως εδώ χρειάστηκε δύο παρατάσεις παρότι αντιμετώπιζε ομάδες μικρότερων κατηγοριών, την ερασιτεχνική Στέκενμπουργκ, που αγωνίζεται στην 3η κατηγορία, και την Ντεν Μπος της 2ης.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Εξελσιόρ – Γκρόνινγκεν: 2 DNB (απόδοση 1.80), 21:00
  • Αθλέτικ Μπιλμπάο – Αλαβές: 1 (απόδοση 1.60), 22:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ