BIG GAMES BET

Προγνωστικά στοιχήματος: Κλειστά ματς στο Champions League

PSG's Kylian Mbappe, shakes hands with PSG's head coach Luis Enrique at the end of the Champions League group F soccer match between Newcastle and Paris Saint Germain at St. James' Park, Wednesday, Oct. 4, 2023, in Newcastle, England. (AP Photo/Scott Heppell)
Ο Κίλιαν Εμπαπέ με τον Λουίς Ενρίκε @ 2023 SCOTT HEPELL / AP IMAGES

Παιχνίδι με τρεις επιλογές από το πρόγραμμα της Τετάρτης.

Στη Μαδρίτη η Ατλέτικο υποδέχεται την Ίντερ στη ρεβάνς της ήττας της με 1-0 στο Μιλάνο. Η Ίντερ είχε την υπεροχή και τελικά βρήκε το γκολ που δικαιούταν με τον Αρναούτοβιτς στο 79΄. Μόνο νίκη ψάχνει η Ατλέτικο, η οποία είναι αήττητη φέτος στην έδρα της. Το «Μετροπολιτάνο» θα βράζει και οι παίκτες του Σιμεόνε θέλουν να δώσουν απαντήσεις για τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα. Παιχνίδι που θα έχει ένταση, νεύρα και λογικά δεν πάει σε τρελό τέμπο. Επιλογή το under 2,5 στο 1.80.

Ανοικτούς λογαριασμούς άφησαν Ντόρτμουντ και Αϊντχόφεν μετά το τέλος του πρώτου ματς και το 1-1 της Ολλανδίας. Η Ντόρτμουντ είναι το φαβορί, κυρίως λόγω έδρας. Γιατί από εικόνα, η Αϊντχόφεν φέτος έχει σαφώς πολύ πιο γεμάτη. Είναι αλήθεια πως η PSV δυσκολεύεται παραδοσιακά στη Γερμανία και το να παίζεις απέναντι στο κίτρινο τείχος δεν είναι απλή υπόθεση. Πάντως, ο τεχνικός των Ολλανδών, Πέτερ Μπος, γνωρίζει καλά πρόσωπα και καταστάσεις στη Βεστφαλία και σίγουρα για τον ίδιο θα ήταν το ιδανικό σενάριο να πανηγυρίσει μία μεγάλη πρόκριση κόντρα στην πρώην ομάδα του, που τον είχε απολύσει κακήν κακώς το 2017. Αναμένεται πάλι αμφίρροπο ματς, επιλογή το under 3,5 στο 1.60.

Τα πάντα για το στοίχημα στο matchmoney.com.gr.

Το Παρί Σεν Ζερμέν – Νις, είναι για το κύπελλο Γαλλίας. Προημιτελικός. Μονός αγώνας. Απευθείας πέναλτι σε περίπτωση ισόπαλου 90λεπτου, ενώ ο νικητής θα υποδεχθεί στον ημιτελικό τη Ρεν. Στόχος της Παρί κάθε φορά όλοι οι εγχώριοι τίτλοι. Σε μέτρια κατάσταση, στα 4 τελευταία επίσημα κέρδισε μόνο στη Σοσιεδάδ με την καλύτερη φετινή της εμφάνιση. Την Κυριακή παραχώρησε 2-2 στη Ρεμς με τα γκολ στο α’ μέρος.

Προγνωστικά στοιχήματος

Βάρυνε εξαιρετικά το κλίμα τον τελευταίο μήνα στη Νις και το 0-1-4 στα 5 τελευταία παίζοντας κάθε φορά μέτρια. Στο εντός έδρας 2-1 της Παρασκευής από τη Μονπελιέ είχε και ατυχία. Αν στο πρωτάθλημα ο Ενρίκε κάνει περίεργες επιλογές, στο κύπελλο που δεν έχει περιθώρια λάθους αναμένεται να σοβαρευτεί. Πάμε με το No Goal (1.85) στη λογική του ότι δεν θα σκοράρει η Νις.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ατλέτικο – Ίντερ: Under 2,5 (απόδοση 1.80), 22:00
  • Ντόρτμουντ – Αϊντχόφεν: Under 3,5 (απόδοση 1.60), 22:00
  • Παρί Σεν Ζερμέν – Νις: No Goal (απόδοση 1.85), 22:10
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ