TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Κάτι χτίζει ο Τέβες στην Ιντεπεντιέντε, στοίχημα στο 1.85

Ο Κάρλος Τέβες σε αναμέτρηση της Μπόκα Τζούνιορς στο Copa Libertadores κόντρα στη Δε Στρόνγκεστ
Ο Κάρλος Τέβες © 2022 JUAN MABROMATA/POOL VIA ASSOCIATED PRESS

Τρίτη αγωνιστική στην Copa de la Liga της Αργεντινής και στην Αβεγιανέδα η Ιντεπεντιέντε φιλοξενεί τη Χιμνάσια Λα Πλάτα σ’ ένα ματς που οδηγεί σε ποντάρισμα του 1.85.

Τρίτη αγωνιστική στην Copa de la Liga της Αργεντινής, ακόμα πολλά συμπεράσματα όπως είναι λογικό δεν μπορούν να βγουν, είναι νωρίς ακόμα και αρκετές ομάδες θυμίζουν γρίφους. Πολλές μεταγραφές, αλλαγές στους πάγκους, θέλει προσοχή δεδομένα.

Στην Αβεγιανέδα η Ιντεπεντιέντε φιλοξενεί τη Χιμνάσια Λα Πλάτα, ύπουλο παιχνίδι, καθώς η Χιμνάσια είναι μια ομάδα που παίζει παραδοσιακά σφιχτά και σε τέτοια ματς κλείνεται αρκετά.

Η Ιντεπεντιέντε φέτος έχει μια καλή ευκαιρία να πάει ως το τέλος τους στόχους της, αφού δεν έχει διεθνείς υποχρεώσεις, ενώ ο Κάρλος Τέβες ανεβαίνει με τον καιρό προπονητικά για αυτό και διατηρήθηκε στον πάγκο της ομάδας. 2/2 ως τώρα, είναι η μόνη που το έχει κάνει. Κέρδισε τη Βέλες σ’ ένα απαιτητικό ματς 1-0, ήταν τυχερή, αλλά και αυτή που έψαξε πιο πολύ το γκολ.

Η Χιμνασια κέρδισε με το ζόρι στην πρεμιέρα την Τάγερες εκτός έδρας με 1-0, ωστόσο στο εντός έδρας ματς με τη νεοφώτιστη Ιντεπεντιέντε Ριβαντάβια δεν τα κατάφερε. Μέτρια εικόνα και ήττα με 3-2.

Προγνωστικά στοιχήματος

Το κλίμα στην Ιντεπεντιέντε του Τέβες είναι σαφέστατα καλύτερο με τον κόσμο να περιμένει πώς και πώς την πρεμιέρα στο Μποτσίνι για φέτος. Θα σπρώξει ο κόσμος την ομάδα, αφού επικρατεί ενθουσιασμός για το 2/2. Η Χιμνάσια δεν δείχνει ικανή αυτή τη στιγμή να διαταράξει το μομέντουμ της αντιπάλου της, δεν μας πείθει. Σε λογικά επίπεδα ο άσος στο 1.85.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ιντεπεντιέντε - Χιμνάσια Λα Πλάτα: 1 (απόδοση 1.85), 00:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ