BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Κάρτες στην Μαδρίτη, ισορροπία στο Λίβερπουλ

Liverpool's Mohamed Salah, right, duels for the ball with Arsenal's Gabriel during the English Premier League soccer match between Liverpool and Arsenal at Anfield in Liverpool, England, Sunday, April 9, 2023. (AP Photo/Jon Super)
Liverpool's Mohamed Salah, right, duels for the ball with Arsenal's Gabriel during the English Premier League soccer match between Liverpool and Arsenal at Anfield in Liverpool, England, Sunday, April 9, 2023. (AP Photo/Jon Super) AP

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr είναι από τις αναμετρήσεις τις σημαντικότερες αναμετρήσεις της La Liga και της Premier League.

Ξεκίνημα με το μοναδικό παιχνίδι στο πρόγραμμα της La Liga ανάμεσα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και την Σεβίλλη. Οι ροχιμπλάνκος γνώρισαν ισοπαλία – σοκ, 3-3, με τη Χετάφε της οποίας προηγούνταν 3-1 στο 87’! Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη, πραγματοποίησαν την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση και επικράτησαν με 3-0 της Γρανάδα. Το σετ των αποδόσεων θεωρούμε ότι θα έπρεπε να είναι πιο ισορροπημένο από το 1,53 – 4,42 – 5,98 (μέσο όρο). Και λόγω παράδοσης εν μέρει, η οποία λέει 7-7-0 στα τελευταία 14 μεταξύ τους στο Μετροπολιτάνο.

Θα προτιμήσουμε να πάμε σε κάρτες και έχουμε εντοπίσει ένα ενδιαφέρον σημείο. Ο Σουμαρέ, που παίζει στο κέντρο, θα έχει μπόλικη δουλειά με τα χαφ της Ατλέτικο. Κάνει 1,8 φάουλ και 1,5 τάκλιν ανά αγώνα, δεν θέλει και πολύ να ξεφύγει λόγω και του νεαρού της ηλικίας του (24). Παράλληλα, ο Τσόλο Σιμεόνε θα έχει μεταφέρει τα κλασικά του… mind games προς τους παίκτες του για να επηρεάσουν τους αντιπάλους.

Συν τοις άλλοις, διαιτητής του αγώνα είναι ο Γράδο, ο οποίος στον μοναδικό αγώνα που διεύθυνε φέτος για την Σεβίλλη του έδειξε την κίτρινη κάρτα. Με βάση τα παραπάνω, λοιπόν, θα πάμε στο να δεχθεί κάρτα ο Σουμαρέ σε απόδοση 3.20.

Προγνωστικά στοιχήματος

Συνεχίζουμε με το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στην Λίβερπουλ και την Άρσεναλ. Οι 2 ομάδες βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και θέλουν να εκμεταλλευτούν τη γκέλα της Άστον Βίλα. Αμφότερες είναι σε καλή κατάσταση, με τη Λίβερπουλ να αγνοεί την ήττα στις 10 τελευταίες εμφανίσεις της στο πρωτάθλημα (6-4-0), ενώ την Άρσεναλ να έχει κερδίσει τα 7/10 πιο πρόσφατα ματς της στην Premier League (7-1-2).

Αρκετά ισορροπημένο παιχνίδι περιμένουμε, καθώς κανένα από τα 2 σύνολα δεν θέλει να ηττηθεί, ενώ ποιοτικά τα χωρίζουν ελάχιστες διαφορές. Πιθανό να αλληλοεξουδετερωθούν, με την ισοπαλία του 3.65 να είναι πιο πιθανή στα μάτια μας.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ατλέτικο Μαδρίτης - Σεβίλλη: Σουμαρέ να δεχθεί κίτρινη κάρτα (απόδοση 3.20), 17:15
  • Λίβερπουλ - Άρσεναλ: Χ (απόδοση 3.65), 19:30

Τα προγνωστικά του BetMarket.gr συνεχίζονται και τα Χριστούγεννα με αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και προβλέψεις σε υψηλές αποδόσεις!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ BIG GAMES BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ