ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Καρέ με γκολ σε απόδοση 10.50

Προγνωστικά στοιχήματος: Καρέ με γκολ σε απόδοση 10.50
@2023 ALVARO BARRIENTOS/AP IMAGES

Παιχνίδι με τέσσερις επιλογές από το πρόγραμμα της Δευτέρας.

Στη Stoiximan Super League, εποχή Τραϊανού Δέλλα πλέον για τον ΟΦΗ και μήνυμα αντεπίθεσης για τη δύσκολη συνέχεια. Must win το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, αφού έχουν ζορίσει για τα καλά πλέον τα πράγματα, βρίσκεται μόλις στο +4 από την ουρά. Εξαιρετικά κρίσιμο, αφού αν δεν έρθει ούτε τώρα το πολυπόθητο τρίποντο, θα τον ζώσουν τα φίδια, περιμένουμε προσεκτικό παιχνίδι κι από τις δύο, ειδικά από τους Κρητικούς που ψάχνουν μόνο το αποτέλεσμα και τίποτα περισσότερο. Το Under 2,5 στο 1.85.

Στην Τρίπολη ο Αστέρας υποδέχεται τον Παναιτωλικό. Μάχεται η γηπεδούχος για την 6η θέση, στο -5 από τη Λαμία, μονόδρομος το ματς απέναντι σε ένα Παναιτωλικό που μπροστά του έχει ιστορικό επαναληπτικό ημιτελικό κυπέλλου με τον Άρη κι ό,τι αυτό συνεπάγεται, Ευκαιρία για τον Αστέρα να κάνει μια νίκη οξυγόνο αφού η αντίπαλος του έχει κι αλλού το μυαλό της. Δεν έχει δεχτεί γκολ στο 4/6 τελευταία με τον Παναιτωλικό στην Τρίπολη, το N /G στο 1.90.

Προγνωστικά στοιχήματος

Στην Ισπανία έχουμε το σημαντικό Μπιλμπάο – Ζιρόνα. Εξαιρετική στο Σαν Μαμές η Μπιλμπάο, έχει κερδίσει τα οκτώ τελευταία εκεί σε όλες τις διοργανώσεις, τα έξι απ’ αυτά στο πρωτάθλημα. Η Ζιρόνα σε μια μικρή κάμψη και στο -5 από την κορυφή πια, χωρίς περιθώρια θα επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί την γκέλα της Ρεάλ, ομάδα με τρομερό επιθετικό ταλέντο. Το αμφίσκορο στο 1.65.

Διάβασε εδώ τα πιο ψαγμένα προγνωστικά ποδοσφαίρου

Τέλος, στην Πολωνία έχουμε το Γκόρνικ – Κορόνα. Αμφότερες επέστρεψαν από τη διακοπή με θετικές εμφανίσεις και απρόσμενη βελτίωση στο επιθετικό κομμάτι. Η Γκόρνικ σκόρπισε με 3 γκολ την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας, στο ντέρμπι μίσους (3-1 Πιάστ), με τον πολύπειρο επιθετικό Ποντόλσκι να βάζει το κερασάκι στην τούρτα. Την ίδια ώρα, η Κορόνα έκανε πολλές τελικές και ταλαιπώρησε αρκετά την άμυνα της Λόντζ πριν καταφέρει να πάρει το τρίποντο (2-1) με κεραυνό στο 93'. Παιχνίδι που έχει πιθανότητες να επιβεβαιώσει το αμφίσκορο στο 1,80.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΟΦΗ – Πανσερραϊκός : Under 2,5 (απόδοση 1.85), 17:30
  • Αστέρας - Παναιτωλικός : Ν/G (απόδοση 1.90), 18:00
  • Μπιλμπάο - Ζιρόνα:Goal/Goal (απόδοση 1.65), 22:00
  • Γκόρνικ – Κορόνα: Goal/Goal (απόδοση 1.80), 20:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ