ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Καρέ αγγλικών φαβορί από το 1.60 ως το 2.00

Ο άσος της Λέστερ Ντιούσμπερι-Χολ
Ο άσος της Λέστερ Ντιούσμπερι-Χολ Ⓒ 2022 AP PHOTO/RUI VIEIRA

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση από τα αγγλικά ματς της ημέρας. Φουλ πρόγραμμα στην Τσάμπιονσιπ και ενδιαφέρουσες εξ αναβολής αναμετρήσεις στις πιο μικρές κατηγορίες.

Φουλ εμβόλιμη αγωνιστική στην Τσάμπιονσιπ με όλα τα μέτωπα να παίρνουν φωτιά. Πρώτο παιχνίδι που μας απασχολεί είναι το Σέφιλντ Γουένσντεϊ – Πλίμουθ. Από εκεί που η Σέφιλντ Γουέν. έδειχνε πως μόνο με θαύμα θα αποφύγει τον υποβιβασμό, έχει αρχίσει να κάνει ένα comeback με τρεις κολλητές νίκες (4 στα πέντε τελευταία) και έχει δικαιολογημένα αποκτήσει ψυχολογία και ανεβασμένη αυτοπεποίθηση. Σαφώς και must win το σημερινό, όπως και τα περισσότερα από δω και πέρα, απέναντι της μια Πλίμουθ που εκτός έδρας δεν τρομάζει (2-6-9). Ο άσος – πτωτικό - φαβορί στο 2.00.

Διάβασε εδώ τα πιο ψαγμένα προγνωστικά ποδοσφαίρου.

Στη συνέχεια υπάρχει Ίπσουιτς – Μπρίστολ Σίτι. Σε ανοδική φάση η Ίπσουιτς με πέντε διαδοχικές νίκες και πλέον στο -3 από την κορυφή. Ξαναβρήκε πατήματα, γκολ αλλά και σταθερότητα εμφανίσεων, το μοντέλο ποδοσφαίρου που καταθέτει από το ξεκίνημα έχει βρει το τέλειο γάντι με τον Μουρ που ήρθε τον Ιανουάριο και ήδη γράφει πέντε γκολ σε έξι εμφανίσεις. Αυτή η κεκτημένη ταχύτητα της δίνει σωστά και το πάνω χέρι, με τον άσο στο αναμενόμενο 1.60.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Καθόλου σύνηθες για τη Λέστερ αυτές οι τρεις απανωτές ήττες, βλέπει τη διαφορά από τους διώκτες της να έχει μειωθεί αισθητά. Ναι μεν με μια κάποια έξτρα πίεση, διαθέτει όμως αναμφίβολα την ποιότητα αντίδρασης και την εμπειρία/προσωπικότητα σαν γκρουπ. Μπερδεμένη όλο και περισσότερο η Σάντερλαντ, στην οποία εξακολουθεί να απουσιάζει ο καλύτερος παίκτης της. Διπλό του 1.85.

Τέλος, στη Λιγκ 2 μένουμε στο Γουίμπλεντον – Γκρίμσμπι. Απογείωσε την ψυχολογία της η Γουίμπλεντον μετά το 1-0 (90+4’) επί της μισητής ΜΚ Ντονς, ο τρόπος κυρίως που ήρθε το αποτέλεσμα μπορεί να της δώσει ώθηση για τη συνέχεια, στη μάχη για την 7άδα. Έτσι κι αλλιώς, πρόκειται για ένα σύνολο ψυχολογίας με μεγάλα θετικά και... αρνητικά σερί. Πήρε ανάσα η Γκρίμσμπι με το 1-0 επί της Φόρεστ Γκριν, νιώθει πιο άνετη πια αναφορικά με την παραμονή και με βάση την άθλια εικόνα της, μπορεί να κοντραριστεί. Άσος του 1.90.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σέφιλντ Γουέν.- Πλίμουθ : 1 (απόδοση 2.00), 21:45
  • Σάντερλαντ - Λέστερ :2 (απόδοση 1.85), 21:45
  • Ίπσουιτς – Μπρίστολ Σίτι : 1 (απόδοση 1.60), 22:00
  • Γουίμπλεντον - Γκρίμσμπι : 1 (απόδοση 1.90), 21:45
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ