ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Κάνει τη διαφορά ο Λιβάγια στο 3.80

Ο Μάρκο Λιβάγια με τη φανέλα της εθνικής Κροατίας
Ο Μάρκο Λιβάγια με τη φανέλα της εθνικής Κροατίας © 2022 DARKO BANDIC/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον αγώνα Γκιμαράες - Χάιντουκ Σπλιτ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Στο στοιχηματικό μενού της ημέρας δεσπόζει ασφαλώς το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης. Στο πρόγραμμα πάντως υπάρχει και μία ενδιαφέρουσα αναμέτρηση για τα προκριματικά του Europa Conference League ανάμεσα στην Γκιμαράες και τη Χάιντουκ Σπλιτ.

Προγνωστικά Στοιχήματος: Πιο ποιοτική η Χάιντουκ

Η Χάιντουκ κέρδισε με 3-1 στο πρώτο παιχνίδι στην Κροατία, επικρατώντας των Πορτογάλων κατά κράτος σε όλους τους τομείς. Είναι χαρακτηριστικό ότι η Γκιμαράες ολοκλήρωσε το παιχνίδι με μόλις δύο σουτ και προηγήθηκε στο 61' εντελώς κόντρα στη ροή του αγώνα. Όμως η Χάιντουκ δεν έχασε την ψυχραιμία της, συνέχισε να πιέζει και με τρία γκολ μέσα σε 20 λεπτά (67'-87'), πήρε αυτό που άξιζε σε έναν αγώνα με 15-2 τελικές και 1,60-0,16 xGoals.

Με βάση την εικόνα της περασμένης Πέμπτης, θεωρείται πολύ δύσκολο η Γκιμαράες να κάνει απόψε την ανατροπή, κυνηγώντας μία νίκη με δύο γκολ διαφορά για να στείλει το ματς τουλάχιστον στην παράταση. Η Χάιντουκ έδειξε ότι είναι πιο ποιοτικό σύνολο και προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν, όπου τερμάτισε δεύτερη στο πρωτάθλημα Κροατίας και κατέκτησε το κύπελλο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Φέτος, έχασε το σούπερ καπ στα πέναλτι από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ωστόσο στο πρωτάθλημα ξεκίνησε με δύο νίκες εκτός έδρας κόντρα σε Ιστρα και Βάρτεκς. Το Σαββατοκύριακο που πέρασε δεν είχε εγχώριες υποχρεώσεις προκειμένου να επικεντρωθεί στη ρεβάνς με την Γκιμαράες.

Η Χάιντουκ έχει τους παίκτες για να βρει γκολ και στην Πορτογαλία, απέναντι σε μία ομάδα που αναγκαστικά θα ανοιχθεί κάποια στιγμή και δεν θα παίξει ταμπούρι όπως στο Σπλιτ. Ένας εξ αυτών είναι ασφαλώς ο Μάρκο Λιβάγια. Ο πρώην άσος της ΑΕΚ έχει φέτος ήδη τρία γκολ στο πρωτάθλημα. Πέρυσι οργίασε, αφού με 28 γκολ αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στην κροατική λίγκα! Σε πολύ ενδιαφέρουσες τιμές το anytime του 28χρονου επιθετικού, αγγίζουν τον τετραπλασιασμό.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γκιμαράες – Χάιντουκ: Λιβάγια Να Σκοράρει (απόδοση 3.80), 19:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ