TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Ισορροπημένος ημιτελικός στο Μεξικό, αλλά με γκολ

Ο Μιγκέλ Ερέρα τεχνικός της Τίγκρες
Ο Μιγκέλ Ερέρα © 2022 FERNANDO LLANO/ASSOCIATED PRESS

Για τα ημιτελικά της Λικίγια στο Μεξικό η Άτλας φιλοξενεί την Τίγκρες σε μια περίοδο που δείχνει να ζορίζεται. Ποντάρισμα στο 2.15.

Ώρα ημιτελικών στη Λικίγια του Μεξικού. Η Άτλας στον πρώτο ημιτελικό κοντράρεται με την πανίσχυρη Τίγκρες. Οι αναμετρήσεις είναι διπλές, ενώ δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας τέρματος. Στο ενδεχόμενο που δεν προκύψει νικητής από τα διπλά παιχνίδια τότε στην επόμενη φάση θα προκριθεί η ομάδα που τερμάτισε πιο ψηλά στην κανονική διάρκεια του Κλαουσούρα, ήτοι η Τίγκρες αφού τερμάτισε δεύτερη και 6 βαθμούς παραπάνω από την έκτη Άτλας.

Η Άτλας πέρασε μια προβληματική περίοδο, είχε αρκετά σκαμπανεβάσματα, ωστόσο στα ζόρικα αντέδρασε θυμίζοντας στον κόσμο την περσινή ομάδα που κατέκτησε το Απερτούρα. Είναι πειθαρχημένη και ιδιαίτερα συγκεντρωμένη στα τελευταία ματς, ενώ στον προηγούμενο γύρο άφησε εκτός τη συντοπίτισσα Γουαδαλαχάρα νικώντας την 2-1 εκτός, ενώ η εντός έδρας ρεβάνς έληξε 1-1.

Το αποψινό παιχνίδι είναι κόντρα "το ισχυρότερο ξίφος εναντίον της πιο συμπαγής ασπίδας" όπως χαρακτηρίζουν τα μεξικάνικα Μέσα. Η Τίγκρες είναι μια πανίσχυρη ομάδα, διαθέτει έναν άκρως έμπειρο κόουτς, τον Μιγκέλ Ερέρα, ενώ τελείωσε την κανονική διάρκεια του Κλαουσούρα ως η καλύτερη επίθεση μαζί με την Πατσούκα με 30 γκολ μετά από 17 ματς. Η Άτλας από την άλλη ήταν η καλύτερη άμυνα με 15 γκολ παθητικό μαζί με την Πατσούκα.

Η Τίγκρες προβλημάτισε στον προηγούμενο γύρο, κέρδισε στο πρώτο ματς την Κρους Ασούλ 1-0, έχασε με το ίδιο σκορ στη ρεβάνς εντός έδρας, αλλά προκρίθηκε λόγω θέσης. Ο Ερέρα έστειλε μήνυμα ανασύνταξης, τονίζοντας μάλιστα πως οι παίκτες του δεν ξέχασαν να επιτίθενται.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Άτλας έχει χτίσει μομέντουμ, παίζει άμυνα, αλλά κόντρα σε ομάδες που παίζουν επιθετικά ανοίγεται και δέχεται γκολ. Μετράει τέσσερα Goal/Goal στη σειρά, στην Τίγκρες θα ρισκάρουν απόψε, ψάχνουν μια καλή εμφάνιση, ενώ επέστρεψε και ο Τοβέν. Αναμένεται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα μονομαχία, ισορροπημένη, ωστόσο περιμένουμε γκολ. Στο 2.15 το Goal/Goal αξίζει.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Άτλας - Τίγκρες: Goal/Goal (απόδοση 2.15), 05:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ