ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Ικανές για το 1.85 Ατλέτικο Τουκουμάν και Γοδόι Κρους

Φίλαθλοι της Γοδόι Κρουζ σε αναμέτρηση για το Copa Libertadores κόντρα στην Ολίμπια Ασουνσόν
Φίλαθλοι της Γοδόι Κρουζ © 2022 JORGE SAENZ/ASSOCIATED PRESS

Η πέμπτη αγωνιστική στη Liga Profesional της Αργεντινής ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση Ατλέτικο Τουκουμάν - Γοδόι Κρους σε μια αναμέτρηση που υπόσχονται γκολ και 1.85.

Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η πέμπτη αγωνιστική στη Liga Profesional της Αργεντινής. Αρχικά με το Πατρονάτο - Ιντεπεντιέντε και στη συνέχεια το πρόγραμμα ολοκληρώνεται τα ξημερώματα με το παιχνίδι της Ατλέτικο Τουκουμάν απέναντι στη Γοδόι Κρους (02:00 LIVE από το SPORT24 ).

Σ’ ένα αρκετά ισορροπημένο παιχνίδι η Ατλέτικο Τουκουμάν, που δεν έκανε όμως και πολλές ευκαιρίες έχασε στο Κύπελλο κόντρα στην Ιντεπεντιέντε 1-0 και τέθηκε εκτός συνέχειας. Έδειξε ολοφάνερα τις προθέσεις της, αφού προέχει το πρωτάθλημα, καθώς βρίσκεται ελαφρώς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη στην ειδική βαθμολογία. Είναι αήττητη στο πρωτάθλημα με τρεις ισοπαλίες και μια νίκη στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές. Στο τελευταίο χρονικά ματς κόλλησε στο 0-0 με την Ουρακάν δίχως να πιάσει μεγάλη απόδοση και χωρίς πολλές μεγάλες φάσεις, τελείωσε το παιχνίδι με 0,77 xG έναντι 1,47 της αντιπάλου της.

Η Γοδόι Κρους έδειξε πόσο ποντάρει στην έδρα της. Πήρε το τρίποντο κόντρα στη Ντιφένσα με 2-1 επιστρέφοντας άμεσα στις νίκες μετά από την ήττα στο Ροσάριο από τη Σεντράλ (1-0). Έχει κάνει το 2/2 εντός και μετράει 2 ήττες εκτός έδρας. Πολύ κομβικό ματς το σημερινό, αφού μπορεί να θεωρηθεί ως εξάποντο στη μάχη της κόκκινης ζώνης και με μια νίκη θα πάρει σημαντική ανάσα στην ειδική βαθμολογία. Επικρατεί συσπείρωση για το αποψινό ματς.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Γοδόι είναι δραστήρια ομάδα, κάνει φάσεις, αλλά δεν μπορεί να τελειώσει τα ματς, ακόμα και σε προβληματικές ομάδες στον δρόμο ζορίζεται. Το ματς είναι εξάποντο η Ατλέτικο έχει μια σημαντική απουσία, αυτή του βασικού 35χρονου γκολκίπερ Λάμπε, καθώς έγινε πατέρας και έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πώς θα αντιδράσει και θα παρουσιαστεί. Θα κάτσει κάτω από τα γκολκποστ ο 27χρονος Μαρσιόρι, αλλά είναι ένα κλικ πιο κάτω από τον διεθνή Βολιβιανό. Μπορεί να γίνει εύκολα ροντέο το ματς, αφού αμφότερες καίγονται για τη νίκη και δεν παίζουν φουλ άμυνα σε 90 λεπτά, 9/10 Goal/Goal μετράει εκτός έδρας η Γοδόι, πιθανό άλλο ένα. Στο 1.85 κατά μέσο όρο το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ατλέτικο Τουκουμάν - Γοδόι Κρους: Goal/Goal (απόδοση 1.85), 02:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ