BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Στοιχήματος: Η ισορροπία στο Λαμία – ΠΑΣ και η ευκαιρία της Οσασούνα

Ο Καρλίτος
Ο Καρλίτος INTIME SPORTS

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr είναι από τη Stoiximan Super League, αλλά και την La Liga, εκεί όπου έχουμε εντοπίσει δύο σημεία.

Ξεκινάμε με την ανάλυση του αγώνα Λαμία – ΠΑΣ Γιάννινα (20:30 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24). Οι γηπεδούχοι προέρχονται από τη νίκη με 1-0 επί του Παναιτωλικού. Στην περίοδο της διακοπής δούλεψαν σκληρά, ενώ από σήμερα θα είναι διαθέσιμος και ο Άλαν Τζαγκόεφ. Στα εντός έδρας παιχνίδια η Λαμία παρουσιάζει επιθετικό προφίλ, ούσα αήττητη ως τώρα, οπότε και απόψε στοχεύει στον έλεγχο του αγώνα με στόχο να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα, με ακρογωνιαίο λίθο επιθετικά τον Καρλίτος.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα μετρά όλη κι όλη μία νίκη έως τώρα κόντρα στην Κηφισιά, στην έναρξη του πρωταθλήματος. Έκτοτε δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά, έχοντας τέσσερις συνεχόμενες ήττες. Αξίζει να αναφέρουμε πως στην ανάπαυλα για τους αγώνες των εθνικών ομάδων, παραβρέθηκε στις προπονήσεις της ομάδας ο πρόεδρος του συλλόγου, αλλά και αντιπροσωπεία παλαίμαχων που έδωσαν ψυχολογικές «ντόπες» στην ομάδα. Σόρια και Ριένστρα επιστρέφουν στην αποστολή, πράγμα που σημαίνει πως δεν υπάρχουν και τόσο σημαντικές απουσίες.

Η διακοπή θα παίξει ρόλο στο σημερινό παιχνίδι διότι η μεν Λαμία είχε φόρμα μέχρι τότε η οποία διακόπηκε, ενώ αντίστοιχα ο ΠΑΣ σταμάτησε ένα κακό σερί. Συνεπώς, το πιο πιθανό αποτέλεσμα μοιάζει η ισοπαλία, που προσφέρεται σε απόδοση 3.15.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση της Οσασούνα με την Γρανάδα (22:00 Novasports 1HD, Live από το SPORT24). Η ομάδα από την Παμπλόνα δεν έδωσε και τόση μεγάλη σημασία στο ματς κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης εξ ου και το 0-4. Το κακό βέβαια για τους γηπεδούχους είναι πως μεταξύ των διακοπών για τις εθνικές ομάδες, μετρά μόλις μία νίκη σε 7 αγώνες. Χαρακτηριστικό είναι πως ακόμα δεν έχει κερδίσει εντός έδρας μέχρι τώρα στη σεζόν!

Η Γρανάδα πήγε για τη μεγάλη έκπληξη κόντρα στην Μπαρτσελόνα (2-2) στην τελευταία αγωνιστική πριν τη διακοπή για τις εθνικές. Εξαιρετική εμφάνιση για την ομάδα του Πάκο Λόπεθ, ο οποίος πήρε αρκετούς πόντους για τη θέση του μετά από αυτό το αποτέλεσμα. Σαφώς υπάρχουν πολλά ζητήματα που χρήζουν βελτίωσης, μιας και τα 23 τέρματα παθητικό σε 9 αγωνιστικές είναι κάτι παραπάνω από πολλά.

Το γεγονός ότι δεν έχει νίκη ακόμη εντός έδρας η Οσασούνα είναι σχεδόν πρωτόγνωρο. Ήταν βέβαια και ζόρικο το πρόγραμμα, αλλά οφείλει να το "διορθώσει" άμεσα. Ο σημερινός αγώνας με τη Γρανάδα αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να βάλει τέλος σε αυτό το κακό σερί, με δεδομένο πως και οι φιλοξενούμενοι είναι επιρρεπείς σε λάθη στην άμυνα. Γι’ αυτό και θα πάμε στον άσο στο 1.95.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λαμία – ΠΑΣ Γιάννινα: Χ (απόδοση 3.15), 20:30
  • Οσασούνα – Γρανάδα: 1 (απόδοση 1.95), 22:00

Τα κορυφαία πρωταθλήματα και οι ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις παίζουν στο Betmarket.gr με καθημερινές αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος!

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ