FRIDAY SECRETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Ντέρμπι "αιωνίων" και μάχη για την πρωτοκαθεδρία

Ο Μπερνάρ κόντρα στον Ροντινέι στο ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός για τα πλέι-οφ της σεζόν 2022/23
Ο Μπερνάρ κόντρα στον Ροντινέι στο ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός για τα πλέι-οφ της σεζόν 2022/23 INTIME

Η δράση στη Stoiximan Super League επιστρέφει μετά τη διακοπή των εθνικών με το μεγάλο ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός. Ο Λάμπρος Μπαλάφας αναλύει την 8η αγωνιστική και καταλήγει σε δυνατά στοιχήματα.

Αφήνουμε πίσω μας τα ματς των εθνικών ομάδων, επιστρέφουμε στη δράση των πρωταθλημάτων και η αγωνιστική μας επιφυλάσσει το μεγαλύτερο ντέρμπι για τη Stoiximan Super League, Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Όταν παίζουν μεταξύ τους οι "αιώνιοι" όλα τα βλέμματα εκεί πέφτουν, στο σημείο που βρισκόμαστε το ενδιαφέρον είναι τεράστιο, αν επικρατήσουν οι ερυθρόλευκοι ανοίγουν την... ψαλίδα, αν ο Παναθηναϊκός φύγει αυτός νικητής από τον Πειραιά, όλα αρχίζουν από την αρχή.

Η ΑΕΚ έχει επικίνδυνη έξοδο στην Τρίπολη, ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον ακέφαλο προπονητικά Ατρόμητο, η σέντρα δίνεται σήμερα στη Λαμία.

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Παρασκευή 20:30)

Επιθετική φιλοσοφία από Λαμία και ΠΑΣ Γιάννινα

Θετικότατο κρίνεται το πρώτο κομμάτι της σεζόν για τη Λαμία, οι 9 βαθμοί είναι συγκομιδή που δίνει ηρεμία για τη συνέχεια. Ο Βόκολος είχε την ευκαιρία να δουλέψει αρκετά πράγματα στην διακοπή, ο Τζαγκόεφ αρχίζει να καλύπτει το χαμένο έδαφος, αλλά ακόμη δεν μπορεί να βοηθήσει από την αρχή. Εκτός αποστολής έμειναν οι Νάγκι, Πάβλοβετς, Στάνκο, Τσιλιανίδης και ο μακροχρόνιας τραυματίας Σαραμαντάς.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έβγαλε ένα δύσκολο πρόγραμμα, τώρα θα έχει την ευκαιρία να μαζέψει περισσότερους βαθμούς, με αντιπάλους στα μέτρα του. Σόρια και Ριένστρα πρόλαβαν και τέθηκαν στη διάθεση του Στάικου, στα Γιάννινα έμειναν οι χαφ Μπιλμπάο και Κύρκος, όπως και οι επιθετικοί Λέο και Έφορντ.

Οι δύο ομάδες προσπαθούν να παίξουν, δεν έχουν παθητική στάση, θα παλέψουν για τους βαθμούς, θα πάμε με την επιλογή 2-3 γκολ.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΒΟΛΟΣ (Σάββατο 17:30)

Υπό πίεση και οι δύο με στόχο τη νίκη

Η χρονιά δεν άρχισε καθόλου καλά για τον Παναιτωλικό, η ομάδα δεν έχει νίκη, ο Γιάννης Πετράκης πήρε την θέση του Γκάμπριελ Σούρερ σε μια κίνηση της διοίκησης να γυρίσει το... χαρτί και τώρα που συμπληρώνονται τρεις εβδομάδες από την αλλαγή, αναμένεται η αντίδραση. Προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν οι Καρέλης, Μπακάκης, Ντίαζ, Μπουζούκης και δεν θα αγωνιστούν.

Ουραγός με μόλις δύο βαθμούς είναι ο Βόλος, μεγάλη η ανάγκη για "τρίποντο", ώστε να αλλάξει η ψυχολογία της ομάδας. Στη διακοπή προκρίθηκε στους "16" του κυπέλλου με εκτός έδρας νίκη επί του ΠΑΣ, πάνω εκεί θέλει να επενδύσει ο Μπράτσος. Ντέλετιτς και Μύγας επέστρεψαν κανονικά στις προπονήσεις και υπολογίζονται, όχι ο στόπερ Σιέλης και ο τερματοφύλακας Σιαμπάνης ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού.

Ματς κομβικό και για τους δύο, ο χαμένος θα παραμείνει σε μεγάλη πίεση, θα ψάξουμε το "διπλό" το οποίο βρίσκουμε σε καλή απόδοση.

ΑΡΗΣ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Σάββατο 20:00)

Αντιστροφή έδρας στο... 90'

Το ματς πέρασε από... χίλια κύματα, κινδύνευσε με αναβολή, καθώς η επιτροπή αδειοδότησης αθλητικών εγκαταστάσεων έκρινε ακατάλληλο το γήπεδο του Πανσερραϊκού, λόγω προβλημάτων στη στατικότητα μίας κερκίδας και του στεγάστρου των επισήμων. Τελικά έγινε αντιστροφή έδρας, το ματς αυτό θα διεξαχθεί στο "Βικελίδης" και αυτό του 2ου γύρου στις Σέρρες.

Ο Άρης προσπαθεί να αναρριχηθεί βαθμολογικά και στην έδρα του είναι αποτελεσματικός. Εκτός παραμένει ο Κίκε Σαβέριο, αμφίβολος ο Ζαν Ζουλ.

Ο Πανσερραϊκός παρά τις αντιξοότητες σχεδόν εντυπωσιάζει. Ομάδα ελκυστική, σύγχρονη, ταλαντούχα, θα παρουσιαστεί με το ίδιο αγωνιστικό θράσος και τώρα. Ο μέσος Στίνα δεν προλαβαίνει, ίσως επιστρέψει ο φορ Γούλερι.

Ο Άρης έχει τον πρώτο λόγο, ο Πανσερραϊκός ξέρει να χτυπάει στην κόντρα, μπορούν να σκοράρουν και οι δύο.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΕΚ (Κυριακή 16:00)

Δύσκολη αποστολή στην Τρίπολη

Ο Ράσταβατς δίνει μέχρι τώρα στον Αστέρα τα χαρακτηριστικά που θέλει, με εξαίρεση το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό, οι Αρκάδες έχουν δείξει καλή εικόνα. Δύσκολο το τεστ κόντρα στην ΑΕΚ, δεν θα προλάβει ο Βορειοϊρλανδός μέσος, Σον Γκος, ο οποίος είχε ενσωματωθεί τελευταίος στην ομάδα. Εκτός μάχης μένουν και οι Ισπανοί χαφ, Σίτο και Φέντε Βίκο.

Η ΑΕΚ έχει χάσει έδαφος και θέλει να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι οι "αιώνιοι" παίζουν μεταξύ τους, ώστε να κλείσει την... ψαλίδα από την κορυφή. Ο Αλμέιδα έχει σημαντικά προβλήματα μεσοεπιθετικά, καθώς πέραν του Λιβάι Γκαρσία, τραυματίες είναι και οι Γκατσίνοβιτς, Πισάρο.

Η Ένωση έχει τον πρώτο λόγο, θέλει να κάνει μια "γεμάτη" εμφάνιση μακριά από τη Νέα Φιλαδέλφεια, θα πάμε με την επιλογή 2-3 γκολ.

ΚΗΦΙΣΙΑ - ΟΦΗ (Κυριακή 16:00)

Ραντεβού στη Λαμία για Κηφισιά και ΟΦΗ

Η αναμέτρηση θα γίνει στο ΔΑΚ Λαμίας, συνεχίζονται κάποια έργα στην έδρα της Κηφισιάς στην Καισαριανή. Αρκετά καλή μέχρι στιγμής η πορεία της ομάδας του Γιάννη Αναστασίου, παρά τα γηπεδικά προβλήματα. Δύσκολα θα προλάβει την αναμέτρηση ο μέσος Πέιος, ντεμπούτο θα κάνει ο επιθετικός Σναϊντερλέν, ο οποίος σκόραρε στο πρόσφατο φιλικό με την Λαμία.

Ο ΟΦΗ έχει μπει δυνατά στο πρωτάθλημα, οι 12 βαθμοί το αποδεικνύουν, βγάζει ισορροπία μεταξύ των γραμμών, έχει και την ατομική ποιότητα. Ο Νταμπράουσκας δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Πασαλίδη (αμ.) και Μεγιάδο (χαφ), παραμένει εκτός ο τερματοφύλακας Χριστογεώργος.

Το ματς θα διεξαχθεί σε ουδέτερο έδαφος, αυτό ενισχύει τη θεωρητική ανωτερότητα των Κρητικών, το διπλό είναι το πρώτο σημείο.

ΠΑΟΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κυριακή 18:30)

Πανίσχυρος στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ καταφέρνει και σηκώνει με επιτυχία το... βάρος Ελλάδα – Ευρώπη. Οι παίκτες του Λουτσέσκου δείχνουν να έχουν καταλάβει τα θέλω του προπονητή, το αγωνιστικό πλάνο βγαίνει απόλυτα. Τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει κάποια άλλη σκέψη, παρά μόνο μια ανάλογη συνέχεια. Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι ετοιμοπόλεμοι, ίσως δούμε και τον Μάρκος Αντόνιο, ο οποίος προπονείται κανονικά.

Ο Ατρόμητος ξεκίνησε πολύ άσχημα το πρωτάθλημα και αγνοεί τη νίκη. Η βαριά ήττα στη Λεωφόρο έφερε και τη λύση της συνεργασίας με τον Κόουλμαν. Για την ώρα δεν έχει βρεθεί αντικαταστάτης, θα πάει στην Τούμπα με τον Γιώργο Κορακάκη στον πάγκο. Το ρόστερ είναι καλό, χρειάζεται όμως και ένα μεγάλο αποτέλεσμα για να φτιάξει η ψυχολογία όλων. Εκτίει ο στόπερ Ασεβέδο.

Με ηρεμία και αυτοπεποίθηση ο ΠΑΟΚ, πολλά τα ερωτηματικά στον Ατρόμητο, παιχνίδι που εξαρτάται ξεκάθαρα από τους γηπεδούχους,

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Κυριακή 19:30)

Η επίθεση κάνει τη διαφορά

Η ώρα για το μεγαλύτερο ελληνικό ντέρμπι έφτασε. Ο Ολυμπιακός οδηγεί την κούρσα μέχρι στιγμής, έχει 6 νίκες και την εκτός έδρας ισοπαλία με την ΑΕΚ. Ο Μαρτίνεθ έχει δώσει μια πολύ επιθετική φιλοσοφία και μέχρι στιγμής εντός συνόρων δικαιώνεται απόλυτα. Σε περίπτωση νίκης οι ερυθρόλευκοι θα μεγαλώσουν την απόσταση από τους διώκτες τους και θα γίνουν πρώτο φαβορί για τον τίτλο. Δεν υπάρχουν προβλήματα, ο Ντόι λογικά πάρει τη θέση του ανέτοιμου Φρέιρε στο κέντρο της άμυνας.

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στο γήπεδο όπου πέρυσι έχασε το πρωτάθλημα. Ο Γιοβάνοβιτς και οι παίκτες του θέλουν τους βαθμούς ώστε να πιάσουν τους ερυθρόλευκους στην κορυφή της βαθμολογίας. Υπάρχουν προβλήματα στο κέντρο της άμυνας, Μάγκνουσον και Πάλμερ Μπράουν είναι τραυματίες, έχει μείνει με τους Σένκεφελντ και Γέντβαϊ, αν χρειαστεί μπορεί να βοηθήσει και ο Αράο.

Παιχνίδι πάντα ιδιαίτερο, η φετινή σεζόν μας έχει δώσει γκολ σε όλα τα ντέρμπι, μπορεί να συνεχιστεί η παράδοση και να σκοράρουν και οι δύο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λαμία – ΠΑΣ Γιάννινα: 2-3 γκολ (απόδοση 1.95), Παρασκευή 20:30
  • Παναιτωλικός Βόλος: 2 (απόδοση 3.45), Σάββατο 17:30
  • Άρης - Πανσερραϊκός: Goal/Goal (απόδοση 2.25), Σάββατο 20:00
  • Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ: 2-3 γκολ (απόδοση 2.00), Κυριακή 16:00
  • Κηφισιά - ΟΦΗ: 2 (απόδοση 2.35), Κυριακή 16:00
  • ΠΑΟΚ - Ατρόμητος: 1 & under 3,5 (απόδοση 2.00), Κυριακή 18:30
  • Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Goal/Goal (απόδοση 2.03), Κυριακή 19:30
TAGS FRIDAY SECRETS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ BIG GAMES BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ