ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Η γενιά του ‘92

Milton Keynes Dons' manager Karl Robinson looks on from the dugout before the start of their English FA Cup fourth round soccer match against Queens Park Rangers at Loftus Road stadium, London, Saturday, Jan. 26, 2013. (AP Photo/Sang Tan)
Milton Keynes Dons' manager Karl Robinson looks on from the dugout before the start of their English FA Cup fourth round soccer match against Queens Park Rangers at Loftus Road stadium, London, Saturday, Jan. 26, 2013. (AP Photo/Sang Tan) © 2024 SANG TAN/ASSOCIATED PRESS

Το Σάλφορντ – Στόκπορτ από τη Β’ Αγγλίας ολοκληρώνει σήμερα την εμβόλιμη αγωνιστική των μικρών αγγλικών κατηγοριών.

Η Στόκπορτ είναι από τις πλέον δυνατές ομάδες της κατηγορίας και αυτή τη στιγμή βρίσκεται μέσα στην τριάδα της αυτόματης ανόδου: 3η με 66 βαθμούς (69 η 1η Μάνσφιλντ και 67 η 2η Ρέξαμ), στο +2 από τις ομάδες που ακολουθούν. Αντίθετα, η Σάλφορντ κάνει μια πολύ κακή σεζόν και βρίσκεται μόλις στην 20ή θέση και στο +8 από τον υποβιβασμό. Και σε αυτό το πλαίσιο, μάλλον δεν προκαλεί έκπληξη ότι το διπλό είναι φαβορί, παίζοντας στα επίπεδα του 1,90.

Προγνωστικά στοιχήματος

Υπάρχουν όμως μερικά αλλά. Η Σάλφορντ δεν είναι μια απλή ομάδα του κάτω μισού του βαθμολογικού πίνακα. Η Σάλφορντ, στη διοίκηση της οποίας βρίσκεται ο Γκάρι Νέβιλ μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του από την περίφημη class ’92 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Σκόουλς, Μπατ, Φ. Νέβιλ), είναι από τις πλέον φιλόδοξες ομάδες των μικρών κατηγοριών και το καλοκαίρι ξεκίνησε και αυτή ως ένα εκ των φαβορί για την άνοδο. Η χρονιά όμως στράβωσε και κάπως έτσι βρέθηκε πλέον σε αυτή τη θέση.

Βρες εδώ τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος.

Ποιότητα όμως έχει, στον πάγκο της, και με το βλέμμα στην επόμενη σεζόν, κάθεται εδώ και περίπου δύο μήνες ο έμπειρος Καρλ Ρόμπινσον (πρώην ΜΚ Ντονς, Όξφορντ) και σε ένα παιχνίδι το οποίο έχει χαρακτήρα τοπικού ντέρμπι και μεταδίδεται τηλεοπτικά από την αγγλική τηλεόραση (κάτι όχι τόσο συχνό για ομάδες της Β’ Αγγλίας) έχει το κίνητρο και τον εγωισμό να δείξει ότι η φετινή χρονιά ήταν απλώς ένα λάθος.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σάλφορντ – Στόκπορτ: 1 DNB (απόδοση 2,90) 22:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ