ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Η φόρμα του Οπεντά και τα 13 Goal/Goal της Μίλαν

Προγνωστικά Στοιχήματος: Η φόρμα του Οπεντά και τα 13 Goal/Goal της Μίλαν
@2022 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις αναμετρήσεις Λανς - Οσέρ, Λέτσε - Μίλαν και Οσασούνα - Μαγιόρκα.

Η Λανς άφησε δύο βαθμούς στο Στρασβούργο, στην εμβόλιμη αγωνιστική της Τετάρτης, μένοντας στο 2-2. Έδωσε έτσι το δικαίωμα στη Μαρσέιγ να την πλησιάσει στο -2. Βέβαια, αυτό δεν αναιρεί ότι η ομάδα του Φρανκ Εζ πραγματοποιεί φέτος αξιοθαύμαστη πορεία και διεκδικεί επί ίσοις όροις την επιστροφή της στους ομίλους του Champions League μετά από 21 ολόκληρα χρόνια.

Άλλωστε, η Λανς είναι αήττητη οκτώ σερί αγωνιστικές (6-2-0), έχει χάσει φέτος μόνο στο ντέρμπι μίσους από τη Λιλ και έγινε η πρώτη ομάδα, την τρέχουσα σεζόν, που κερδίζει την Παρί Σεν Ζερμέν, με το καθαρό και πανάξιο 3-1 της Πρωτοχρονιάς.

Απόψε, η Λανς έχει θεωρητικά βατό έργο κόντρα στην Οσέρ (18:00 Novasports 3HD, Live από το SPORT24), η οποία την Τετάρτη διασύρθηκε εντός έδρας με 5-0 από την Τουλούζ. Αυτό το αποτέλεσμα προκάλεσε την αντίδραση των οπαδών της, οι οποίοι ζήτησαν εξηγήσεις από τεχνικό επιτελείο και παίκτες για να λάβουν τελικά μία δημόσια συγγνώμη από τον τεχνικό Κριστόφ Πελισιέ.

Η ουσία είναι πως η Οσέρ συμπλήρωσε τέσσερις διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα με γκολ 2-14 και παραμένει σταθερά εντός της επικίνδυνης ζώνης (φέτος υποβιβάζονται τέσσερις ομάδες).

Ο άσος λογικά δεν φτάνει ούτε το 1.40, αφού η Λανς φέτος μετράει 9/9 νίκες εντός έδρας στη Ligue 1, κερδίζοντας πολύ πιο δύσκολες ομάδες απ' ότι η Οσέρ. Σε combo πάντως με το anytime του Λουά Οπεντά, ανεβάζουμε την απόδοση στο 2.40. Ο 22χρονος Βέλγος επιθετικός είναι ο πρώτος σκόρερ φέτος της Λανς με εννιά γκολ. Μάλιστα, σκόραρε και στα δύο τελευταία ματς της ομάδας του για το πρωτάθλημα με Παρί και Στρασβούργο. Υπενθυμίζεται, ότι πέρυσι ο Οπεντά έκανε θραύση στην Eredivisie, σημειώνοντας 19 γκολ με τη φανέλα της Φιτέσε, ενώ ήταν “παρών” και στο πρόσφατο Μουντιάλ, με την εθνική Βελγίου.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Ιταλία

Στη Serie Α, η Μίλαν παίζει στην έδρα την επικίνδυνης και φορμαρισμένης Λέτσε (19:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24). Οι ροσονέρι αποκλείστηκαν την Τετάρτη από το κύπελλο, χάνοντας εντός έδρας με 1-0 από την Τορίνο, στην παράταση. Αποδείχθηκε από τη στάση της ότι το Coppa Italia δεν ήταν στις άμεσες προτεραιότητές της. Ο Στέφανο Πιόλι άλλωστε, χρησιμοποίησε εναλλακτική σύνθεση.

Απόψε, οι πρωταθλητές θα ψάξουν αντίδραση για να μειώσουν ξανά τη διαφορά από την πρωτοπόρο Νάπολι στο -7. Στο τελευταίο παιχνίδι για τη Serie A, η Μίλαν έκανε χαρακίρι κόντρα στη Ρόμα, αφού βρέθηκε πάνω με 2-0 και όμως ισοφαρίστηκε σε 2-2, από δύο στατικές φάσεις στο 87' και στο 93' και ενώ προηγουμένως δεν είχε απειληθεί καθόλου.

Η ομάδα του Πιόλι πάντως, έχει το θετικό συνήθειο φέτος, μετά από κάθε γκέλα στη λίγκα, να απαντάει την επόμενη αγωνιστική με νίκη. Αυτό έχει συμβεί ήδη πέντε φορές την τρέχουσα σεζόν. Επίσης, θα πρέπει να λάβουμε υπόψιν ότι η Μίλαν έχει μπροστά της ζόρικο πρόγραμμα, αφού θα αντιμετωπίσει δύο φορές την Ιντερ σε διάστημα 18 ημερών (την πρώτη για το Σούπερ Καπ στις 18/1), παίζοντας ενδιάμεσα με Λάτσιο και Σασουόλο. Είναι λοιπόν πολύ σημαντικό απόψε να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Βέβαια, το διπλό στο 1.70 δεν είναι καμία φοβερή ευκαιρία, δεδομένου ότι η Λέτσε τρέχει το καλύτερό της σερί φέτος με 3-2-0. Μάλιστα, στα δύο προηγούμενα ματς στην έδρα της, πέτυχε μεγάλες νίκες με 2-1 κόντρα σε Αταλάντα και Λάτσιο.

Προτιμότερο λοιπόν το Goal/Goal στο 1.95, καθώς η Μίλαν έχει τα περισσότερα αμφίσκορα (13) φέτος στην κατηγορία και θα παίξει με έναν αντίπαλο, που βρίσκεται στο πικ της φόρμας και της αυτοπεποίθησής του.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Ισπανία

Στη La Liga, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το παιχνίδι της Οσασούνα με τη Μαγιόρκα (19:30 Novasports 1HD, Live από το SPORT24). Κεντρικό πρόσωπο εδώ είναι ο Χαβιέρ Αγκίρε. Ο τεχνικός της Μαγιόρκα είχε δουλέψει από το 2002 μέχρι το 2006 στον πάγκο της Οσασούνα, οδηγώντας τους Βάσκους σε έναν τελικό κυπέλλου και στα προκριματικά του Champions League.

Θεωρείται από τους πιο εμβληματικούς τεχνικούς, που έχουν περάσει από το σύλλογο και κάθε επιστροφή του στο "Ελ Σαδάρ" είναι ξεχωριστή.

Υπενθυμίζεται, ότι την περσινή περίοδο, η Οσασούνα υποδέχθηκε τη Μαγιόρκα του Αγκίρε, την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι ήταν αδιάφοροι βαθμολογικά, ενώ οι νησιώτες χρειάζονταν μόνο νίκη για να σωθούν. Το κίνητρο τελικά μίλησε και η Μαγιόρκα διατηρήθηκε στην κατηγορία, κερδίζοντας με 2-0.

Φέτος, ίσως ήρθε η... ώρα της ανταπόδοσης από τη Μαγιόρκα, η οποία κέρδισε την προηγούμενη αγωνιστική τη Βαγιαδολίδ με γκολ στο 94' (1-0) και έχτισε απόσταση επτά βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη. Αυτό σημαίνει ότι η ομάδα του Αγκίρε είναι καλά βαθμολογικά και δεν καίγεται απόψε για τη νίκη στην Παμπλόνα. Ευκαιρία συνεπώς για την Οσασούνα να πετύχει την έκτη της νίκη φέτος εντός έδρας. Τίμιος ο άσος στο 2.10.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λανς – Οσέρ: 1 & Οπεντά Anytime (απόδοση 2.40), 18:00
  • Λέτσε – Μίλαν: Goal/Goal (απόδοση 1.95), 19:00
  • Οσασούνα – Μαγιόρκα: 1 (απόδοση 2.10), 19:30
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ