BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Ο Τζέκο και τα xGoals

Ο Έντιν Τζέκο της Ίντερ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Νάπολι για τη Serie A 2022-2023 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", Μιλάνο | Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2023
Ο Έντιν Τζέκο της Ίντερ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Νάπολι για τη Serie A 2022-2023 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", Μιλάνο | Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2023 © 2022/LUCA BRUNO/AP IMAGES

Το BetMarket.gr κάνει παιχνίδι με Serie A και ειδικό στοίχημα διπλασιασμού στην Premier League.

Η τελευταία φορά που ο Λουκάκου ήταν όνομα της επικαιρότητας βλέπαμε ακόμη Μουντιάλ και ο Βέλγος φορ αστόχησε σε μερικές σπουδαίες ευκαιρίες στο 0-0 της ομάδας του με την Κροατία.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο βέβαια έχει τελειώσει καιρό, όλοι έχουν επιστρέψει στις ομάδες τους και τα εγχώρια πρωταθλήματα έχουν τρέξει. Ο Λουκάκου όμως είναι απαρατήρητος. Πήρε 63 λεπτά στο ματς με τη Νάπολι, ξεκινώντας βασικός στην ενδεκάδα της Ίντερ και άλλη μισή ώρα ως αλλαγή στο ματς με τη Μόντσα. Άφαντος, μια τελική όλη κι όλη σε δύο ματς, μηδέν ντρίμπλες και ελάχιστη συνεισφορά.

Η Ίντερ προοδεύει έχοντας μπροστάρη τον Εντιν Τζέκο. Ο Βόσνιος πήρε φανέλα βασικού και ήταν ο σκόρερ της ομάδας του στο ντέρμπι με τη Νάπολι. Με 7 γκολ ήδη και τρία στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, θα είναι η κύρια απειλή της ομάδας του Μιλάνου απόψε με τη Βερόνα.

Σε ένα εντός έδρας ματς (21:45 COSMOTE SPORT 2, LIVE από το SPORT24 ) κόντρα στην ουραγό, που περιμένουμε δύο πράγματα. Πρώτον τη Βερόνα να μένει αρκετά πίσω, έτσι το κλασικό σέντερ φορ με το κορμί του Τζέκο θα είναι ο παίκτης που θα στοχεύσουν οι συμπαίκτες του τις περισσότερες φορές. Δεύτερον η Ίντερ μπορεί να σκοράρει αρκετά, απέναντι στην πιο αδύναμη αμυντικά ομάδα του πρωταθλήματος. Έτσι το 2.37 που συναντάμε για anytime σκόρερ του Εντιν Τζέκο μπαίνει στις στοιχηματικές επιλογές της ημέρας.

Προγνωστικά στοιχήματος

Δεύτερη στάση το απογευματινό παιχνίδι της Premier League, Μπρέντφορντ – Μπόρνμουθ (19:30 NOVASPORTS PREMIER LEAGUE , LIVE από το SPORT24 ). Η φιλοξενούμενη είναι η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας σε xGoals against, επιτρέπει δηλαδή πολλές φάσεις στον αντίπαλο και με καλές προϋποθέσεις. Η Μπρέντφορντ στην έδρα της κάνει κατά μέσο όρο 10,9 σουτ, έχοντας μάλιστα ένα αρκετά δύσκολο πρόγραμμα παίζοντας με ομάδες του Big 6.

Στον διπλασιασμό η ειδική αγορά Μπρέντφορντ over 1,25 Συνολικά xG (Προσδοκώμενα Γκολ), επίσης 2.00 πληρώνουν και οι Over 5,5 τελικές στην εστία για τη γηπεδούχο ομάδα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπρέντφορντ - Μπόρνμουθ: Over 5,5 σουτ στην εστία Μπρέντφορντ (απόδοση 2.00), 19:30
  • Ίντερ – Βερόνα: Να σκοράρει ο Τζέκο (απόδοση 2.37), 21:45

Ολες οι αναλύσεις για τα μεγάλα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα κάθε Σαββατοκύριακο στα προγνωστικά στοιχήματος του BetMarket.gr, με ψαγμένα ειδικά στοιχήματα που δεν θα διαβάσεις αλλού!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ XGOALS BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ