TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με ένα combo κι ένα ασιατικό

Ο άσος της Μπράιτον Αλέξις Μακ Αλιστερ
Ο άσος της Μπράιτον Αλέξις Μακ Αλιστερ © 2022 ALASTAIR GRANT/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money διαβάζει το πρόγραμμα του Σαββάτου και καταλήγει σε μια απογευματινή δυάδα.

Μπράιτον – Λίβερπουλ (17:00 Novasports Premier League, Live από το SPORT24). Παιχνίδι που μπορείς να το προσεγγίσεις από δύο πλευρές. Πρώτα, στην απλή λογική των γκολ. Στις τρεις αγωνιστικές της Premier League μετά την επιστροφή από το Μουντιάλ, η Μπράιτον έχει συνολικά τέρματα 9-6. Νίκη 3-1 στο Σαουθάμπτον, ήττα 2-4 από την Άρσεναλ, νίκη 4-1 στο Γκούντισον Παρκ την Έβερτον.

Αλλά και η Λίβερπουλ δεν πάει πολύ πίσω. Νίκη 3-1 την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ, 2-1 τη Λέστερ και ήττα 3-1 στο Μπρέντφορντ. Αβίαστα λοιπόν το μυαλό πάει στο G/G & Over 2,5, σε ένα ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες που βγάζουν ένταση στο παιχνίδι τους και δεν κρύβονται πίσω από τη σκοπιμότητα.

Αναλυτικά όλα τα προγνωστικά Αγγλίας στο Matchmoney.com.gr

Εναλλακτικά, με το σετ του παιχνιδιού στο 3.10-3.60-2.20, είναι πολύ λογικό να σκεφτείς προς τα αριστερά. Η Μπράιτον έχει γυρίσει πολύ κεφάτη από το Μουντιάλ, οι μουντιαλικοί παίκτες της, ο ΜακΆλιστερ και ο Καϊσέδο έχουν φουλ ψυχολογία (αμφίβολος ο Τροσάρ) και συνολικά ο Ντε Τζέρμπι της έχει προσδώσει άγνοια κινδύνου. Αντίθετα, η Λίβερπουλ δεν μπορεί με τίποτα να βρει τα πατήματά της, ο Κλοπ βγάζει όλο και περισσότερο εκνευρισμό, ενώ τα προβλήματα τραυματισμών εντείνονται, με τελευταία σημαντική απουσία αυτή του φαν Ντάικ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Χιρόνα – Σεβίλλη (17:15 Novasports 1HD, Live από το SPORT24). Με μικρά αλλά σταθερά βήματα η Σεβίλλη, με τον Χόρχε Σαμπάολι πλέον στον πάγκο, αρχίζει να διορθώνει το πολύ κακό πρώτο κομμάτι της σεζόν. Έτσι, μετά την επιστροφή από το Μουντιάλ έχει δύο εύκολες προκρίσεις στο κύπελλο και τέσσερις βαθμούς σε δύο αγωνιστικές στη La Liga. 1-1 στο Βίγκο με τη Θέλτα και 2-1 τη Χετάφε στην τελευταία αγωνιστική, που είτε το πιστεύεις είτε όχι ήταν και η πρώτη της φετινή εντός έδρας νίκη.

Ακόμη βέβαια έχει δρόμο η Σεβίλλη μέχρι να σκαρφαλώσει στη βαθμολογία (17η αυτή τη στιγμή) και ο Αργεντίνος τεχνικός ξέρει ότι η ομάδα του πρέπει να εκμεταλλευτεί το θετικό μομέντουμ που δημιουργείται. Η Χιρόνα έτσι κι αλλιώς δεν είναι αντίπαλος που τρομάζει και μετά το Μουντιάλ έχει επιστρέψει σε μέτρια κατάσταση. Ήττα-αποκλεισμός στο κύπελλο από την άσημη Καθερένιο και δύο ισοπαλίες, αμφότερες με 2-2, κόντρα στη Βαγιεκάνο και στην Εσπανιόλ. Καθαρό αουτσάιντερ δίνουν οι εταιρείες τη Σεβίλλη, κάτι που σου επιτρέπει να πάρεις μαζί σου και το Χ. Είτε στο DNB, όπου σε περίπτωση ισοπαλίας παίρνεις τα χρήματά σου πίσω, είτε στο ασιάτικο +0,25, όπου στο Χ κερδίζεις το μισό στοίχημα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπράιτον – Λίβερπουλ: G/G & Over 2,5 (απόδοση 1.80) 17:00
  • Χιρόνα – Σεβίλλη: +0,25 Σεβίλλη (απόδοση 1.84) 17:15

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας και tips για όλα τα πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ