ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Η Ευρώπη δημιουργεί ευκαιρίες, δυάδα στο 4.57

Ο άσος της Μπόντο Γκλιμτ, Γκίλμπερτ Κόομσον στο παιχνίδι με τη Ρόμα για το Conference League
Ο άσος της Μπόντο Γκλιμτ, Γκίλμπερτ Κόομσον στο παιχνίδι με τη Ρόμα για το Conference League © 2022 ALESSANDRA TARANTINO/ASSOCIATED PRESS

Μπόντο Γκλιμτ και Ελσίνκι βρίσκονται εν μέσω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων και προσφέρονται για κόντρα στα εγχώρια πρωταθλήματά τους.

Η εβδομάδα που έρχεται περιλαμβάνει πολύ σημαντικά παιχνίδια για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League. Αυτό σημαίνει ότι πολλές Ευρωπαίες ομάδες ρίχνουν αυτήν την περίοδο το βάρος εκεί και ως εκ τούτου παρουσιάζονται στοιχηματικές ευκαιρίες στα παιχνίδια των τοπικών πρωταθλημάτων, καθώς είτε γίνεται ροτέισον, είτε υπάρχει κόπωση από τις συνεχόμενες υποχρεώσεις σε δύο ταμπλό.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Μία τέτοια περίπτωση είναι η Ελσίνκι. Η πρωταθλήτρια της Φινλανδίας έπαιξε την Τρίτη στη Λετονία με τη Ρίγας για τον πρώτο γύρο του Champions League. Ηττήθηκε στο 90λεπτο με 2-1 και το παιχνίδι πήγε στην παράταση, αφού η πρώτη αναμέτρηση είχε λήξει 1-0 υπέρ των Φινλανδών.

Τελικά, η Ελσίνκι κατάφερε να πάρει την πρόκριση μέσω των πέναλτι και την ερχόμενη Τετάρτη θα υποδεχθεί τη Βικτώρια Πλζεν από την Τσεχία. Εν μέσω αυτών των σημαντικών ευρωπαϊκών αγώνων και ούσα κουρασμένη από την παράταση της Τετάρτης, η Ελσίνκι υποδέχεται απόψε τη Βάασα για τη Βεϊκαουσλίγκα.

Προφανώς οι συνθήκες είναι ιδανικές προκειμένου να κυνηγήσει την έκπληξη η κορυφαία ομάδα της κατηγορίας εκτός έδρας, με ρεκόρ 5-0-2 και 24-8 γκολ.

Η Ελσίνκι άλλωστε δεν τρομάζει κανέναν φέτος και βρίσκεται μόλις στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος, στο -6 από την πρωτοπόρο Κουόπιο. Στο 2.90 το ενδεχόμενο να μη χάσει η Βάασα, στο 2.18 το AH +1 των φιλοξενούμενων, το οποίο θα μας επιστρέψει το ποντάρισμα, αν η Βάασα ηττηθεί με ένα γκολ διαφορά.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στην Ευρώπη το μυαλό και της Μπόντο Γκλιμτ

Παρόμοια περίπτωση είναι και το παιχνίδι της Χαμ Καμ με την Μπόντο Γκλιμτ για το πρωτάθλημα της Νορβηγίας.

Η Μπόντο Γκλιμτ ήταν να παίξει την Τρίτη στα Νησιά Φερόε τη ρεβάνς με την Κλάκσβικ. Τελικά, το ματς έγινε την Τετάρτη, καθώς οι πρωταθλητές Νορβηγίας δεν μπόρεσαν να φτάσουν εγκαίρως στη νησιωτική χώρα. Εμφανώς ταλαιπωρημένη η ομάδα του Κνούτσεν ηττήθηκε με 3-1 και λίγο έλειψε να γνωρίσει ένα ανεπανάληπτο κάζο, αφού διακινδύνευσε την πρόκριση, παρότι είχε κερδίσει στο πρώτο ματς με 3-0.

Τελικά, η Μπόντο κατάφερε να προκριθεί στον δεύτερο γύρο και τώρα έχει μπροστά της, την ερχόμενη Τρίτη, τον πρώτο αγώνα με τη Λίνφιλντ. Ο αντίπαλος θεωρείται βατός, οι Νορβηγοί έχουν όλα τα φόντα να συνεχίσουν στον τρίτο προκριματικό γύρο, συνεπώς το βάρος θα πέσει τώρα στην ευρωπαϊκή τους προοπτική.

Στα παραπάνω, πρέπει να συνυπολογίσουμε ότι η Μπόντο συνεχίζει να παίζει με τρεις σημαντικές απουσίες και ότι ταλαιπωρήθηκε με τις πτήσεις, από και προς Νησιά Φερόε, λόγω της απεργίας που κάνουν οι πιλότοι της SAS.

Η νεοφώτιστη Χαμ Καμ πραγματοποιεί φέτος αξιοπρεπή σεζόν. Είναι μόλις στο -5 από τους πρωταθλητές Νορβηγίας, έπειτα από 13 αγώνες και έχει γνωρίσει μόνο δύο ήττες, τις λιγότερες στην κατηγορία μαζί με τις δύο πρωτοπόρους, τη Μόλντε και τη Λίλεστρομ.

Επίσης, η Χαμ Καμ διανύει καλή φόρμα, ούσα αήττητη πέντε σερί αγώνες (3-2-0). Δείχνει λοιπόν σε θέση να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι η Μπόντο έχει τώρα το μυαλό της περισσότερο στα προκριματικά του Champions League. Καθαρή αξία στη διπλή ευκαιρία (1Χ) σε τιμές άνω του διπλασιασμού.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ελσίνκι – Βάασα: 2 ΑΗ +1 (απόδοση 2.18), 17:00
  • Χαμ Καμ – Μπόντο Γκλιμτ: 1Χ (απόδοση 2.10), 19:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ