TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Καλοπληρωμένοι άσοι

Ο Λάσε Νίλσεν της Μάλμε σε αγώνα για το Champions League με τη Γιουβέντους
Ο Λάσε Νίλσεν της Μάλμε σε αγώνα για το Champions League με τη Γιουβέντους © 2022 ANTONIO CALANNI/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα του Σαββάτου και ποντάρει στη Β' Γερμανίας και τη Σουηδία.

Γεμάτο Σάββατο το σημερινό, το πιο γεμάτο ως τώρα του καλοκαιριού, αφού σιγά σιγά τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα μπαίνουν στην αφετηρία της σεζόν 2022-23.

Το πρόγραμμα έχει κάποια ενδιαφέροντα φαβορί (Βασιλεία, Λέγκια, Κόλο Κόλο), αλλά οι συνθήκες δείχνουν να σηκώνουν παιχνίδι με αουτσάιντερ. Και το λέμε αυτό γιατί μπροστά μας έχουμε ένα κουπόνι γεμάτο πρεμιέρες, ενώ παράλληλα είμαστε στο Σάββατο πριν τον 2ο προκριματικό γύρο των ευρωπαϊκών διοργανώσεων και οι "μεγάλες" της κάθε χώρας παίζουν μεσοβδόμαδα τα ματς της σεζόν.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στη Σουηδία η Νόρσεπινγκ φιλοξενεί τη Μάλμε. Για τη Νόρσεπινγκ τα λέγαμε σε προηγούμενα Total Betting, όταν την κοντράραμε καθώς φαινόταν ότι ο προπονητής ήταν για σουτ. Και τελικά όντως τον σούταραν, μετά το 0-1 από τη Σίριους και το 1-1 με την Ντέγκερφορς.

Η Νόρσεπινγκ όμως, ως ρόστερ, δεν είναι καθόλου κακή, η φανέλα της μετρά στη Σουηδία (13 πρωταθλήματα, πίσω μόνο από Μάλμε και Γκέτεμποργκ) και η αλλαγή προπονητή λογικά θα λειτουργήσει θετικά. Το ματς με τη Μάλμε είναι φυσικά μεγάλο παιχνίδι, που έτσι κι αλλιώς δημιουργεί συσπείρωση, και η πρωταθλήτρια όχι τόσο τρομακτική όσο δηλώνει το όνομά της.

Στην 5η θέση της βαθμολογίας, με πολλή γκρίνια στις τάξεις της και τον προπονητή της, τον 39χρονο Σέρβο Μίλος Μιλόγεβιτς, που αντικατέστησε τον πρωταθληματικό Γιον Νταλ Τόμασον (πλέον στην Μπλάκμπερν), να μην μπορεί να εμπνεύσει και τις κακές γλώσσες να θεωρούν πως ήδη έχει χάσει τα αποδυτήρια και πως το μέλλον του είναι προδιαγεγραμμένο.

Στο Champions League η Μάλμε ζορίστηκε άσχημα μέχρι να ξεπεράσει το εμπόδιο της ισλανδικής Βίκινγκουρ (3-2 και 3-3) και την Τρίτη παίζει στη Λιθουανία με τη Ζαλγκίρις Βίλνιους το πρώτο παιχνίδι για τον 2ο προκριματικό γύρο. Σε τιμές άνω του 3.00 ο άσος, στο 2.25 το DNB.

Στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money. Δες εδώ.

Γερμανία Προγνωστικά

Στην πρεμιέρα της μικρής Μπουντεσλίγκα στη Γερμανία, το ματς στο όποιο ίσως να υπάρχει λαθάκι στις αποδόσεις είναι το Ρέγκενσμπουργκ – Ντάρμσταντ (14:00 Live από το SPORT24). Αν δεις την περσινή βαθμολογία, όπου η Ρέγκενσμπουργκ τερμάτισε 15η και η Ντάρμσταντ 4η, τότε θα σου φανεί φυσιολογικό ότι ο άσος φτάνει στο 3.50 και το διπλό είναι στο 2.00.

Το θέμα όμως είναι ότι η Ντάρμσταντ ναι μεν έκανε πέρυσι εξαιρετική σεζόν, κυνηγώντας την τριάδα ως το τέλος, αλλά δεν είναι από τα παραδοσιακά ονόματα της κατηγορίας και δεν είναι καθόλου δεδομένο ότι και φέτος θα εμφανιστεί το ίδιο δυνατή. Η Ντάρμσταντ στηρίχθηκε πέρυσι στην εξαιρετική επίθεσή της (71 γκολ, πίσω μόνο από τα 72 της πρωταθλήτριας Σάλκε), το καλοκαίρι όμως έχασε τον πρώτο της σκόρερ Πφάιφερ (17 γκολ), ενώ στην πρεμιέρα απουσιάζει και ο Ζάιντελ (6 γκολ).

Η Ρέγκενσμπουργκ, από την άλλη, είναι μια από τις μπαρουτοκαπνισμένες ομάδες της κατηγορίας και αγωνίζεται για έκτη σερί σεζόν σε αυτό το επίπεδο. Κάθε χρόνο έχει στόχο την παραμονή και ένα πολύ ενδιαφέρον χαρακτηριστικό της είναι ότι συνηθίζει να κάνει δυνατές εκκινήσεις. Πρόπερσι ξεκίνησε με αήττητο πέντε αγωνιστικών, ενώ πέρυσι ξεκίνησε με τέσσερις σερί νίκες και μόνο μία ήττα στα 12 πρώτα της ματς. Στο 3.50 φτάνει ο άσος, στο 2.50 το πιο συντηρητικό DNB.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρέγκενσμπουργκ – Ντάρμσταντ: 1 DNB (απόδοση 2.50) 14:00
  • Νόρσεπινγκ – Μάλμε: 1 DNB (απόδοση 2.25) 16:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από τη Βραζιλία και την Αργεντινή μέχρι τα πρωταθλήματα της Ιρλανδίας και της Κίνας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ