TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Η ευκαιρία είναι τεράστια, αλλά δεν παίζουμε μόνοι μας

Ο Γκουστάβο Πογέτ πριν από το Ελλάδα - Ολλανδία
Ο Γκουστάβο Πογέτ πριν από το Ελλάδα - Ολλανδία EUROKINISSI SPORTS

Ο Λάμπρος Μπαλάφας κάνει παιχνίδι με δύο στοιχήματα στο 3.45 και στο 4.50 από το πρόγραμμα της ημέρας.

Είναι πολλά τα 10 χρόνια χωρίς μεγάλη διοργάνωση για τη χώρα μας, το Nations League μάς δίνει μια τεράστια ευκαιρία να βρεθούμε στα γήπεδα της Γερμανίας και δεν πρέπει να την αφήσουμε να πάει χαμένη. Το EURO 2024 μας περιμένει, ήδη εχει σχηματιστεί ο όμιλος με Τουρκία, Πορτογαλία και Τσεχία.

Οι παίκτες του Γκουστάβο Πογέτ οφείλουν να αρπάξουν την ευκαιρία, απέχουν δύο… βήματα από τον στόχο.

Σε πρώτη φάση θα πρέπει να κάνουμε σήμερα το προφανές, να ξεπεράσουμε το εμπόδιο του Καζακστάν, ομάδα χωρίς ειδικό βάρος και… φανέλα, αλλά τα αποτελέσματά του το τελευταίο διάστημα είναι αξιοπρόσεκτα! Απέτυχε στα προκριματικά του Euro, πήρε όμως την πρώτη θέση στον όμιλο του Nations League με Αζερμπαϊτζάν, Σλοβακία και Λευκορωσία. Δεν το λες και... περίπατο, θυμίζω πως και η Ελλάδα την ίδια διαδρομή ακολούθησε, πήρε την πρώτη θέση σε όμιλο με Κόσοβο, Βόρεια Ιρλανδία και Κύπρο.

Το Καζακστάν στα 12 τελευταία ματς, έχει σκοράρει στα 11, αντίστοιχα στο ίδιο διάστημα, έχει κρατήσει μόλις μία φορά το μηδέν στην άμυνα. Επιτίθεται γρήγορα και με πολλούς παίκτες, εκεί θα χρειαστεί να ανταπεξέλθει η Εθνική μας, η οποία υπερτερεί σαν ομάδα.

Δεν είναι εύκολη… λεία η Φινλανδία

Ένα από τα πιο ισορροπημένα ζευγάρια της ημέρας είναι το Ουαλία – Φινλανδία και προφανώς διαφωνώ με τον φαβοριτισμό των γηπεδούχων. Οι Ουαλοί στην μετά Γκάρεθ Μπέιλ εποχή, προσπαθούν να ανασυνταχθούν και να βρεθούν στην τελική φάση του Euro για 3η φορά και μάλιστα συνεχόμενη. Δεν είναι κάποιο σύνολο που τρομάζει, απλά παίζει με θάρρος και εντός έδρας παίρνει ώθηση από την κερκίδα. Ο Άαρον Ράμσει είναι αυτή τη στιγμή ο φυσικός ηγέτης, παίκτης… κλειδί ο Χάρι Γουίλσον της Φούλαμ.

Οι Φινλανδοί είναι σταθεροί, έχουν τον ίδιο προπονητή 8 χρόνια, ο Μάρκου Κανέρβα ξέρει καλά το ρόστερ του, οι έμπειροι Τέεμου Πούκι, Λούκας Χραντέσκι και ο μέσος Καμαρά της Λιντς αποτελούν τον κορμό της ομάδας.

Προγνωστικά στοιχήματος

Κανείς δεν κέρδισε με τα… λόγια, η Ελλάδα οφείλει να αποδείξει πως είναι καλύτερη ομάδα, ένα γρήγορο γκολ θα βοηθήσει να γίνει η δουλειά εύκολη. Δεν υποτιμώ το Καζακστάν, έχει ταλέντο επιθετικά, ο άσος είναι χαμηλός, σε αυτές τις περιπτώσεις ψάχνω λύσεις combo, επιλέγω 1 & Goal/Goal.

Οι Ουαλοί δίνονται φαβορί κυρίως λόγω έδρας, αλλά οι διαφορές είναι μικρές και η Φινλανδία θα παλέψει, επιλέγω ισοπαλία το Χ προσφέρεται στο 3.45

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ελλάδα - Καζακστάν: 1 & Goal/Goal (απόδοση 4.50), 21:45
  • Ουαλία - Φινλανδία : Χ (απόδοση 3.45), 21:45
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ BIG GAMES BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ