ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Η επιστροφή του Ντελόρ στο Mosson

Ο Ντελόρ πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε
Ο Ντελόρ πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε @ 2022 DANIEL COLE / AP IMAGES

Η επιστροφή του Αντί Ντελόρ ως αντίπαλος της Μονπελιέ και το ανέβασμα του Μάρκους Τιράμ, μας προσφέρουν δύο ενδιαφέροντα ειδικά στοιχήματα με anytime σκόρερ.

Η Μονπελιέ υποδέχεται απόψε τη Νις στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Ligue 1, σε ένα παιχνίδι που τα βλέμματα αναμένεται να πέσουν πάνω στον Αντί Ντελόρ (18:00 Novasports 2HD, Live από το SPORT24).

Ο Αλγερινός φορ ήταν για τρία χρόνια το πρώτο "κανόνι" της Μονπελιέ, ωστόσο στο φινάλε της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, έφυγε αιφνιδιαστικά με προορισμό της Νις. Απόψε λοιπόν, επιστρέφει για πρώτη φορά ως αντίπαλος στην έδρα της πρώην ομάδας του και όλα δείχνουν ότι δεν θα τύχει της καλύτερης υποδοχής, αφού για τους οπαδούς της Μονπελιέ αποτελεί πλέον persona non grata!

Ο Ντελόρ κατά τη θητεία του στη Μονπελιέ σημείωσε συνολικά 40 γκολ στο γαλλικό πρωτάθλημα. Φέτος με τη Νις έχει βρει δίχτυα επτά φορές. Στο τελευταίο ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν, ο Γκαλτιέ τον έριξε αλλαγή στο 70' αντί του Ντόλμπεργκ και στο 88' πέτυχε το νικητήριο γκολ (1-0).

Λογικά, ο Γκαλτιέ θα εκμεταλλευτεί το θετικό μομέντουμ του ποδοσφαιριστή του και απόψε θα τον ρίξει από την αρχή στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να μεταδώσει και εκνευρισμό στις εξέδρες του Mosson. Πάμπολλες φορές στο παρελθόν έχουμε δει να επιβεβαιώνεται ο κανόνας ένας παίκτης να πληγώνει την πρώην ομάδα του. Στο 3.00 να το κάνει απόψε και ο Ντελόρ.

Γκλάντμπαχ - Χέρτα: Προγνωστικά και Ανάλυση

Λίγο αργότερα, στην Bundesliga, η Γκλάντμπαχ υποδέχεται τη Χέρτα σε ένα πολύ κρίσιμο ματς για την παραμονή (19:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24). Η Χέρτα είναι η χειρότερη ομάδα του β' γύρου στη Γερμανία. Μέσα στο 2022 έχει δώσει εννιά επίσημα ματς σε πρωτάθλημα και κύπελλο και δεν έχει ούτε μία νίκη (0-2-7).

Ο τεχνικός, Ταϊφούν Κορκούτ, που ανέλαβε μεσούσης της σεζόν, αντί του Παλ Ντάρνταϊ, δεν έχει βελτιώσει καθόλου την ομάδα και οι Βερολινέζοι σκέφτονται πλέον να προχωρήσουν σε νέα αντικατάσταση προπονητή. Αυτό μπορεί να γίνει άμεσα μετά το ματς με την Γκλάντμπαχ, αν οι πρωτευουσιάνοι δεν πάρουν τουλάχιστον την ισοπαλία.

Γενικά, το κλίμα είναι πολύ βαρύ στη "Γηραιά Κυρία". Την προηγούμενη εβδομάδα γνώρισε τη συντριβή με 4-1 από την Αϊντραχτ μέσα στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου και αμέσως μετά λύθηκε αιφνιδιαστικά η συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή, Αρνε Φρίντριχ.

Τα πράγματα δεν είναι πολύ καλύτερα στην Γκλάντμπαχ, η οποία έχει δεχθεί 51 γκολ σε 25 αγωνιστικές, που είναι η τρίτη χειρότερη επίδοση της ιστορίας της. Επίσης, έχει δεχθεί συνολικά 17 γκολ στα τελευταία έξι ματς εντός έδρας!

Το θετικό πάντως για τα "πουλάρια" είναι ότι έχουν ξεκινήσει επιτέλους να παίρνουν εμπρός τα βαριά χαρτιά της επίθεσης και κυρίως ο Μάρκους Τιράμ. Ο Γάλλος επιθετικός ήταν άσφαιρος στις πρώτες 23 αγωνιστικές, ωστόσο βρήκε δίχτυα στις δύο τελευταίες, δηλαδή στο εντός έδρας 2-2 με τη Βόλφσμπουργκ και στην εκτός έδρας ήττα με 3-2 από τη Στουτγάρδη.

Από τη στιγμή μάλιστα, που τραυματίστηκε και ο Χόφμαν, δηλαδή ο πρώτος σκόρερ φέτος της Γκλάντμπαχ, με 8 γκολ, το βάρος θα πέσει ακόμη περισσότερο στην τριάδα Τιράμ, Πλεά, Εμπολό. Στο 2.77 να συνεχίσει το σερί του ο Τιράμ, σκοράροντας για τρίτο διαδοχικό ματς, έχοντας απόψε απέναντί του τη δεύτερη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας με 58 τέρματα παθητικό.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μονπελιέ – Νις: Να σκοράρει ο Ντελόρ (απόδοση 3.00), 18:00
  • Γκλάντμπαχ – Χέρτα: Να σκοράρει ο Τιράμ (απόδοση 2.77), 19:30
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ