BET CORNER

Προγνωστικά στοιχήματος: Με τη Μίλαν, αλλά σε απόδοση 5.00

Ο Ολιβιέ Ζιρού της Μίλαν πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Ίντερ για τη Serie A 2021-2022 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", Μιλάνο | Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2022
Ο Ολιβιέ Ζιρού της Μίλαν πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Ίντερ για τη Serie A 2021-2022 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", Μιλάνο | Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2022 © 2022 ANTONIO CALANNI/ASSOCIATED PRESS

Συνεχίζει την προσπάθειά της η Μίλαν για το Scudetto, αυτή τη φορά δοκιμάζεται κόντρα στην Έμπολι που έχει κατεβάσει ταχύτητα. Αντιμέτωπος με το παρελθόν του ο Μπορδαλάς που αντιμετωπίζει τη Χετάφε. Υπόσχονται 2.00 Τρουα και Ναντ.

(21:45) Μίλαν - Έμπολι: Η Μίλαν συνεχίζει τη μάχη για το Scudetto και έχει αποκτήσει σημαντικό ηθικό πλεονέκτημα. Είναι πλέον πρωτοπόρος, στο +3 από τη Νάπολι και στο +2 από τη συντοπίτισσα Ίντερ, η οποία όμως χρωστάει και ένα ματς. Αναμένεται καυτή ατμόσφαιρα, αφού η ομάδα δίνει μεγάλο αγώνα για να επιστρέψει στην κορυφή του ιταλικού ποδοσφαίρου. Πέτυχε μεγάλο διπλό στο Νότο την προηγούμενη αγωνιστική, που υπέταξε 1-0 τη Νάπολι με γκολ του Ζιρού στο 49’. Μετά από τρεις ισοπαλίες στη σειρά σε πρωτάθλημα και Κύπελλο το αποτέλεσμα αυτό ήταν μήνυμα τίτλου. Μοναδική αξιόλογη απουσία αυτή του μπακ Ερνάντεζ, μακροχρόνιοι και γνωστοί οι υπόλοιποι απόντες

Χωρίς νίκη εδώ και 11 ματς η Έμπολι, αλλά ακόμα και έτσι δύσκολα θα κινδυνεύσει με υποβιβασμό. Πήρε ένα τυχερό 0-0 κόντρα στην Τζένοα και πλέον βρίσκεται στη 13η θέση και στο +10 από την 18η Βενέτσια. Γλίτωσε την ήττα στη Γένοβα, αλλά για άλλη μια αγωνιστική προβλημάτισε στο δημιουργικό σκέλος. Μακροχρόνια τα όποια αγωνιστικά ζητήματα.

Η Μίλαν έχει την τάση να ζορίζεται μετά από μεγάλα αποτελέσματα, αλλά τώρα φτάνει όλο και πιο κοντά στον τίτλο και την περιμένουμε πιο πειθαρχημένη. Άνετη και ωραία η Έμπολι από μέρους της, έχει κατεβάσει ταχύτητα επιθετικά, δεν κινδυνεύει κιόλας. Το MatchCombo άσου, να σκοράρει ο Ζιρού και να μπουν under 3,5 γκολ κυκλοφορεί στο 5.00 στη Stoiximan. Αξιόλογη τιμή, καθώς δεν περιμένουμε να ξεφύγει το σκορ, ενώ ο Γάλλος είναι αυτός που εκτελεί και τα πέναλτι.

(22:00) Τρουά - Ναντ: Επιτέλους λίγη ηρεμία στην Τρουά. Ο κόσμος ήταν στα κάγκελα εδώ και καιρό και η ομάδα βρίσκεται μετά από δύο θετικά αποτελέσματα στο +1 από τα μπαράζ και στο +3 από τον υποβιβασμό. Υπάρχει δρόμος ακόμα, αλλά έφτιαξε κάπως η κατάσταση. Μετά το 1-1 με τη Μαρσέιγ που το πήρε στις καθυστερήσεις, ακολούθησε το 2-0 στο Μπορντό με την ουραγό που είναι προβληματική εδώ και καιρό. Ήταν καλύτερη του αγώνα, έκανε λιγότερα λάθη και κάπως έτσι ήρθε το τρίποντο. Η Ναντ είναι στην καλύτερή της φάση. Μετά από τη σπουδαία πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου που απέκλεισε τη Μονακό, κέρδισε και τη Μονπελιέ με 2-0 κάνοντας θετική εμφάνιση. Παρέμεινε μ’ αυτό τον τρόπο αήττητη για έκτο ματς στη σειρά ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Είναι έβδομη με 42 βαθμούς και στο -4 από την τέταρτη Ρεν.

Η Τρουά προσπαθεί να σηκώσει ανάστημα δεν τη σηκώνει το κλίμα να μην ρισκάρει και να έχει παθητική στάση γιατί μπορεί να την πατήσει και να πέσει στην επικίνδυνη ζώνη. Η Ναντ βρίσκεται θετικό μομέντουμ, δίκαιο φαβορί, έχει χαμηλώσει ταχύτητα επιθετικά, αλλά έχει ακόμα κίνητρο στο πρωτάθλημα. Έτσι και αλλιώς ο τελικός του Κυπέλλου αργεί. Στο 2.00 τιμάται στη Stoiximan το Goal/Goal, μπορεί να γίνει παιχνίδι, αφού περιμένουμε ρίσκα από την Τρουά, ενώ τα ματς στον δρόμο πολλές φορές δεν πάνε όπως τα θέλει η Ναντ.

(22:00) Χετάφε - Βαλένθια: Στο Αλφόνσο Πέρεθ η Χετάφε φιλοξενεί τη Βαλένθια για την 28η αγωνιστική της La Liga με στόχο την επιβίωσή της. Χωρίς νίκη εδώ και τέσσερα ματς η μαδριλένικη ομάδα με 2 ήττες και 2 ισοπαλίες. Για την ώρα μπορεί να ελπίζει ότι θα σωθεί η παρτίδα καθώς βρίσκεται στο +3 από τον υποβιβασμό, ωστόσο είναι λογικό να επικρατεί και προβληματισμός, αφού είχε ένα καλό πρόγραμμα μετά την ήττα από την Ατλέτικο (4-3), αλλά δεν πήρε κανένα εξάποντο, ούτε κόντρα στην Κάδιθ (1-1), ούτε απέναντι στην Αλαβές (2-2), ενώ έχασε και την προηγούμενη αγωνιστική από την Εσπανιόλ με 2-0, η οποία είναι χαλαρή και δίχως ουσιαστικούς στόχους.

Ματς με συναισθηματική αξία για τον Μπορδαλάς, τεχνικό της Βαλένθια, αφού είχε μια πετυχημένη πενταετία στη Χετάφε. Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο παρελθόν του ο τεχνικός των νυχτερίδων, που τόνισε ότι διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με πολλούς από την πρώην ομάδα του, ωστόσο πλέον βρίσκεται στη Βαλένθια και όλοι θέλουν το τρίποντο. Από τρεις σερί νίκες προέρχονται οι φιλοξενούμενοι, που στο τελευταίο χρονικά ματς κέρδισαν τη Γρανάδα εντός έδρας 3-1, σε μια αναμέτρηση που εμφανίστηκαν νωθροί στο α’ μέρος, αλλά μετά την ανάπαυλα ανέβασαν το ρυθμό και πήραν το τρίποντο. Δεν παίζει ο χαφ Μούσα λόγω τιμωρίας και οι μπακ Λάτο και Γκαγιά. Μακροχρόνια τα υπόλοιπα αγωνιστικά προβλήματα. Επέστρεψε άμεσα στις προπονήσεις ο αρχισκόρερ Γκέντες, που ταλαιπωρήθηκε με ίωση μεσοβδόμαδα.

Η Χετάφε είναι αυτή που έχει μεγαλύτερο κίνητρο, η Βαλένθια είναι πιο χαλαρή, βγάζει και κούραση μετά από μια ζόρικη σειρά αγώνων. Στο Κολισέουμ είναι πιο αξιόπιστη η Χετάφε, δεν εντυπωσιάζει εκτός έδρας η Βαλένθια από την άλλη. Πιέζεται ο άσος και στο 2.22 δεν λέει πολλά πλέον. Προτιμότερο το Goal/Goal στο 2.15 της Stoiximan. Τα 5/6 τελευταία εκτός έδρας ματς της Βαλένθια έληξαν Goal/Goal στο πρωτάθλημα.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER STOIXIMAN BET STOIXIMAN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ