TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Γερμανία Προγνωστικά: Παιχνίδι με τα γκολ σε τιμές διπλασιασμού

Οι παίκτες της Μπάγερν πανηγυρίζουν το γκολ επί της Ζάλτσμπουργκ | 8 Μαρτίου 2022
Οι παίκτες της Μπάγερν πανηγυρίζουν το γκολ επί της Ζάλτσμπουργκ | 8 Μαρτίου 2022 © 2022 AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Χωρίς κάποιο ξεκάθαρο σημείο το αποψινό πρόγραμμα της Bundesliga, δίνουν ωστόσο δύο ενδιαφέρουσες στοιχηματικές επιλογές τα γκολ στα ματς Χοφενχάιμ - Μπάγερν και Φράιμπουργκ - Βόλφσμπουργκ.

Τέσσερα παιχνίδια περιλαμβάνει το αποψινό πρόγραμμα της Bundesliga, αφού το Αουγκσμπουργκ – Μάιντς αναβλήθηκε, λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στους φιλοξενούμενους.

Η Μπάγερν μετά την επιβλητική επτάρα στη Ζάλτσμπουργκ, που την έφερε πανηγυρικά στα προημιτελικά του Champions League, δοκιμάζεται απόψε στο Ζινσχάιμ με τη Χοφενχάιμ (16:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24).

Χοφενχάιμ - Μπάγερν: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Χοφενχάιμ είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του γερμανικού πρωταθλήματος. Μετράει τέσσερις διαδοχικές νίκες και παλεύει για μία θέση στην πρώτη τετράδα, που θα της δώσει εισιτήριο για τους ομίλους του επόμενου Champions League.

Το παιχνίδι είναι αρκετά ιδιαίτερο, διότι ο τεχνικός της Χοφενχάιμ, Ζεμπάστιαν Χένες, έχει ισχυρούς δεσμούς με την Μπάγερν. Στο παρελθόν ήταν τεχνικός της Β' ομάδας και φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή των Βαυαρών, Ντίτερ Χένες και ανιψιός της άλλης μεγάλης δόξας του συλλόγου, Ούλι Χένες, ο οποίος πλέον είναι επίτιμος πρόεδρος.

Από την άλλη, ο Γιούλιαν Νάγκελζμαν ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στη Χοφενχάιμ, δούλεψε εκεί για τρία χρόνια, πριν μετακομίσει στη Λειψία και φυσικά κάθε επιστροφή του στο Ζινσχάιμ είναι πάντα ξεχωριστή.

Το πόσο υπολογίζουν οι μπουκ τη Χοφενχάιμ, φαίνεται από το γεγονός ότι το διπλό αγγίζει το 1.60. Συνήθως σε τέτοιου είδους ματς, η νίκη της Μπάγερν δεν ξεπερνάει το 1.40. Υπενθυμίζεται, ότι το 2020, οι Βαυαροί ολοκλήρωσαν ένα ημερολογιακό έτος με μόλις μία ήττα σε όλες τις διοργανώσεις, αυτή στην έδρα της Χοφενχάιμ. Παρότι λοιπόν, διαχρονικά οι σχέσεις των δύο συλλόγων είναι άψογες, αυτό δεν σημαίνει ότι υπάρχει περίπτωση η Χοφενχάιμ να πέσει αμαχητί.

Στοιχηματικά το ενδιαφέρον επικεντρώνεται κυρίως στα γκολ. Η Μπάγερν είναι γνωστό, πως αν πιάσει ρυθμό μπορεί να διαλύσει οποιαδήποτε άμυνα. Και η Χοφενχάιμ όμως δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Εντός έδρας έχει οχτώ νίκες σε 12 ματς φέτος, σκοράροντας 27 γκολ! Μεσοεπιθετικά διαθέτει παίκτες με σπουδαία ποιότητα, όπως ο ταχύτατος Μπεμπού, ο ηγετικός Κράμαριτς και φυσικά ο διεθνής με την Αυστρία, μεσοεπιθετικός Μπαουμγκάρτνερ.

Παραδοσιακά τα μεταξύ τους ματς δίνουν μεγάλα σκορ. Μετρούν εννιά over 2,5, εκ των οποίων τα οχτώ πήγαν στο over 3,5. Εξάλλου, η Μπάγερν έχει φέτος 21/25 over 2,5 στην Bundesliga και στα παιχνίδια της στο πρωτάθλημα μπαίνουν κατά μέσο όρο 4,12 γκολ. Το πιθανότερο εύρος συνεπώς είναι το 4-6 σε τιμές άνω του 2.00.

Γερμανία Προγνωστικά: Φράιμπουργκ - Βόλφσμπουργκ

Με τα γκολ μπορούμε να κάνουμε παιχνίδι και στην αναμέτρηση της Φράιμπουργκ με τη Βόλφσμπουργκ (16:30 Novasports 5HD, Live από το SPORT24). Εδώ έχουμε δύο ομάδες με πολύ πιο σφιχτή λογική. Η Φράιμπουργκ είναι η κορυφαία άμυνα της κατηγορίας και βρίσκεται σταθερά σε τροχιά εξάδας. Η Βόλφσμπουργκ έχει βελτιώσει αισθητά την εικόνα της μετά τη χειμερινή διακοπή, μάζεψε 10 βαθμούς στα προηγούμενα πέντε ματς και έχει κρατήσει τρεις φορές ανέπαφη την εστία της στα τελευταία επτά.

Η ομάδα του Κρίστιαν Στράιχ σε 12 αγώνες φέτος εντός έδρας έχει επαληθεύσει το 2-3 γκολ δέκα φορές. Επίσης, στα τελευταία εννιά ματς με τη Βόλφσμπουργκ, ως γηπεδούχος το 2-3 γκολ εμφανίστηκε έξι φορές. Στα παιχνίδια της Φράιμπουργκ φέτος μπαίνουν κατά μέσο όρο 2,68 γκολ και σε αυτά των "λύκων" 2,56, άρα όλα συνηγορούν προς το συγκεκριμένο εύρος σε αποδόσεις διπλασιασμού.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Χοφενχάιμ – Μπάγερν: 4-6 γκολ (απόδοση 2.02), 16:30
  • Φράιμπουργκ – Βόλφσμπουργκ: 2-3 γκολ (απόδοση 2.00), 16:30
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ TIPSTERS ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ