ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Γερμανία Προγνωστικά: Με 14 κρούσματα κορονοϊού η Φορτούνα, υποχωρεί ο άσος

Το ιατρικό επιτελείο της Φορτούνα Ντίσελντορφ με μάσκες για τον κορονοϊό σε αγώνα της Bundesliga
Το ιατρικό επιτελείο της Φορτούνα Ντίσελντορφ με μάσκες για τον κορονοϊό Ⓒ 2020 MARTIN MEISSNER - POOL PHOTO/ASSOCIATED PRESS

Αντιμέτωπη με τον κορονοϊό είναι η Φορτούνα, η οποία καλείται να παίξει στο Πάντερμπορν, έχοντας 14 απουσίες λόγω κορονοϊού. Πιέζεται ο άσος.

Η DFL έχει αναβάλει ήδη δύο παιχνίδια από το πρόγραμμα του Σαββάτου στις πρώτες δύο κατηγορίες της Γερμανίας, λόγω κρουσμάτων κορονοϊού.

Συγκεκριμένα, έκανε δεκτό το αίτημα της Μάιντς για αναβολή του αγώνα της με τη Άουγκσμπουργκ, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Bundesliga, καθώς οι "καρναβαλιστές" ταλαιπωρούνται από τον Covid-19 από την περασμένη εβδομάδα. Ανάλογο αίτημα κατέθεσε και το Αμβούργο την Πέμπτη, για τον αγώνα του με την Άουε, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Bundesliga 2, το οποίο επίσης έγινε δεκτό από τη διοργανώτρια αρχή, καθώς οι "δεινόσαυροι" εμφάνισαν επίσης σημαντικό αριθμό κρουσμάτων κορονοϊού.

Το ίδιο μονοπάτι ακολούθησε και η Φορτούνα, ωστόσο στην περίπτωσή της, η DFL είχε διαφορετική άποψη. Παρότι λοιπόν, η ομάδα του Ντίσελντορφ έχει 14 κρούσματα κορονοϊού (!) σε ποδοσφαιριστές της, το παιχνίδι με την Πάντερμπορν για τη Β' Γερμανίας αναμένεται να διεξαχθεί κανονικά σήμερα το μεσημέρι (14:30 Live από το SPORT24)!

Η Φορτούνα υπέβαλε το σχετικό αίτημα την Πέμπτη, ωστόσο δεν έλαβε θετική απάντηση και έτσι υποχρεώθηκε να ταξιδέψει κανονικά στο γειτονικό Πάντερμπορν, με αποστολή ανάγκης και χωρίς τον προπονητή της, Ντάνιελ Τιούν, ο οποίος επίσης νόσησε.

Γερμανία Προγνωστικά: Παίζεται και στο 1.80 ο άσος

Οι "κόκκινοι" του Ντίσελντορφ έχουν γνωστοποιήσει ποιοι παίκτες θα απουσιάσουν λόγω Covid-19 και ανάμεσα σε αυτούς βρίσκονται πολλοί πρωτοκλασάτοι. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε τον πρώτο σκόρερ Χένινγκς (12 γκολ), τον καλό νεοφερμένο επιθετικό Γκίντσεκ (2 γκολ), τους σημαντικούς στόπερ Κλάρερ, Χόφμαν, Ντε Βες, τον βασικό χαφ Σομπότκα, τον επιθετικό χαφ Πέτερσον και τους μπακ Γκαβορί, Τσίμερμαν και Κούτρη.

Όπως αναμενόταν, οι στοιχηματικές εταιρίες πήραν τα μέτρα τους και ψαλίδισαν την απόδοση του άσου από το 2.15, στο 1.80 κατά μέσο όρο. Η μεταβολή δηλαδή ξεπερνάει το 15%.

Παρόλα αυτά, ο άσος ακόμη και σε αυτές τις τιμές παίζεται, δεδομένου ότι η Πάντερμπορν θα αντιμετωπίσει μία αποδεκατισμένη αντίπαλο, η οποία εκτός από 14 κρούσματα κορονοϊού, έχει και δύο τραυματίες!

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Πάντερμπορν - Φορτούνα Ντίσελντορφ: 1 (απόδοση 1.80), 14:30
TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ