BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Η ανεβασμένη Αρμενία και τα ισπανικά γκολ

Ο Αντρέ Κάλισιρ στην αναμέτρηση της Αρμενίας με την Φινλανδία για τα προκριματικά του Euro 2020.
Ο Αντρέ Κάλισιρ στην αναμέτρηση της Αρμενίας με την Φινλανδία © 2019 HAKOB BERBERYAN/ASSOCIATED PRESS

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr είναι από τα προκριματικά του EURO 2024, αλλά και από τη Segunda Division στην Ισπανία.

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση της Αρμενίας με την Κροατία. Οι γηπεδούχοι είναι σε καλό… φεγγάρι, ερχόμενοι, από ένα αήττητο τριών αγωνιστικών (2-1-0), στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις τους. Το μεγάλο τους όπλο της Αρμενίας είναι η επίθεση και αυτό είναι αποδεικνύεται στα στατιστικά τους, καθώς στα τελευταία οκτώ παιχνίδια τους σκοράρουν κατά μέσο όρο λίγο λιγότερο από δύο τέρματα/ανά παιχνίδι.

Η Κροατία παίζει με το κίνητρο της πρωτιάς και της πρόκρισης στην τελική φάση του EURO 2024. Μέχρι στιγμής έχει δώσει τρία παιχνίδια στα προκριματικά του EURO 2024 και έχει συλλέξει επτά βαθμούς, κερδίζοντας την Λετονία (5-0) και την Τουρκία (0-2) και μένοντας στην ισοπαλία με τους Ουαλούς (1-1). Η εμπειρία και το βάρος της φανέλας την καθιστούν φαβορί και λογικά έτσι θα το διαχειριστεί, όμως αν υποτιμήσει τον αντίπαλο θα το πληρώσει.

Το σημερινό παιχνίδι είναι κομβικό για την Αρμενία που θα ψάξει να επιτεθεί, προκειμένου να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τη διατηρήσει στην κορυφή. Παρόλα αυτά η Κροατία είναι ένα πιο οργανωμένο σύνολο και θα προσπαθήσουν να ελέγξουν το ρυθμό. Με βάση τα παραπάνω, το πιο αξιόλογο σημείο είναι το Goal/Goal σε απόδοση 2.00.

Συνεχίζουμε με τη Segunda Division και την αναμέτρηση της Ελδένσε με την Αλκορκόν. Οι γηπεδούχοι ψάχνονται προς το παρόν στην κατηγορία, στην οποία επέστρεψαν μετά από 59 ολόκληρα χρόνια. Στην έδρα τους πάντως, είναι αξιόπιστοι, μετρώντας 2/2 νίκες (1-0 την Καρταχένα, 2-1 την Έιμπαρ). Πάνω σε αυτή θέλει να πατήσει έχοντας πέρυσι ρεκόρ 12-7-0. Αμυντικά έχει θεματάκια, με την εστία της να έχει παραβιαστεί στα 3/4 ματς (έξι γκολ παθητικό), ενώ την περσινή σεζόν δέχτηκε 28 σε ολόκληρο το πρωτάθλημα (38 αγωνιστικές).

Δεν ξεκίνησε καλά τη σεζόν η Αλκορκόν, αναλογικά και με την εμπειρία της στην κατηγορία. Η άμυνα της παραμένει και το δυνατό της χαρτί. Στην Τερθέρα είχε το καλύτερο παθητικό (23 τέρματα σε 38 αγωνιστικές), δεν μάζεψε την μπάλα από τα δίχτυα της σε κανένα από τα έξι φιλικά που έδωσε κατά τη διάρκεια της προετοιμασία της και στο πρωτάθλημα έφαγε επτά γκολ στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια!

Προγνωστικά στοιχήματος

Πρώτιστος στόχος και για τις δύο ομάδες είναι να διατηρήσουν το μηδέν στα μετόπισθεν, αν και τα πρώτα τους αποτελέσματα μόνο αυτό δεν δείχνουν. Θεωρούμε πάντως, ότι είναι καθαρά θέμα προσαρμογής στις νέες συνθήκες. Θα στηριχθούμε στην ανετοιμότητά τους και θα ποντάρουμε το Ov 1,5 γκολ στο ματς. Το έφερε η Ελδένσε στους 3/3 αγώνες της και η Αλκορκόν στους 4/4. Το Over 1,5 πληρώνει 1,55.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αρμενία – Κροατία: Goal/Goal (απόδοση 2.00), 19:00
  • Ελδένσε – Αλκορκόν: Over 1,5 (απόδοση 1,55), 22:00

Η νέα σεζόν ξεκίνησε και το BetMarket.gr έχει τα προγνωστικά ποδοσφαίρου από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης και όχι μόνο!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ