ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Γκολ στο Ρεν, διπλό στο Τουλούζ, άσος στη Ρώμη

Οι παίκτες της Μπενφίκα πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στην Ζάλτσμπουργκ για τη φάση των ομίλων του Champions League 2023-2024 στη "Ρεντ Μπουλ Αρένα", Ζάλτσμπουργκ | Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023
Οι παίκτες της Μπενφίκα πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στην Ζάλτσμπουργκ για τη φάση των ομίλων του Champions League 2023-2024 στη "Ρεντ Μπουλ Αρένα", Ζάλτσμπουργκ | Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023 © 2023/MATTHIAS SCHRADER/AP IMAGES

Σπουδαίες ρεβάνς στο Europa League, το Match Money επιλέγει μια τριάδα με αποδόσεις από 1.90 ως 2.15.

Ρεν – Μίλαν: Η Μίλαν έχει ασφαλώς το πλεονέκτημα για την πρόκριση μετά το 3-0 του Σαν Σίρο», αυτό δεν σημαίνει ωστόσο ότι θα κάνει περίπατο και στη ρεβάνς του Ροαζόν Παρκ. Η Ρεν είναι ομάδα που μπορεί να τρέξει τα πράγματα στο γήπεδό της και θα ρισκάρει καταστάσεις. Στα τελευταία 10 επίσημα κέρδισε τα εννιά και έχασε μόνο αυτό από τη Μίλαν, ενώ κατά κανόνα σκοράρει αρκετά, Την Κυριακή επικράτησε με 3-1 της Κλερμόν ενώ στην Ευρώπη και στα εντός έδρας ματς βρήκε τουλάχιστον δύο γκολ σε όλα.

Από την πλευρά της η Μίλαν προέρχεται από την ήττα-σοκ με 4-2 από τη Μόντσα στο πρωτάθλημα, ματς στο οποίο έδειξε μεγάλες αμυντικές αδυναμίες. Και ένα ακόμα στατιστικό που μας οδηγεί στο Over 2,5 σε απόδοση 2.00, είναι πως η Μίλαν στα τελευταία εννιά εκτός έδρας ματς για όλες τις διοργανώσεις σημείωσε τουλάχιστον 2 γκολ. Αξίζει το Over 2,5 σε απόδοση 2.00.

Τουλούζ – Μπενφίκα: Η Μπενφίκα έστω και δύσκολα, με δεύτερο πέναλτι του Ντι Μαρία στις καθυστερήσεις, επικράτησε με 2-1 της Τουλούζ, στο πρώτο ματς της Λισσαβώνας. Και πάει στη Γαλλία για να τελειώσει τη δουλειά της πρόκρισης και να αξιοποιήσει και τη διαφορά δυναμικότητας αλλά και εμπειρίας σε αγώνες τέτοιου επιπέδου. Η Τουλούζ είναι μια μικρομεσαία ομάδα στη Γαλλία και ασφαλώς δεν μπορεί να αντέξει σε συνεχόμενα μεγάλα παιχνίδια.

Έστω και αν την Κυριακή έκανε το μπαμ στο Μονακό, επικρατώντας με 2-1. Η Μπενφίκα είναι σε πολύ καλή κατάσταση στο δικό της πρωτάθλημα, προέρχεται από εμφατική νίκη με 6-1 επί της Βιζέλα ενώ ο τεχνικός Ρόγκερ Σμιντ έκανε ευρύ ροτέισον. Έχει φρέσκια τη βασική ενδεκάδα και για τη ρεβάνς το διπλό έχει τον πρώτο λόγο. Καλός ο ενθουσιασμός της Τουλούζ αλλά το διπλό στο 1.90 είναι αξιόπιστο.

Βρες εδώ προγνωστικά και αναλύσεις για το ασιατικό χάντικαπ.

Ρόμα – Φέγενορντ: Ρόμα και Φέγενορντ γνωρίζονται πάρα πολύ καλά, την τελευταία τριετία συναντώνται διαρκώς. Και με τους Ρωμαίους ως τώρα να έχουν το πάνω χέρι. Πρόπερσι πήραν το Κόνφερενς Λιγκ επικρατώντας στον τελικό με 1-0, πέρυσι ανέτρεψαν στα προημιτελικά του Europa το 1-0 του Ρότερνταμ, νίκησαν στην παράταση με 4-1. Και στη φετινή διοργάνωση του Europa League έχουν το ελαφρύ προβάδισμα, μετά το 1-1 που απέσπασαν πριν μια εβδομάδα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Ρόμα έχει πάρει τον αέρα της Φέγενορντ και έχει τον πρώτο λόγο για να πάρει την πρόκριση από το 90λεπτο κιόλας. Η ολλανδική ομάδα έχει παράλληλα και κακή παράδοση στο Ολίμπικο καθώς φέτος έχει ηττηθεί και από τη Λάτσιο, με 1-0 για το Champions League. Ο άσος στο 2.15 είναι ελκυστικός και δεν μπορεί να αγνοηθεί.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρεν – Μίλαν: Over 2,5 (απόδοση 2.00), 19:45
  • Τουλούζ – Μπενφίκα: 2 (απόδοση 1.90), 19:45
  • Ρόμα – Φέγενορντ: 1 (απόδοση 2.15), 22:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ