BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Γκολ σε Βαλένθια και Ούντινε

Προγνωστικά στοιχήματος: Γκολ σε Βαλένθια και Ούντινε
@2023 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr είναι από τις σημαντικότερες αναμετρήσεις σε Ισπανία και Ιταλία.

Ξεκινάμε την ανάλυση μας με την αναμέτρηση της Βαλένθια με την Μπιλμπάο. Οι νυχτερίδες σε πολύ κακή μεσοβδόμαδα για το Κύπελλο και γνώρισαν τον αποκλεισμό από τη Θέλτα με εντός έδρας ήττα με 3-1. Βέβαια, μόνο αυτή την εικόνα δεν περίμενε κανείς ότι θα βγάλουν, με δεδομένο πως ήταν σε πολύ καλή κατάσταση. Η Μπιλμπάο από την άλλη πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, μιας και δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα κόντρα στην Αλαβές (2-0). Τη βοήθησε και το γεγονός ότι η αντίπαλός της κατέβηκε με αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα.

Η Μπιλμπάο είναι από τις πλέον φορμαρισμένες ομάδες την δεδομένη χρονική στην Ισπανία έχοντας 11-3-0 στα τελευταία 14 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Στο τελευταίο η κλήρωση τής έφερε την Μπαρτσελόνα (εντός έδρας ο αγώνας την Τετάρτη) και αυτό ίσως τη… φρενάρει λίγο σήμερα. Θεωρούμε πως και οι δύο ομάδες θα βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα, γι’ αυτό πάμε στο Goal/Goal το οποίο ήρθε στα 4/5 μεταξύ τους στο Μεστάγια ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Το Goal/Goal έχει απόδοση 1,92.

Συνεχίζουμε με τη Serie A και την αναμέτρηση της Ουντινέζε με την Μίλαν. Οι γηπεδούχοι είναι μόλις έναν βαθμό πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, στην πραγματικότητα, όμως, η βαθμολογία τους αδικεί. Την περασμένη αγωνιστική, ήρθαν ισόπαλη στην έδρα της Φιορεντίνα (2-2), σε ένα παιχνίδι που είχαν το προβάδισμα μέχρι και το 87’, ενώ φέτος μετρούν ήττες μόνο από τις «μεγάλες» ομάδες. Η Μίλαν είναι στην 3η θέση, οκτώ βαθμούς πάνω από την τέταρτη και επτά πίσω από τη δεύτερη. Η νίκη επί της Ρόμα (3-1), δεν εξασφάλισε περισσότερη ασφάλεια στον Πιόλι, ο οποίος δεν έχει τη θέση του σίγουρη. Το σημερινό παιχνίδι μπορεί να χαρακτηριστεί σίγουρα παγίδα για τους φιλοξενούμενους, με δεδομένο πως στα έξι τελευταία παιχνίδια τους κόντρα στην Ουντινέζε έχουν κερδίσει μόλις ένα (1-3-2), ενώ έχασαν τα δύο πιο πρόσφατα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Μίλαν είναι το φαβορί της αναμέτρησης, με βάση τις αποδόσεις, όμως το έργο της δεν αναμένεται να είναι εύκολο. Η Ουντινέζε είναι ομάδα που δεν χάνει εύκολα, ενώ σπάνια δεν βρίσκει δίχτυα. Από τις 26/10/23 έως και σήμερα, δεν έχουν βρει δίχτυα μόνο σε ένα ματς. Βέβαια, λίγες είναι και οι περιπτώσεις που κράτησαν την εστία τους ανέπαφη. Συνεπώς, θα επιλέξουμε το Goal/Goal, που προσφέρεται σε απόδοση 1.80.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βαλένθια - Μπιλμπάο: Goal/Goal (απόδοση 1.92), 19:00
  • Ουντινέζε - Μίλαν: Goal/Goal (απόδοση 1.80), 21:45

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και μελετημένα προγνωστικά.

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ