BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Γκολ σε Λονδίνο και Ανδαλουσία

Ο Αϊτόρ Ρουιμπάλ της Μπέτις πανηγυρίζει με τον Ίσκο γκολ που σημείωσε κόντρα στη Ρεάλ για τη La Liga 2023-2024 στο "Μπενίτο Βιγιαμαρίν", Σεβίλλη | Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023
Ο Αϊτόρ Ρουιμπάλ της Μπέτις πανηγυρίζει με τον Ίσκο γκολ που σημείωσε κόντρα στη Ρεάλ για τη La Liga 2023-2024 στο "Μπενίτο Βιγιαμαρίν", Σεβίλλη | Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023 © 2023/JOSE BRETON/AP IMAGES

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr είναι από τις αναμετρήσεις στην Premier League και την La Liga, εκεί όπου τα γκολ κάνουν την διαφορά.

Ξεκινάμε την ανάλυση μας με το ντέρμπι του Λονδίνου ανάμεσα στην Τσέλσι και την Φούλαμ. Οι Μπλε είναι από τις πλέον ασταθείς ομάδες στην Premier League και εκεί που βρίσκει τα πατήματα της και πετυχαίνει μαζεμένες νίκες, έρχεται μία μέτρια εμφάνιση και η ήττα από τη Μίντλεσμπρο (1-0) για το Carabao Cup. Στο πρωτάθλημα πάντως η Τσέλσι μετρά 2 σερί νίκες, όπου σε αμφότερες κατάφερε να βρει δίχτυα τουλάχιστον δύο φορές, όμως ταυτόχρονα δεν κράτησε ανέπαφη την εστία της σε κανένα από αυτά τα παιχνίδια. Η Φούλαμ από την άλλη δεν τα κατάφερε κόντρα στη Λίβερπουλ και ηττήθηκε με 2-1 για το Carabao Cup, αν και το τελευταίο διάστημα δείχνει βελτίωση με 2 διαδοχικές νίκες σε πρωτάθλημα και FA Cup. Εκτός έδρας βέβαια έχει τα θέματα της, μιας και αδυνατεί να πάρει ακόμη και το βαθμό της ισοπαλίας (0-1-5 στις 6 τελευταίες εξορμήσεις της στο πρωτάθλημα).

Και οι δύο ομάδες έρχονται από μεσοβδόμαδες ήττες στο Carabao Cup, όμως η Τσέλσι με την πρόσφατη παρουσία της στο πρωτάθλημα, αλλά και τις περισσότερες επιλογές στο ρόστερ έχει τον πρώτο λόγο όσον αφορά τη νίκη. Φυσικά, με τον τρόπο που αγωνίζονται οι γηπεδούχοι και τις ανασταλτικές αδυναμίες που παρουσιάζουν δύσκολα δεν θα δεχτούν γκολ, οπότε θα προτιμήσουμε το combo bet 1 & Goal/Goal σε απόδοση 2.90.

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση της Μπέτις με την Γρανάδα. Η Μπέτις γνώρισε τον πρόωρο αποκλεισμό στο Κύπελλο από την Αλαβές (0-1) σε ένα παιχνίδι στο οποίο η εικόνα της ήταν κάτω του μετρίου. Κρατάμε πως αυτή ήταν η δεύτερη φορά που έχασε φέτος δύο σερί ματς ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Στο πρωτάθλημα… λύγισε στο 90+6’ στη Θέλτα (1-2), πρώτη ήττα έπειτα από 13 αγωνιστικές. Από πολύ σπουδαίο τρίποντο επί της Κάντιθ στο πρωτάθλημα με 2-0 έρχεται η Γρανάδα, το οποίο είναι και το πρώτο έπειτα από 15 αγωνιστικές! Μείωσε στο -5 από τις θέσεις σωτηρίας.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Μπέτις έχει τον πρώτο λόγο για σήμερα, άγνωστο όμως είναι αν και πόσο την έχει επηρεάσει ο αποκλεισμός στο Κύπελλο. Παράλληλα, όμως, κατεβαίνει και με απουσίες. Η Γρανάδα από την άλλη, παίζει τα ρέστα της σε κάθε ματς πλέον. Επίσης, βρήκε δίχτυα στις 3/4 επισκέψεις στο Βιγιαμαρίν σε επίπεδο Primera. Οι γηπεδούχοι την ίδια ώρα μετρούν 3/3 Goal/Goal ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Αξίζει, λοιπόν, να πάμε στο Goal/Goal στο 1,95.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τσέλσι - Φούλαμ: 1 και Goal/Goal (απόδοση 2.90), 14:30
  • Μπέτις - Γρανάδα: Goal/Goal (απόδοση 1.95), 22:00

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και μελετημένα προγνωστικά.

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ BIG GAMES BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ