BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Γκολ αντίδρασης από τη Λειψία, μυρίζει… αίμα η Ρεάλ

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ με τη φανέλα της Ρεάλ
Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ με τη φανέλα της Ρεάλ 2023 AP PHOTO/MICHAEL WYKE, FILE

Η σημερινή στήλη του BetMarket.gr προέρχεται από τα γήπεδα της Γερμανίας και της Ισπανίας.

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση της Λειψίας με τη Στουτγκάρδη, με τους γηπεδούχους να αρχίζουν με το αριστερό τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα. Το γρήγορο 2-0 της Μπάγερ Λεβερκούζεν της έβαλε δύσκολα, αν και θα μπορούσε να φέρει απόλυτη ισορροπία, αν το σουτ του Οπέντα δεν έβρισκε στο δοκάρι. Σήμερα έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να κάνει σεφτέ στις νίκες για το πρωτάθλημα.

Η Στουτγκάρδη από την άλλη ήταν εξαιρετική κόντρα στην Μπόχουμ, την οποία συνέτριψε με 5-0, χωρίς τους Μαυροπάνο και Εντο που έχασε οριστικά αφού πήραν μεταγραφές σε ομάδες της Premier League. Παρόλα αυτά μόνο επηρεασμένη δεν φάνηκε και δείχνει να έχει το βάθος να κάνει καλύτερη πορεία από την περσινή.

Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι αρκετά μεγάλη και παρά το γεγονός ότι η Στουτγκάρδη δύσκολα θα έχει βαθμολογικό κέρδος στη Λειψία, ένα γκολ εκτός έδρας το έχει για να πληρώσει σε εξαιρετική απόδοση (2.95) το 1 & Goal/Goal.

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση της Θέλτα με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Μαδριλένοι παίρνουν μέχρι στιγμής το 100% από τη μεταγραφή του Τζουντ Μπέλιγχαμ, μιας και οι δύο νίκες στο πρωτάθλημα έχουν εν πολλοίς τη σφραγίδα του. Εκτός για τον σημερινό αγώνα είναι οι Κουρτουά (τ. 31/-29), Μιλιτάο (α. 1/0), Μεντί (α. 18/0), Γκουλέρ (μ. 20/4) και Θεμπάγιος (μ. 30/0).

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Θέλτα δεδομένα ψάχνει ακόμη τα πατήματά της και τα αποτελέσματα δείχνουν του λόγου το αληθές. Ο Ράφα Μπενίτεθ προχώρησε σε αλλαγές σε παίκτες στο 1-1 με τη Σοσιεδάδ και απόψε θα προβεί και σε αλλαγή σχηματισμού. Χαρακτηριστικό δείγμα ότι δεν έχει καταλήξει ακόμα στον τρόπο με τον οποίο θα λειτουργεί τακτικά η ομάδα του τη νέα σεζόν.

Η Ρεάλ Μαδρίτης κερδίζει και φτάνει στα τρίποντα ανεξάρτητα από το αν παίζει καλά ή όχι. Παράλληλα, όμως, είναι και δύο επίπεδα πάνω από τους Γαλιθιάνους, ενώ μετράει και 5/5 νίκες στο Μπαλαΐδος. Σε όλες σημείωσε τουλάχιστον δύο τέρματα (4-2, 3-1, 3-1, 2-1, 4-1) κι αυτή είναι η επιλογή μας απόψε. Το Over 1,5 γκολ της Ρεάλ πληρώνει 1.69.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λειψία – Στουτγκάρδη: 1 και Goal/Goal (απόδοση 2.95), 21:30
  • Θέλτα - Ρεάλ Μαδρίτης: Over 1,5 γκολ Ρεάλ (απόδοση 1.69), 22:30

Το Mundobasket 2023 παίζει στα παρκέ του BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις και προγνωστικά από όλους τους αγώνες της διοργάνωσης!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ