ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Γιορτάζει με γκολ ο Μίλερ, με παράδοση ο Εμπαπέ κόντρα στη Μετς

Ο άσος της Μπάγερν Μονάχο, Τόμας Μίλερ
Ο άσος της Μπάγερν Μονάχο, Τόμας Μίλερ © 2022 NICK WASS/ASSOCIATED PRESS

Με τρεις επιλογές Bet Builder σε Μόναχο, Βαρκελώνη και Παρίσι από Bundesliga, La Liga και Ligue 1 αντίστοιχα.

Νίκη-ανάσα για τη Βόλφσμπουργκ στο 1-0 επί της Ντάρμσταντ, αποτέλεσμα που σταθεροποιεί σε έναν βαθμό τον κόουτς Κόβατς στον πάγκο της. Ο 52χρονος τεχνικός βρέθηκε στον πάγκο της Μπάγερν για κάτι παραπάνω από μια σεζόν, όμως απολύθηκε και σίγουρα θα δει το ματς λίγο πιο προσωπικά.

Σε κάθε περίπτωση, η προϊστορία είναι εκκωφαντικά υπέρ της Μπάγερν, με 16 νίκες στα τελευταία 18 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, ανεξαρτήτως έδρας. Έχουν ερωτηματικά βέβαια οι “Βαυαροί” και το 1,35 του διπλού δεν λέει απολύτως τίποτα, επομένως θα στραφούμε σε άλλες επιλογές.

Μία από αυτές αποτελεί το anytime του Μίλερ, ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι το 2025 και πλέον μοιάζει δεδομένο πως θα κλείσει την καριέρα του στο Μόναχο. Ιδανικός τρόπος για να γιορτάσει την εξέλιξη αυτή ένα γκολ, ικανοποιεί το σενάριο αυτό στο 3,00.

Μπορούμε να ψάξουμε και τα κόρνερ της Μπάγερν, η οποία αναμενόμενα βρίσκεται στην κορυφή της κατηγορίας αναφορικά με τα κερδισμένα κόρνερ (7,43 ανά αγώνα). Το Over 5,5 κόρνερ της Μπάγερν μοιάζει αρκετά σέιφ στο 1,61.

Τέλος, ενδιαφέρον υπάρχει και στην αγορά καρτών, με τον χαφ της Βόλφσμπουργκ Άρνολντ να μετρά πέντε κίτρινες σε 12 παιχνίδια. Σε ματς που η ομάδα του αναμένεται πως θα δεινοπαθήσει, μπορούμε να ψάξουμε άλλη μία στο 4,00. Οι τρεις αυτές επιλογές μαζί αγγίζουν το 17,00.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Δεύτερη επιλογή από το Μπαρτσελόνα – Αλμερία. Ούτε τώρα κέρδισαν οι “Καταλανοί”, παρά την καλή εμφάνιση στην έδρα της Βαλένθια (1-1). Στο -9 από την κορυφή πια, ο Τσάβι πάντως φαίνεται πως θα παραμείνει στον πάγκο της μέχρι το τέλος της σεζόν, μετά από αλλαγή στάσης της διοίκησης.

Ουραγός η Αλμερία, προέρχεται από το εντός έδρας 0-0 με τη Μαγιόρκα, σπάνιο για την ίδια ένα τέτοιο σκορ, καθώς μετρά 12/17 Over 2,5. Θα ψάξει με τη σειρά της ένα ξέσπασμα η Μπαρτσελόνα, η Αλμερία επιθετικά είναι τίμια και ενδεικτικά έχει σκοράρει τέσσερα γκολ στις τελευταίες τέσσερις εξόδους της, μέσα σε δύσκολες έδρες μάλιστα (Χιρόνα, Χετάφε, Ατλέτικο Μαδρίτης). Έχει βρει γκολ και σε δύο από τις τελευταίες τέσσερις επισκέψεις της στη Βαρκελώνη, την ίδια στιγμή που οι γηπεδούχοι μετρούν τρία G/G & Over 2,5 στα τελευταία τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια τους. Έχει νόημα επομένως ο άσος & G/G στο 2,25.

Μπορούμε κι εδώ να ρίξουμε μια ματιά στα κόρνερ, 2η στην κατηγορία η Αλμερία σε συνολικές εκτελέσεις στα παιχνίδια της. Η ίδια κερδίζει 5,29 ανά αγώνα, κόντρα στην Μπαρτσελόνα δύσκολα θα πιάσει τους μέσους όρους της, το Over 2,5 κόρνερ ωστόσο φαίνεται πως είναι μέσα στις δυνατότητές της. Η Μπαρτσελόνα παραχωρεί 3,76 κόρνερ ανά αγώνα. Στο 4,20 το bet builder με τον άσο, το G/G και το Over 2,5 κόρνερ της Αλμερία.

Τελευταία επιλογή από το Παρί Σ.Ζ. – Μετς. Τυπική διαδικασία μοιάζει, το 1,17 του άσου τα λέει όλα. Δεν είναι του πεταματού πάντως η Μετς, μακριά από την έδρα της ειδικότερα ανεβαίνει κατακόρυφα, εκεί εξάλλου έχει κερδίσει τους 10/16 συνολικούς βαθμούς της. Επομένως, δεν έχει ιδιαίτερο νόημα να ρισκάρουμε σε τόσο χαμηλές τιμές.

Με εντυπωσιακή προϊστορία ο Εμπαπέ κόντρα στον συγκεκριμένο αντίπαλο, σκόραρε πέντε φορές στα τελευταία τρία ματς που αντιμετώπισε τη Μετς. Στο 3,20 το να σκοράρει 2+ γκολ ο 25χρονος Γάλλος σούπερσταρ.

Από εκεί και πέρα, οι δύο ομάδες δέχονται ελάχιστες κίτρινες κάρτες, με την Παρί Σ.Ζ. να κατατάσσεται τελευταία σε συνολικές κίτρινες και την Μετς 3η από το τέλος. Έχει νόημα το Under 4 κάρτες, το οποίο σε συνδυασμό με τα 2+ γκολ του Εμπαπέ, φτάνει το 4,50.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπαρτσελόνα – Αλμερία: 1 & G/G & Αλμερία Over 2,5 κόρνερ (απόδοση 4.20), 20:00
  • Βόλφσμπουργκ – Μπάγερν: Μίλερ Anytime & Μπάγερν Over 5,5 κόρνερ, Άρνολντ κίτρινη κάρτα (απόδοση 17.00), 21:30
  • Παρί Σ.Ζ. – Μετς: Εμπαπέ να σκοράρει 2+ γκολ & Under 4 κάρτες (απόδοση 4.50), 22:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ