ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Για την πρώτη νίκη η Ισπανία στο 2.25

Οι παίκτες της Ισπανίας πανηγυρίζουν το γκολ του Αλβαρο Μοράτα στο παιχνίδι της Ισπανίας με την Πορτογαλία για το Nations League 2022/23 στη Σεβίλλη
Οι παίκτες της Ισπανίας πανηγυρίζουν το γκολ του Αλβαρο Μοράτα στο παιχνίδι της Ισπανίας με την Πορτογαλία για το Nations League 2022/23 © 2022 JOSE BRETON/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το παιχνίδι της Ισπανίας στην Τσεχία στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του Nations League 2022/23.

Η Τσεχία φιλοξενεί απόψε την Ισπανία για τη δεύτερη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου στη League A του Nations League 2022/23 (21:45 Novasports 2HD, Live από το SPORT24). Για τον ίδιο όμιλο η Πορτογαλία παίζει με την Ελβετία την ίδια ώρα.

Τσεχία - Ισπανία: Προγνωστικά και Ανάλυση

Οι Τσέχοι ξεκίνησαν ιδανικά τις υποχρεώσεις τους στη διοργάνωση, κερδίζοντας με 2-1 την Ελβετία, την περασμένη Πέμπτη, έστω κι αν το νικητήριο τέρμα ήρθε με τυχερό αυτογκόλ στο 58'.

Η Ισπανία με τη σειρά της, ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Πορτογαλία στο ιβηρικό ντέρμπι, που διεξάχθηκε στο "Μπενίτο Βιγιαμαρίν" της Σεβίλλης. Οι Ισπανοί προηγήθηκαν με τον Μοράτα στο 25', έχασαν διπλή κλασική ευκαιρία με τον Σολέρ στο 29' για να πάρουν κεφάλι δύο τερμάτων και νέα απίθανη φάση σε κενή εστία με τον Άλμπα στο 87' για να κάνουν το 2-1.

Ο Λουίς Ενρίκε είναι λάτρης του ροτέισον και από τη στιγμή που έχει πολλές ισάξιες επιλογές στα χέρια του αναμένεται να ανακατέψει την τράπουλα εν όψει του δεύτερου αγώνα με την Τσεχία.

Στον άσο εκτός απροόπτου θα παραμείνει ο Ουνάι Σιμόν, που είχε μία εξαιρετική επέμβαση σε τετ α τετ του Λεάο στο ματς της Πέμπτης. Στην άμυνα, αναμένεται να παίξει ο Καρβαχάλ αντί του Αθπιλικουέτα και ο Μάρκος Αλόνσο αντί του Ζόρντι Άλμπα. Επίσης, στους στόπερ λογικά θα προτιμηθεί αυτή τη φορά ο Ινίγο Μαρτίνεθ αντί του Ντιέγκο Γιορέντε και ελλείψει φυσικά του Λαπόρτ, που θεωρείται ο κορυφαίος κεντρικός αμυντικός των Ισπανών.

Αλλαγές θα γίνουν και στο κέντρο με τον Ρόντρι να παίρνει τη θέση του Μπουσκέτς και τον Κόκε να διεκδικεί είτε αυτή του Σολέρ, είτε αυτή του Γκάβι. Στην επίθεση, μάλλον θα πάρει ακόμη μία ευκαιρία ο Φεράν Τόρες, που δεν ήταν καλός με την Πορτογαλία. Αντίθετα, Μοράτα και Σαράμπια πιθανότατα θα κάνουν χώρο τους Ραούλ Ντε Τομάς και Ντάνι Όλμο.

Εν ολίγοις, ο Λουίς Ενρίκες εκτιμάται ότι θα κάνει μέχρι και επτά αλλαγές στο αρχικό σχήμα συγκριτικά με το ματς κόντρα στην Πορτογαλία. Αυτό σε άλλες ομάδες θα ήταν ριψοκίνδυνο για τη χημεία τους. Στην Ισπανία όμως, που έχει πρακτικά 20-25 παίκτες ίδιου επιπέδου, το πιθανότερο είναι πως θα λειτουργήσει ευεργετικά, αφού σε αυτό το χρονικό σημείο είναι απαραίτητο το φρεσκάρισμα.

Αντίθετα, ο Σιλχάβι έχει πολύ πιο περιορισμένες λύσεις, επομένως δεν πρόκειται να δούμε συνταρακτικές αλλαγές στην ενδεκάδα της Τσεχίας. Ξανά βασικοί αναμένονται ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού, Βατσλίκ, ο στόπερ του Άρη Μπράμπετς, οι άσοι της Γουέστ Χαμ, Σούτσεκ και Τσουφάλ, ο μεσοεπιθετικός της Χετάφε, Γιάνκτο και ο ανερχόμενος σταρ/μεσοεπιθετικός Χλόζεκ, που πήρε μεταγραφή από τη Σπάρτα Πράγας στη Λεβερκούζεν.

Υπενθυμίζεται, ότι από την αποστολή της Τσεχίας απουσιάζουν μεταξύ άλλων, ο κορυφαίος σκόρερ/φορ Σικ (Λεβερκούζεν), ο καλός μεσοεπιθετικός Μπαράκ (Βερόνα) και ο έμπειρος μπακ Χόλες (Σλάβια Πράγας).

Προγνωστικά Στοιχήματος

Για την Τσεχία βασικός στόχος στον όμιλο είναι να αποφύγει τον υποβιβασμό και με τη νίκη επί της Ελβετίας έκανε το πρώτο σημαντικό βήμα. Η Ισπανία αντιμετωπίζει σοβαρά το Nations League, στην προηγούμενη διοργάνωση έφτασε ως τον τελικό και είναι δεδομένο πως θα ψάξει την πρωτιά και την πρόκριση στην τελική φάση.

Ποιοτικά, υπάρχει σαφής διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων και αναμενόμενα το διπλό έχει υποχωρήσει από τα αρχικά 1.80-1.90 σε τιμές στο 1.65-1.70. Επίσης, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι η Ρόχα διατηρεί εξαιρετική παράδοση κόντρα στην Τσεχία με ρεκόρ 4-1-0 και γκολ 6-1. Λογική επιλογή το διπλό, το οποίο ανεβαίνει στο 2.25 σε συνδυασμό με το Under 3,5. Η Τσεχία είναι σοβαρή ομάδα και ακόμη κι αν χάσει δεν θα εκτεθεί. Από την άλλη, πέντε νίκες (Κόσοβο, Ιταλία, Ελλάδα, Σουηδία, Αλβανία) από τις τελευταίες έξι της Ισπανίας, ήρθαν με Under 3,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τσεχία – Ισπανία: 2 & Under 3,5 (απόδοση 2.25), 21:45
TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ