ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Για την έκτη σερί νίκη Μπόντο Γκλιμτ στο 1.92

Οι παίκτες της Μπόντο Γκλιμτ πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στην Άλκμααρ για τη φάση των 16 του Europa Conference League 2021-2022 στo "ΑΦΑΣ", Άλκμααρ | Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022
Οι παίκτες της Μπόντο Γκλιμτ πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στην Άλκμααρ για τη φάση των 16 του Europa Conference League 2021-2022 στo "ΑΦΑΣ", Άλκμααρ | Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022 © 2022 PETER DEJONG/ASSOCIATED PRESS

Η Μπόντο Γκλιμτ βρίσκεται σε καταπληκτική κατάσταση, τρέχει σερί πέντε νικών στο νορβηγικό πρωτάθλημα και πάει ολοταχώς για την έκτη στο 1.92.

Με την έναρξη της La Liga και της Serie A όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα έχουν πλέον μπει στο στοιχηματικό χορό. Δεν πρέπει πάντως να ξεχνάμε ότι συνεχίζονται παράλληλα και λίγκες όπως η Νορβηγία, η οποία μας κράτησε παρέα για αρκετά μεγάλο διάστημα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Εκεί, η πιο φορμαρισμένη ομάδα είναι η Μπόντο Γκλιμτ, η οποία μετράει πέντε σερί νίκες στο πρωτάθλημα με γκολ 22-2! Οι πρωταθλητές Νορβηγίας είναι αυτή τη στιγμή στην τρίτη θέση και στο -8 από την πρωτοπόρο Μόλντε, έχοντας ωστόσο ένα ματς λιγότερο. Τα δίνουν λοιπόν όλα για να μη χάσουν την επαφή τους από την κορυφή και να διεκδικήσουν μέχρι τέλους το repeat.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Παράλληλα, η Μπόντο συνεχίζει να ονειρεύεται την είσοδό της στους ομίλους του Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία της. Έχει ήδη πανηγυρίσει τρεις προκρίσεις στα προκριματικά και την Τρίτη φιλοξενεί την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, στην πρώτη κρίσιμη μεταξύ τους αναμέτρηση για τα playoffs.

Είναι αλήθεια πως ο στόχος του Champions League μπορεί να λειτουργήσει αποπροσανατολιστικά, όμως η Μπόντο έχει δείξει το τελευταίο διάστημα ότι δεν αστειεύεται στο πρωτάθλημα και το περασμένο Σάββατο διέλυσε με 7-0 την Οντ!

Επίσης, το θετικό για την ομάδα του Κνούτσεν είναι ότι την Τρίτη, στη ρεβάνς με τη Ζαλγκίρις, στο Βίλνιους, δεν χρειάστηκε να καταναλώσει μεγάλη ενέργεια. Έχοντας να υπερασπιστεί το 5-0 του πρώτου αγώνα, ο επαναληπτικός ήταν τυπική διαδικασία και έληξε σβηστά στο 1-1.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Μπόντο λοιπόν έχει τη φόρμα και την ποιότητα να κερδίσει απόψε την απογοητευτική Σάρπσμποργκ, η οποία βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση και μετράει πέντε σερί ήττες με γκολ 3-13. Ειδικά στο 3-1 από τη Στρόμσγκοντσετ, την περασμένη Κυριακή, κινδύνευσε με συντριβή.

Το διπλό στο 1.75 είναι μία τίμια επιλογή. Για όσους βέβαια θέλουν να το ανεβάσουν σε τιμές άνω του 1.90 μπορούν να ζητήσουν και το Over 1,5 στη λογική ότι η Μπόντο έχει την κορυφαία επίθεση (44 γκολ) στο νορβηγικό πρωτάθλημα και μετράει φέτος 17/17!

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σάρπσμποργκ – Μπόντο Γκλιμτ: 2 & Over 1,5 (απόδοση 1.92), 20:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ