ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Γαλλία: Με εκπληκτική παράδοση και "αγριεμένο" Ντέιβιντ η Λιλ

Ο άσος της Λιλ, Τζόναθαν Ντέιβιντ κόντρα στη Ρεμς
Ο άσος της Λιλ, Τζόναθαν Ντέιβιντ © 2021 MICHEL SPINGLER/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον αγώνα της Ναντ με τη Λιλ για τη δεύτερη αγωνιστική της Ligue 1.

Με την αναμέτρηση της Ναντ κόντρα στη Λιλ ανοίγει η αυλαία της δεύτερης αγωνιστικής στη Ligue 1 (22:00 Novasports Prime, Live από το SPORT24). Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι αρκετά ιδιαίτερο, καθώς οι δύο σύλλογοι βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για τη μεταγραφή του μεσοεπιθετικού Μπλας από τη Ναντ στη Λιλ.

Προς το παρόν η μεταγραφή δεν έχει ολοκληρωθεί και ο Κομπουαρέ αναμένεται να χρησιμοποιήσει κανονικά απόψε τον 24χρονο Γάλλο άσο, ο οποίος πέρυσι ήταν εκ των βασικών πρωταγωνιστών των "καναρινιών". Τόσο στο πρωτάθλημα, όπου σημείωσε δέκα γκολ, όσο και στην πορεία προς την κατάκτηση του κυπέλλου, όπου πέτυχε το νικητήριο τέρμα στον τελικό με τη Νις.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ναντ - Λιλ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η ουσία είναι πως η Ναντ θα αποδυναμωθεί αισθητά αν χάσει τον Μπλας, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχει ήδη χάσει και τον φορ Μουανί, ο οποίος έβαλε πέρυσι 12 γκολ στη Ligue 1 και από φέτος συνεχίζει στην Αϊντραχτ Φρανκφούρτης.

Στην πρεμιέρα οι κυπελλούχοι Γαλλίας ήταν μέτριοι και μάλλον οφείλουν στον γκολκίπερ Λαφόν την ισοπαλία με 0-0 κόντρα στην Ανζέ. Είχε ασφαλώς προηγηθεί η ήττα (4-0) με κάτω τα χέρια στο Σούπερ Καπ με την Παρί.

Γενικά, το ξεκίνημα της Ναντ δείχνει αρκετά νωθρό. Εντελώς αντίθετη είναι η κατάσταση στη Λιλ, η οποία ήταν εντυπωσιακή στο επίσημο ντεμπούτο του νέο τεχνικού της, Πάουλο Φονσέκα. Κέρδισε με 4-1 τη νεοφώτιστη Οσέρ και άφησε υποσχέσεις με την εμφάνισή της.

Ειδικά μεσοεπιθετικά, η Λιλ φαίνεται πως έχει χτίσει μία εξαιρετική τετράδα, αφού δίπλα στους Μπαμπά και Ντέιβιντ πρόσθεσε τον φορ Μπαγιό (Κλερμόν) και τον επιθετικό χαφ Καμπελά (Μονπελιέ). Τώρα αναμένεται να πάρει και τον Μπλας, συνεπώς το υλικό της μπροστά είναι από τα πιο ποιοτικά στην κατηγορία.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Με βάση λοιπόν τις εντυπώσεις που άφησαν την πρώτη αγωνιστική, αλλά και τη δυναμική των δύο ρόστερ, το 2.40+ στο διπλό μπορεί να παιχθεί. Άλλωστε, η Λιλ έχει καταπληκτική παράδοση στην έδρα της Ναντ, ούσα αήττητη εκεί 13 σερί παιχνίδια (8-5-0)! Την τελευταία μάλιστα τετραετία, η Λιλ κερδίζει σταθερά στο "Μποζουάρ". 3-2 το 2018/19, 1-0 το 2019/20, 2-0 το 2020/21, που πήρε το πρωτάθλημα και πέρυσι με 1-0.

Ενδιαφέρουσα περίπτωση είναι και το anytime του Τζόναθαν Ντέιβιντ. Ο Καναδός άσος ξεκίνησε εκπληκτικά τη σεζόν με δύο γκολ και μία ασίστ. Την προηγούμενη διετία είχε συνολικά 28 τέρματα στη Ligue 1 και τη σεζόν 2020/21 είχε βάλει και τα δύο γκολ της Λιλ στο διπλό επί της Ναντ. Στο 2.90 να σκοράρει ο 22χρονος άσος.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ναντ – Λιλ: 2 (απόδοση 2.45), 22:00
  • Ναντ – Λιλ: Ντέιβιντ Να Σκοράρει (απόδοση 2.90), 22:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ