ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Για τη δικαίωση η Μπάνφιλντ, με τα γκολ στη Χιλή

Coach of Argentina's Banfield, Julio Falcioni, sits on the sidelines before the start of a Copa Libertadores soccer match against Uruguay's Nacional in Montevideo, Uruguay, Wednesday, Feb. 21, 2018. (AP Photo/Matilde Campodonico)
Coach of Argentina's Banfield, Julio Falcioni, sits on the sidelines before the start of a Copa Libertadores soccer match against Uruguay's Nacional in Montevideo, Uruguay, Wednesday, Feb. 21, 2018. (AP Photo/Matilde Campodonico) © 2018 AP PHOTO/MATILDE CAMPODONICO

Αρκετές οι λάτιν αναμετρήσεις στο κουπόνι της Παρασκευής, πάμε να δούμε εκείνες που ξεχωρίζουν στοιχηματικά.

Σε πρώτο πλάνο το ντέρμπι ανάμεσα σε Κομπρελόα και Κομπρεσάλ από τη Χιλή. Η πρώτη μάλιστα αγωνιζόταν πέρυσι στην Πριμέρα Β, αυτό όμως δεν την εμπόδισε από το να κερδίσει δις την αντίπαλό της στο κύπελλο, σε μια περίοδο μάλιστα όπου η Κομπρεσάλ ήταν πρώτη στην Πριμέρα Α.

Μέτρια η Κομπρεσάλ στο 2-2 με την Ουνιόν Εσπανιόλα, η Κομπρελόα αντιθέτως διασύρθηκε με 5-0 από τις... ρεζέρβες της Παλεστίνο και υπάρχει γκρίνια, με τον κόουτς Αστόργα να τα χώνει στους παίκτες του. Αμφότερες θα ψάξουν αντίδραση, ενώ το ότι μπήκαν στη σεζόν με Over 3,5 δεν γίνεται να αγνοηθεί. Γεμάτα γκολ και τα τελευταία μεταξύ τους ματς, πάμε και το G/G στο 1,75.

Βρες εδώ τις τελευταίες αναλύσεις αγώνων.

Πάμε και στην Αργεντινή και το Μπάνφιλντ – Ντεπορτίβο Ριέστρα. Χωρίς νίκη ακόμα η Μπάνφιλντ, προέρχεται από τρεις σερί ισοπαλίες, τελευταία εξ αυτών στο 1-1 με τη Λανούς, όπου ισοφάρισε δικαίως στο 90+6’. Τίμια η εικόνα της τελευταία γενικότερα, μονάχα οι λεπτομέρειες την κρατούν μακριά από το πρώτο τρίποντο.

Για το 0-0 θα πάει η Ριέστρα, που ήδη μετρά δύο ισοπαλίες μακριά από την έδρα της. Χαρακτηριστικό το 1-1 στην έδρα της Ντεφένσα, όπου είχε τύχη-βουνό και ακόμα και όταν έμεινε με παίκτη παραπάνω (79’), δεν έκανε μισή φάση. Έχουν μαζευτεί και κάποιες απουσίες στις τάξεις της, επομένως κοιτάζουμε προς τα αριστερά και προς την πλευρά της πιο πειστικής Μπάνφιλντ, που θα ψάξει λυσσαλέα την πρώτη της νίκη. Μια χαρά ο άσος στο 2,00.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κομπρελόα – Κομπρεσάλ: G/G (απόδόση 1.75), 01:30
  • Μπάνφιλντ – Ντεπορτίβο Ριέστρα: 1 (απόδοση 2.00), 02:15
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ