ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Γεμάτα παιχνίδια σε Μασσαλία και Άμστερνταμ

Marseille's head coach Jean-Louis Gasset gestures during the French League One soccer match between Marseille and Montpellier at the Stade Velodrome in Marseille, France, Sunday, Feb. 25, 2024. (AP Photo/Daniel Cole)
Marseille's head coach Jean-Louis Gasset gestures during the French League One soccer match between Marseille and Montpellier at the Stade Velodrome in Marseille, France, Sunday, Feb. 25, 2024. (AP Photo/Daniel Cole) © 2024 DANIEL COLE/ASSOCIATED PRESS

Παιχνίδι με τέσσερα δυνατά στοιχήματα από το πρόγραμμα της Πέμπτης.

Στο Europa League υπάρχει το ενδιαφέρον ζευγάρι ανάμεσα στην Μπενφίκα και τη Ρέιντζερς. Καθόλου πειστικά δεν πέρασε την Τουλούζ στον προηγούμενο γύρο η Μπενφίκα. Την Κυριακή υπέστη απίστευτη πανωλεθρία για να χάσει 5-0 από την Πόρτο, στην πιο καταστροφική εμφάνιση επί εποχής Ρόγκερ Σμιντ. Με εντυπωσιακό, όσο και απρόσμενο τρόπο κατέκτησε την κορυφή του ομίλου της η Ρέιντζερς και βρέθηκε απευθείας στους 16 της διοργάνωσης. Με κομμένα τα φτερά η Μπενφίκα ύστερα από την βάναυση ήττα στο ντέρμπι με την Πόρτο, που προφανώς αξίζει προβληματισμού. Η Ρέιντζερς μπορεί να κάνει ζημιά, επιλογή το αμφίσκορο στο 1.75.

Για την ίδια διοργάνωση, η Ρόμα υποδέχεται την Μπράιτον. Η Ρόμα πέταξε εκτός της Φέγενορντ στη διαδικασία των πέναλτι, 1-1 και τα δύο ματς. Μεγάλη υπόθεση η πρόκριση για την Μπράιτον αν αναλογιστούμε πως φέτος ζει για πρώτη φορά την ευρωπαϊκή περιπέτεια. Το Σάββατο έχασε 3-0 στο Φούλαμ, ύστερα από το ρεκόρ των 32 σερί που σκόραρε στο πρωτάθλημα, δεν έχει βρει δίχτυα σε πέντε από τα 11 τελευταία. Δεν είναι στα καλά της, πρέπει να το εκμεταλλευτεί η Ρόμα. Πάμε με το No goal στο 2.10, στη λογική του ότι δεν θα σκοράρει η Μπράιτον.

Τα πάντα για το στοίχημα στο matchmoney.com.gr.

Άλλη μια αμφίρροπη μάχη στο Europa League, είναι αυτή της Μαρσέιγ με τη Βιγιαρεάλ. Η αλλαγή στον πάγκο και η παρουσία του Γκασέ έδωσαν μεγάλη ώθηση κι έφτασε στο 3-1 επί της Σαχτάρ η Μαρσέιγ. Μεταμορφωμένη στα τρία τελευταία επίσημα, ακολούθησε το εντός 4-1 με τη Μονπελιέ, ενώ το Σάββατο πέρασε με 5-1 από την Κλερμόν. Πάντως και οι τρεις νίκες της ήταν αρκετά κολακευτικές στο εύρος τους, εξακολουθεί και δίνει φάσεις και η Βιγιαρεάλ που αποδεικνύεται ιδιαίτερα αποτελεσματική εκτός έδρας και μπορεί να απειλήσει. Επιλογή το Over 2,5 στο 1.80.

Προγνωστικά στοιχήματος

Στο Conference League ένα από τα μεγάλα ματς της κλήρωσης είναι το Άγιαξ – Άστον Βίλα. Ο Άγιαξ δεν έχει καμία σχέση με τις προηγούμενες σεζόν. Η φανέλα είναι φανέλα, αλλά μόνο αυτή δεν φτάνει. Ο Φαν Σχιπ προσπαθεί να σώσει ότι μπορεί, αλλά το οικοδόμημα είναι σαθρό. Η άμυνα είναι παιδική χαρά, τρώει γκολ με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο. Επιθετικά, πάντως, διαθέτει ταλέντο και παίκτης κλάσης. Επιλογή το G/G&Over 2,5 στο 1.85.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Άγιαξ – Άστον Βίλα: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 1.80), 19:45
  • Ρόμα – Μπράιτον: No Goal (απόδοση 2.10), 19:45
  • Μαρσέιγ – Βιγιαρεάλ: Over 2,5 (απόδοση 1.80), 22:00
  • Μπενφίκα – Ρέιντζερς: Goal/Goal (απόδοση 1.75 ), 22:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ