ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Γαλλική δυάδα στο 6.90 από την εμβόλιμη αγωνιστική της Ligue 2

Fans burn flare during the French League One soccer match between Troyes and Paris Saint Germain, at the Stade de l'Aube, in Troyes, France, Sunday, May 7, 2023. (AP Photo/Lewis Joly)
Fans burn flare during the French League One soccer match between Troyes and Paris Saint Germain, at the Stade de l'Aube, in Troyes, France, Sunday, May 7, 2023. (AP Photo/Lewis Joly) © 2023 LEWIS JOLY/ASSOCIATED PRESS

 Εμβόλιμη αγωνιστική σήμερα Τρίτη στη γαλλική Ligue 2 και το πρόγραμμα βγάζει μια "σκληρή" δυάδα.

Κονκαρνό – Τρουά. Αν κάποιος δεν ασχολείται με τις μικρές κατηγορίες της Γαλλίας, βλέποντας απλώς τη βαθμολογία, με την Κονκαρνό 16η στους 22 βαθμούς, μια θέση και τρεις πόντους πάνω από τον υποβιβασμό, και την Τρουά στη 14η και στους 23, θα χαρακτηρίσει αβίαστα το μεταξύ τους ματς ως εξάποντο στη μάχη της ουράς. Αλλά τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι.

Η Κονκαρνό ανέβηκε φέτος για πρώτη φορά στην ιστορία της στη Ligue 2 και προφανώς ο μοναδικός της στόχος είναι η παραμονή. Αντίθετα, η Τρουά, που έπεσε πέρυσι από τη Ligue 1, το καλοκαίρι δινόταν δεύτερο φαβορί για την άνοδο και η κακή της πορεία είναι από τις αρνητικές εκπλήξεις της σεζόν.

Στο πρώτο ματς πάντως μετά την 20ήμερη διακοπή των εορτών η Τρουά επέστρεψε πολύ δυναμικά, καθαρίζοντας εύκολα με 3-1 την (9η) Αζαξιό. Και με δεδομένο ότι, λόγω της βαθμολογικής κατάστασης, το διπλό είναι αουτσάιντερ, δείχνει μια καλή στιγμή να κυνηγήσει κανείς το ξύπνημά της.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Κονκαρνό έχει 5 ήττες στα 6 τελευταία και εντός έδρας αρνητικό ρεκόρ, με 2-2-5. Το εντός έδρας μάλιστα για τη φετινή Κονκαρνό είναι σχήμα λόγου, αφού το γηπεδάκι της δεν πληροί τις προϋποθέσεις της λίγκας και όλη τη σεζόν η Κονκαρνό χρησιμοποιεί ουδέτερα γήπεδα για έδρα, με το σημερινό ματς να γίνεται στην Μπρεστ.

Βρες εδώ τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος.

Μπαστιά – Καέν. Ένα από τα θέματα των ημερών στη Β’ Γαλλίας είναι η αφαίρεση ενός βαθμού από την Μπαστιά για επεισόδια των οπαδών της σε ένα ματς τον Δεκέμβριο. Βαθμολογικά, δεν είναι κάτι δραματικό και η Μπαστιά παραμένει, και μετά τη μείωση, σε απόσταση 4 πόντων από την επικίνδυνη ζώνη. Όμως, το θέμα είναι ότι σε παρόμοιες περιπτώσεις (και τα επεισόδια είναι πολύ συχνά τελευταία στη Γαλλία) άλλες ομάδες δεν είχαν την ίδια αντιμετώπιση. Έτσι, στην Μπαστιά θεωρούν, και σε έναν βαθμό με το δίκιο τους, ότι για μια ακόμη φορά οι αρχές εμφανίστηκαν αυστηρές και άτεγκτες επειδή ο "δράστης" ήταν ομάδα της Κορσικής.

Με αυξημένο λοιπόν κίνητρο η Μπαστιά σήμερα, που έτσι κι αλλιώς βέβαια είναι ομάδα που παραδοσιακά στηρίζεται στη σκληρή της έδρα. Στην επιστροφή της μάλιστα από τη διακοπή των εορτών, η Μπαστιά έκανε μια από τις καλύτερες φετινές της εμφανίσεις, νικώντας καθαρότατα με 2-0 τη μέχρι τότε πρωτοπόρο Ανζέ. Η αντίπαλός της τώρα, η 10η στη βαθμολογία Καέν, είναι μια κλασική ομάδα Β’ Γαλλίας, σφιχτή και κυνική αλλά σίγουρα τίποτα το ιδιαίτερο. Και στο 2.30 ο άσος είναι σε μια χαρά επίπεδα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κονκαρνό – Τρουά: 2 (απόδοση 3.00) 21:45
  • Μπαστιά – Καέν: 1 (απόδοση 2.30) 21:45
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ