TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Παιχνίδι με τα γκολ σε Αγγλία και Σκωτία

Ο Κόουλ Πάλμερ πανηγυρίζει γκολ της Τσέλσι στην έδρα της Λούτον για την Premier League | 30 Δεκεμβρίου 2023
Ο Κόουλ Πάλμερ πανηγυρίζει γκολ της Τσέλσι στην έδρα της Λούτον για την Premier League | 30 Δεκεμβρίου 2023 @2023 ALASTAIR GRANT/AP IMAGES

Το Match Money ψάχνει τις ευκαιρίες στα γκολ, στη ρεβάνς Λιγκ Καπ του Στάμφορντ Μπριτζ και στα ματς σε Λιγκ 1 και Πρέμιερ Σκωτίας.

Χαρτς – Νταντί: Επιστροφή στη δράση για το σκωτσέζικο πρωτάθλημα με την εξ αναβολής αναμέτρηση της Χαρτς με την Νταντί. Η γηπεδούχος Χαρτς για την ακρίβεια γύρισε στη δράση για αγώνα κυπέλλου, το Σάββατο με αντίπαλο την Σπάρτανς της League 2 (τέταρτη κατηγορία). Και αντιμετώπισε πολλά προβλήματα, καθώς επικράτησε με το ζόρι 2-1, με γκολ στο 92’. Η άμυνά της δεν έδειξε συγκεντρωμένη και το πρόβλημα μεγαλώνει αν σκεφτούμε πως δύο βασικοί αμυντικοί, ο στόπερ Ρόουλς και ο μπακ Άτκινσον απουσιάζουν σε διεθνή καθήκοντα.

Η αντίπαλος Νταντί είχε πιο δύσκολο έργο στο κύπελλο και αποκλείστηκε με ήττα 2-0 από την Κιλμάρνοκ. Και μάλιστα είχε δεχτεί τα 2 γκολ στο πρώτο τρίλεπτο του αγώνα, προσπάθησε να αντιδράσει και είχε φάσεις, ωστόσο δεν μπόρεσε να ξαναμπεί στο κόλπο. Τα αμυντικά προβλήματα της Χαρτς ωστόσο ίσως να δώσουν την ευκαιρία στην Νταντί να επιστρέψει στο σκοράρισμα. Αρκετά ψηλό το 2.35 του συνδυαστικού G/G & Over 2,5.

Μπρίστολ Ρόβερς – Έξετερ: Για την αγγλική League One η Μπρίστολ Ρόβερς υποδέχεται την Έξετερ, σε ένα ματς που μπορεί να δώσει γρήγορο τέμπο και ευρύ σκοράρισμα. Η Μπρίστολ Ρόβερς είναι σε ντεφορμέ κατάσταση, μετρά τρεις διαδοχικές ήττες με σκορ 2-1, την τελευταία από την Μπλάκπουλ εντός έδρας. Είναι ομάδα με επιθετικές αρετές αλλά και ξεκάθαρες αμυντικές αδυναμίες, με τη συμπεριφορά της στα μετόπισθεν μπορεί να "αναστήσει" ακόμα και τη χειρότερη επίθεση.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Όπως αυτή της Έξετερ, που δεν έχει σκοράρει στα δύο τελευταία και προέρχεται από το 0-0 με την Κέμπριτζ. Η Μπρίστολ Ρόβερς μετρά 10 διαδοχικά G/G, τα επτά τελευταία συνδυάστηκαν με το Over 2,5. Αυτό θα ψάξουμε και στο ματς της Τρίτης, το συνδυαστικό του G/G με το Over 2,5 αποδίδει 2.25.

Βρες εδώ προγνωστικά και αναλύσεις για το ασιατικό χάντικαπ.

Τσέλσι – Μίντλεσμπρο (22:00 Action 24, Live από το SPORT24): Η Τσέλσι έχει χάσει πολύ έδαφος στο πρωτάθλημα, πρακτικά δεν έχει ρεαλιστικές ελπίδες για την τετράδα και ο μόνος τρόπος διάκρισης στη φετινή σεζόν είναι τα κύπελλα. Στην ημιτελική φάση του League Cup υποδέχεται την Μίντλεσμπρο, στη ρεβάνς της ήττας της με 1-0. Ένα αποτέλεσμα που τότε είχε προκαλέσει κραδασμούς στους μπλε (9 Ιανουαρίου) και σίγουρα δίνει πολλές ελπίδες στη Μίντλεσμπρο για την επιστροφή σε έναν τελικό μετά από αρκετά χρόνια.

Στο διά ταύτα, η Τσέλσι χρειάζεται γκολ για να κάνει την ανατροπή του 1-0, ωστόσο η Μίντλεσμπρο είναι ομάδα που δεν κλείνεται και ρισκάρει για να πάρει το αποτέλεσμα. Δεν θα πάει στη λογική να διαφυλάξει το 1-0 και είναι πιθανό να δούμε ένα παιχνίδι με αρκετά γρήγορο ρυθμό και γκολ. Πάμε στο ρίσκο του συνδυαστικού του G/G με το Over 2,5, σε απόδοση 2.10.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Χαρτς – Νταντί: G/G & Over 2,5 (απόδοση 2.35), 21:45
  • Μπρίστολ Ρόβερς – Έξετερ: G/G & Over 2,5 (απόδοση 2.25), 21:45
  • Τσέλσι – Μίντλεσμπρο: G/G & Over 2,5 (απόδοση 2.10), 22:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ