ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Αγγλία: Επιλογές για όλα τα γούστα από τις μικρές Αγγλίες

A Wimbledon fan with a scarf before the English FA Cup third round match between Tottenham Hotspur and AFC Wimbledon at Wembley Stadium in London, Sunday Jan. 7, 2018. (AP Photo/Tim Ireland)
A Wimbledon fan with a scarf before the English FA Cup third round match between Tottenham Hotspur and AFC Wimbledon at Wembley Stadium in London, Sunday Jan. 7, 2018. (AP Photo/Tim Ireland) © 2018 TIM IRELAND/ASSOCIATED PRESS

Ξεχωρίζουν από το κουπόνι της Τρίτης οι εξ αναβολής αναμετρήσεις στις μικρές Αγγλίες, παράλληλα επιστρέφει στη δράση και η Πρέμιερ Σκωτίας μετά από περίπου τρεις εβδομάδες.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνεται στο Τσάρλτον – Νορθάμπτον. Από το κακό στο χειρότερο η πρώτη, η οποία ξεκίνησε ακόμα μια σεζόν με μεγάλες φιλοδοξίες και οδεύει ολοταχώς προς μια ακόμα σεζόν μετριότητας.

Εδώ και εννιά ματς αγνοεί τη νίκη μάλιστα, η πίεση στον κόουτς Άπλετον είναι τεράστια από τον κόσμο και το +7 από τις επικίνδυνες θέσεις την αναγκάζει να κοιτάζει περισσότερο προς τα... κάτω. Φιλόδοξη η μεταγραφική της πολιτική, έχασε τον κορυφαίο της εξτρέμ Μπλάκετ-Τέιλορ, πήρε όμως έξι ποιοτικές μονάδες και προσπαθεί να τις ενσωματώσει όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Εξόφθαλμη η υγεία που βγάζει το κλίμα της Νορθάμπτον. Σερί 7-2-2 τρέχουν οι νεοφώτιστοι, σε μεγάλο βαθμό έχουν ξεμπλέξει ήδη με την παραμονή και κόντρα σε έναν αντίπαλο που δέχεται γκολ για 15 σερί παιχνίδια στο πρωτάθλημα, μπορούν να βρουν σκορ και να πάρουν κάτι από το παιχνίδι. Σαν εικόνα εξάλλου, η Νορθάμπτον βγάζει μεγαλύτερο επαγγελματισμό και το Χ2 & G/G στο 2,70+ στέκει.

Βρες εδώ τις τελευταίες αναλύσεις αγώνων.

Ενδιαφέρον συγκεντρώνει και το ντέρμπι ανόδου ανάμεσα σε Όξφορντ και Μπάρνσλι. Καμία εκ των δύο δεν βγάζει μάτια με την εικόνα της, παρά το γεγονός πως τρέχουν δυνατά σερί αγώνων, η ισοπεδωτική εικόνα ωστόσο της Μπάρνσλι στον δρόμο (7-4-1), της δίνει ένα ελαφρύ προβάδισμα. Όποιος θέλει να ρισκάρει περαιτέρω, ενδιαφέρον έχει και το anytime του Ντεβάντε Κόουλ της Μπάρνσλι. Ο 28χρονος φορ οδηγεί την κούρσα των σκόρερ με 16 τέρματα σε 26 εμφανίσεις, βρίσκει δίχτυα για τέσσερα σερί ματς και το anytime του παίζει στο 2,80+.

Από τη Λιγκ 2 ξεχωρίζει το ντέρμπι ΜΚ Ντονς – Γουίμπλεντον. Γνωστή λίγο ή πολύ η μεταξύ τους ιστορία, η ΜΚ Ντονς ουσιαστικά έκλεψε τη θέση της... παλαιάς Γουίμπλεντον στο πρωτάθλημα, με τους ιθύνοντες να μεταφέρουν την ομάδα ετσιθελικά από το νότιο Λονδίνο στο Μίλτον Κέινς (90 χιλιόμετρα μακριά) το 2004. Η πλευρά της Γουίμπλεντον το βλέπει πάντα πιο σοβαρά, στην έδρα αυτή πάντως δεν κερδίζει εδώ και πέντε ματς (0-2-3).

Αν δει κανείς την κατάσταση ωμά, οι φιλοξενούμενοι στερούνται τους δύο βασικούς τους επιθετικούς (Μπουτζιέλ, Αλ-Χαμάντι) λόγω διεθνών υποχρεώσεων, ενώ η ΜΚ Ντονς έχει δεχθεί μονάχα τρία γκολ στα τελευταία πέντε εντός έδρας παιχνίδια της. Ιδιαίτερο το ζευγάρι για να μπλέξουμε με σημείο, το Under 2,5 όμως ικανοποιεί στο 1.90 και σε ένα τέτοιο ντέρμπι μπορεί να επιβεβαιωθεί.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τσάρλτον – Νορθάμπτον: Χ2 & G/G (απόδοση 2.80), 21:45
  • Όξφορντ – Μπάρνσλι: Χ2 (απόδοση 1.65), 21:45
  • ΜΚ Ντονς - Γουίμπλεντον: Under 2,5 (απόδοση 1.90), 21:45
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ