TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Φουλ επίθεση από Μπράιτον και Τότεναμ, έχουν το πάνω χέρι τα σπιρούνια

Ο Άγγελος Ποστέκογλου στην αναμέτρηση της Τότεναμ με τη Φούλαμ
Ο Άγγελος Ποστέκογλου στην αναμέτρηση της Τότεναμ με τη Φούλαμ © 2023 KIN CHEUNG / AP IMAGES

Ο Λάμπρος Μπαλάφας κάνει bet με ένα δυνατό στοίχημα στο 4.00 από το πρόγραμμα της Πέμπτης.

Φτωχό το πρόγραμμα σήμερα, θα επικεντρωθούμε στην αναμέτρηση της Μπράιτον με την Τότεναμ, σημαντικό το βαθμολογικό κίνητρο και για τις δύο, ειδικά τα «σπιρούνια» έχουν την ευκαιρία με νίκη να πιάσουν την Άστον Βίλα στην 3η θέση.

Οι γλάροι έχουν δώσει περισσότερα ματς, είχαν υποχρεώσεις και στην Ευρώπη, θα επιστρέψουν εκεί τον Μάρτιο, μέχρι τότε μπορούν να επικεντρωθούν στην Πρέμιερ Λιγκ και να καλύψουν το χαμένο έδαφος. Δεδομένα έχει ποιότητα η ομάδα του Ντε Τζέρμπι, ειδικά επιθετικά μπορεί να σκοράρει με άνεση, το πρόβλημά της είναι η ανασταλτική λειτουργία, δέχεται γκολ εδώ και 22 ματς στο πρωτάθλημα, το λες και ανησυχητικό στατιστικό. Έχει κομβικές απουσίες, Μιτόμα και Αντιγκρά ήρθαν να προστεθούν στο έτσι κι αλλιώς γεμάτο απουσιολόγιο, από τη στιγμή που έχει να αντιμετωπίσει μια τόσο ικανή ομάδα, ο προβληματισμός μεγαλώνει.

Η Τότεναμ μετά από την αγωνιστική κάμψη, βρήκε ξανά ρυθμό, μετράει 3 σερί νίκες, σκοράρει εδώ και 30 ματς πρωταθλήματος, δεν είναι καθόλου μικρό επίτευγμα, η τριάδα Σον, Ρισάρλισον, Κουλουσέφσκι, μπορεί να διαλύσει κάθε άμυνα, έχει και καλή παράδοση στο Φάλμερ.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Τότεναμ δίνεται φαβορί έστω και οριακά, συνδυάζοντας φόρμα αλλά και απουσίες, η ομάδα του Ποστέκογλου μπορεί να δώσει συνέχεια στις νίκες και να πατήσει για τα καλά στην πρώτη τετράδα. Το διπλό έχει αξία, αποκτά ακόμη μεγαλύτερη, αν βρουν γκολ και οι γλάροι κάτι που φαντάζει αρκετά πιθανό.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπράιτον - Τότεναμ: 2 & Goal/Goal (απόδοση 4.00), 21:30
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ