TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Φαβορί και μεγάλο η Λίβερπουλ, αλλά υπάρχει και ένα όριο

Ο Γιούργκεν Κλοπ και ο Μοχάμεντ Σαλάχ μετά από ματς της Λίβερπουλ στην Premier League με αντίπαλο την Γουέστ Χαμ | 24 Σεπτεμβρίου 2023
Ο Γιούργκεν Κλοπ και ο Μοχάμεντ Σαλάχ μετά από ματς της Λίβερπουλ στην Premier League με αντίπαλο την Γουέστ Χαμ | 24 Σεπτεμβρίου 2023 @2023 JON SUPER/AP IMAGES

Ο Λάμπρος Μπαλάφας κάνει παιχνίδι με τρεις σπουδαίες ευρωπαϊκές μάχες καταλήγοντας σε bets έως το 3.00.

Μεγάλο ντέρμπι σήμερα στην Αγγλία, η πρωτοπόρος Λίβερπουλ φιλοξενεί τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε μια στιγμή που οι “κόκκινοι” βρίσκονται μόνοι στην κορυφή της βαθμολογίας και μάλιστα μπορούν να αυξήσουν την διαφορά τους -τουλάχιστον- από τη Σίτι, η οποία χθες άφησε βαθμούς κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας. Ο Κλοπ παρουσιάζει ένα σύνολο με ενέργεια, με πίεση, με κλεψίματα στο αμυντικό τρίτο των αντιπάλων, αυτό δίνει μεγάλη ευκαιρία για άμεσες εκτελέσεις.

Ακόμη κι όταν τα πράγματα δεν αρχίζουν καλά, η Λίβερπουλ βρίσκει τρόπους και γυρίζει τα ματς, τη δεδομένη στιγμή έχει την εικόνα της ομάδας που θα πάει όλη τη διαδρομή για τον τίτλο. Η Γιουνάιτεντ αντίθετα περνάει μεγάλη κρίση, προέρχεται από 3 σερί ήττες, αποκλείστηκε από την Ευρώπη, έχει χαθεί η εμπιστοσύνη στον Τεν Χαγκ, υπάρχουν και οι απουσίες που κάνουν ακόμη πιο δύσκολη την αποστολή στο Άνφιλντ, σε ένα ματς που είναι κάτι παραπάνω από κομβικό για τη συνέχεια.

Ετοιμάζει... πούλμαν ο Μουρίνιο

Στην Ιταλία, η Μπολόνια φιλοξενεί τη Ρόμα, οι γηπεδούχοι διανύουν την καλύτερη περίοδο της σεζόν, έχουν μαζέψει 7 βαθμούς στα 3 τελευταία ματς, στην έδρα τους είναι 8 αγώνες αήττητοι (6 νίκες, 2 ισοπαλίες), αν νικήσουν τους τζαλορόσι θα περάσουν στην 4η θέση, στη ζώνη του Champions League! Η ομάδα του Μουρίνιο θα αγωνιστεί χωρίς τους κομβικότατους Λουκάκου και Ντιμπάλα, χάνει όλη τη δυναμική της από την επίθεση, σε αυτές τις περιπτώσεις ο Special One παρουσιάζει μια πολύ αμυντική προσέγγιση.

Νικάει η Παρί και... χάνεται

Στο βραδινό πρόγραμμα, η πρωτοπόρος Παρί δοκιμάζεται στην έδρα της Λιλ, οι Παριζιάνοι κατάφεραν και πήραν την πρόκριση στους 16 του Champions League, στο πρωτάθλημα οδηγούν την κούρσα, οι συνθήκες μοιάζουν ιδανικές για τη συνέχεια, ειδικά μετά και την χθεσινή ήττα της Νις. Η Λιλ προχωράει στο Conference League, πέρασε ως πρώτη στον όμιλο, αυτό της δίνει τη δυνατότητα να κερδίσει έναν γύρο, θα παίξει ξανά Μάρτιο. Εντός συνόρων βρίσκεται στην 4η θέση, σε περίπτωση νίκης σήμερα θα πιάσει την Μονακό στην 3η, αλλά η αποστολή της έχει αντικειμενικές δυσκολίες.

Προγνωστικά στοιχήματος

Αντιλαμβάνομαι τον ενθουσιασμό για την Λίβερπουλ, τα πάει περίφημα σε όλα, βρίσκει απέναντί της μια πληγωμένη, μια προβληματική Γιουνάιτεντ, αλλά πόσο σοβαρή κουβέντα να κάνουμε για έναν άσο του 1.43; Οι φιλοξενούμενοι θα θελήσουν να πάνε σε κλειστό ματς, επιλογή μου το 2-3 γκολ, πληρώνει 2.25.

Η Μπολόνια θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί το δικό της μομέντουμ αλλά και τις απουσίες της Ρόμα, νομίζω ο Μουρίνιο σχεδιάζει να "χαλάσει" το ματς, το Χ έχει πάρει παιχνίδι, πλέον στο 3.00

Στη Γαλλία, η Παρί αν νικήσει την Λιλ εκτός αποκτά τεράστια διαφορά στην κούρσα του πρωταθλήματος, έχει φόρμα, έχει ψυχολογία, μπορεί να το κάνει.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: 2-3 γκολ (απόδοση 2.25), 18:30
  • Μπολόνια - Ρόμα: Χ (απόδοση 3.00), 19:00
  • Λιλ – Παρί Σεν Ζερμέν: 2 (1.96)
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ