ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Φαβορί από Ιταλία και Ισπανία στο 1.90+

Ο Άντερ Μπαρενετσέα της Ρεάλ Σοσιεδάδ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Μπενφίκα για τη φάση των ομίλων του Champions League 2023-2024 στη "Ρεάλε Αρένα", Σαν Σεμπαστιάν | Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2023
Ο Άντερ Μπαρενετσέα της Ρεάλ Σοσιεδάδ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Μπενφίκα για τη φάση των ομίλων του Champions League 2023-2024 στη "Ρεάλε Αρένα", Σαν Σεμπαστιάν | Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2023 © 2023/ALVARO BARRIENTOS/AP IMAGES

Παιχνίδι με τρία δυνατά στοιχήματα από το 1.90 έως το 2.20.

Γεμάτο αξιόλογες επιλογές το κουπόνι του Σαββάτου, με τα... λάτιν πρωταθλήματα να έχουν πάρει μπρος για τα καλά και τα ευρωπαϊκά να μπαίνουν σιγά σιγά την τελική ευθεία. Με τρία φαβορί θα ασχοληθούμε εδώ, πάμε να δούμε τις επιλογές μας. Αρχή θα κάνουμε με το Γρανάδα – Σοσιεδάδ. Τέλος το Champions League για τη δεύτερη, η οποία ήταν κατώτερη των περιστάσεων στη σειρά με την Παρί Σεν Ζερμέν. Προηγουμένως έχασε με σοκαριστικό τρόπο και το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου από τη Μαγιόρκα, επομένως όλη η προσοχή στρέφεται πια στο πρωτάθλημα. Σε αυτό, θα κυνηγήσει την ευρωπαϊκή έξοδο για 5η σερί σεζόν και αυτή τη στιγμή βρίσκεται μέσα στο κόλπο.

Αποκαρδιωτική η προτελευταία Γρανάδα στην εκτός έδρας ήττα από τη Βιγιαρεάλ με 5-1. Συμπλήρωσε έτσι εφτά ματς χωρίς νίκη και ο Αλεξάντερ Μεντίνα, που ανέλαβε στις 27/10, έχει χάσει μέρος της εμπιστοσύνης της διοίκησης, καθώς δεν υπάρχει βελτίωση υπό την ηγεσία του. Κλικ στα δεξιά, η Σοσιεδάδ κρατά τα πάντα στα χέρια της, δεν έχει πια πολλαπλούς περισπασμούς και το διπλό ικανοποιεί στο 1.90.

Βρες εδώ τις τελευταίες αναλύσεις αγώνων.

Συνεχίζουμε... ισπανικά και πηγαίνουμε στο Βαγιαδολίδ – Σαραγόσα από τη Σεγούντα. Από τις πιο δυνατές έδρες της κατηγορίας το Θορίγια της Βαγιαδολίδ, η οποία προέρχεται από ήττα στην Ανδόρα (2-1), προηγουμένως όμως ήταν αήττητη για έξι ματς και συνεχίζει στο κυνήγι της ανόδου.

Στο άλλο άκρο η Σαραγόσα, που ναι μεν είναι σχετικά ασφαλής (+7 από τη ζώνη του υποβιβασμού), τρέχει όμως σερί 0-1-3 και στο πιο πρόσφατο 0-1 από την ουραγό Αμορεμπιέτα (με φάουλ στην εκπνοή) ο κόσμος της αποδοκίμασε έντονα. Υπάρχει πίεση και για τον τεχνικό Χούλιο Βελάθκεθ, ο οποίος ίσως παίζει τη θέση του στον πάγκο εδώ. Με προβλήματα απουσιών μέσα σε όλα αυτά η Σαραγόσα, δύσκολα θα βρει γιατρειά μέσα σε αυτήν την έδρα. Μια χαρά ο άσος στο 2,00.

Προγνωστικά στοιχήματος

Κλείνουμε μια επιλογή από τη Serie A και το Τζένοα – Μόντσα. Έχασε μεν η πρώτη στο Μιλάνο από την Ίντερ (2-1), τα πήγε εξαιρετικά ωστόσο σε σχέση με τη δυσκολία του αγώνα και επιβεβαίωσε το ανέβασμά της. Αξίζει να αναφερθεί πως στα τελευταία 11 ματς έχει χάσει μονάχα από Ίντερ και Αταλάντα. Άνετη στο +10 από τη ζώνη του υποβιβασμού, έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στη Μόντσα.

Μια Μόντσα που προέρχεται από διασυρμό, κάκιστη η αμυντική της εικόνα στο εντός έδρας ματς με τη Ρόμα (1-4). Πρώτο μεταξύ τους ματς σε επίπεδο Serie A, κατά τα άλλα ωστόσο, η Μόντσα έχει άθλια προϊστορία στην έδρα αυτή (1-4-18). Πάμε με τον άσο στο 2.20.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γρανάδα – Σοσιεδάδ: 2 (απόδοση 1.90), 19:30
  • Βαγιαδολίδ – Σαραγόσα: 1 (απόδοση 2.00), 19:30
  • Τζένοα – Μόντσα: 1 (απόδοση 2.20), 21:45
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ